Hoe een Roblox-account te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een Roblox-account te verwijderen
Hoe een Roblox-account te verwijderen
Anonim

Met meer dan 100 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is er altijd iets te doen in Roblox. Maar wat als je ermee ophoudt en je account wilt verwijderen? Hier is alles wat u moet weten over het verwijderen van een Roblox-account of wat nodig is om het account te deactiveren.

Hoe u uw Roblox-account kunt verwijderen

Roblox biedt geen eenvoudige service voor het verwijderen van je account. In de Help-sectie wordt uitgelegd dat je gewoon kunt stoppen met spelen, maar er zijn nog een paar opties beschikbaar als je liever meer controle hebt:

  • E-mail Roblox Customer Care: E-mail Roblox Customer Care op [email protected] en dien een verzoek in om uw account te verwijderen.
  • Bel Roblox Customer Support: Spreek je liever met iemand aan de telefoon? Bel Roblox op 888-858-BLOX en vraag om uw account te verwijderen.

Als u Roblox Customer Care e-mailt of belt, moet u uw e-mailadres, volledige naam, een telefoonnummer dat aan uw account is gekoppeld en adres opgeven. Het is ook goed om iets anders bij de hand te hebben dat u identificeert als de eigenaar van het account.

Gebruik uw account niet: Vermijd het gebruik van uw Roblox-account voor een jaar, en Roblox identificeert het als een inactief account en verwijdert het voor u. Het is een langzame oplossing, maar het werkt gegarandeerd.

Laat u niet verleiden om op enig moment in het jaar in te loggen, anders wordt de timer opnieuw ingesteld en moet u nog een jaar wachten.

Breek de algemene voorwaarden: we raden deze methode niet aan, maar als je account drie keer wordt verbannen, wordt je account uiteindelijk verwijderd door Roblox. Dit is geen vriendelijke manier om dingen te doen, maar als alle andere opties falen, is het een optie.

Roblox verwijderen

Als je je Roblox-account hebt verwijderd of verlaten, wil je waarschijnlijk ook de software ervan verwijderen. Het is net zo eenvoudig als het verwijderen van andere software. Windows en Mac hebben verschillende instructies voor het verwijderen van software, maar het duurt seconden om dit te doen.

Android- en iOS-gebruikers hebben een iets andere methode om apps te verwijderen, maar het is even eenvoudig.

Image
Image

Wilt u extra grondig zijn op Windows? Roblox raadt aan om naar C:\Users\(Uw Windows-gebruikersnaam)\AppData\Local te gaan om de Roblox-map te verwijderen. Mac-gebruikers moeten naar Documents gaan en daar de Roblox-map verwijderen.

Een verwijderde Roblox-account herstellen

Als je van gedachten bent veranderd over een account dat je hebt verwijderd, is er één optie die je account kan herstellen.

  1. E-mail [email protected] en leg de situatie uit.
  2. Geef zoveel mogelijk details over je oude account en leg uit waarom je het wilt herstellen.
  3. Hoop op het beste! Er is geen garantie dat uw gegevens nog steeds beschikbaar zijn, maar het is de moeite waard om te vragen voor het geval dat.

Aanbevolen: