Beats Powerbeats Pro Review: nog meer kracht en bruikbaarheid

Inhoudsopgave:

Beats Powerbeats Pro Review: nog meer kracht en bruikbaarheid
Beats Powerbeats Pro Review: nog meer kracht en bruikbaarheid
Anonim

Bottom Line

Als je je oordopjes regelmatig gebruikt, zul je veel merken van de Powerbeats Pro. Ze zijn duurzaam, comfortabel en leveren een geluidskwaliteit die bij uitstek is.

Beats Powerbeats Pro

Image
Image

We hebben de Beats Powerbeats Pro gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

In de wereld van draadloze oordopjes zijn de Powerbeats Pro van het hoogste niveau. Alles, van hun ontwerp tot de geluidskwaliteit, connectiviteit en levensduur van de batterij, maken deze Bluetooth-oordopjes tot de beste die je kunt kopen.

We hebben de Powerbeats Pro een week lang bijna continu getest. We vonden ze comfortabel, handig en een genot om naar te luisteren. Elk woord, elke noot en elke beat kwam vlekkeloos door. De fysieke bedieningselementen zijn uitstekend en het zal moeilijk zijn om de limiet van hun levensduur van de batterij te vinden. Het enige nadeel: je beta alt een premium prijs om ze te krijgen.

Image
Image

Design: een prestatie in geluidstechniek

Door het uiterlijk en het gevoel van de Powerbeats Pro lijkt het alsof ze gedragen worden door een bemanningslid op de Starship Enterprise. Maar dat is geen slechte zaak - ze zijn behoorlijk stijlvol en zouden elke outfit mooi moeten complimenteren, vooral als je zwart wordt zoals wij deden. Ze zijn ook verkrijgbaar in Ivory, Navy en Moss.

De Powerbeats Pro zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame en flexibele materialen. Ze kunnen veel straffen krijgen als ze in zakken worden gegooid, zweten, in het vuil vallen, in zakken worden rondgedragen, enz., zonder een schrammetje te krijgen.

Ze zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken als ze vuil worden. Veeg ze gewoon af met je duim en ze zien er geweldig uit. De vorm en flexibiliteit van de ooradapters maken het heel gemakkelijk om te voorkomen dat er zich oorsmeer ophoopt.

Met hun verstelbare oorhaken kun je deze oordopjes op maat aanpassen aan de vorm van je hoofd. Dit zorgt ervoor dat ze er nooit uitvallen, wat je ook doet. Van sporten tot een wandeling door de stad maken of zelfs ondersteboven hangen, als de Powerbeats Pro's eenmaal in je oor zitten, blijven ze daar totdat je ze eruit ha alt.

Het nadeel is dat deze oordopjes moeilijk op te zetten zijn. We hadden ze een week en het kostte ons vaak meer dan tien seconden om ze in onze oren te krijgen. Het is een echte truc om het draaipunt en de hoek te krijgen die nodig zijn om ze zo snel in te brengen als bij conventionele oordopjes. Verwacht een paar dagen met ze te rommelen voordat je dat spiergeheugen opbouwt.

We waren onder de indruk van hun pittige prestaties en hoe consequent Siri reageerde als ze werden gebeld.

Een gebied waar deze draadloze oordopjes echt schitteren, is de fysieke bediening. De knop in het midden heeft meerdere functies: druk één keer om af te spelen/pauzeren, twee keer om vooruit te springen en drie keer om achteruit te springen. Als je lang op een van de knoppen drukt, wordt Siri opgeroepen als je bent gekoppeld aan een Apple-apparaat. Dit lijkt misschien klein, maar die hoeveelheid controle is iets waar veel draadloze oordopjes tegenaan lopen.

Wat deze Powerbeats echt onderscheidt van concurrenten zoals de AirPods, zijn de fysieke bedieningselementen voor het volume. Elke knop heeft een kleine volumeknop die je kunt gebruiken om het volume van elke oordop afzonderlijk in te stellen, een functie die je nooit echt ziet op andere draadloze oordopjes.

De Powerbeats Pro gebruiken de Apple H1-hoofdtelefoonchip, dezelfde die wordt gebruikt in Apple AirPods. Dit maakt snel koppelen, eenvoudig schakelen tussen apparaten en snel afspelen mogelijk, evenals compatibiliteit met Hey Siri op Apple-apparaten. Toen we ze testten, waren we onder de indruk van hun pittige prestaties en hoe consequent Siri reageerde wanneer ze werden gebeld. Siri leek onze commando's zelfs beter te begrijpen dan op onze iPhone X.

De fabrikant claimt een batterijduur van negen uur voor deze hoofdtelefoon. We vonden dit een understatement. Tijdens onze tests lieten we de Powerbeats Pro continu muziek, audioboeken, podcasts, video's en meer afspelen. Het duurde veel langer dan negen uur om de batterij leeg te maken.

Op de eerste dag gingen de oordopjes meer dan 14 uur mee. Op de tweede en derde dag duurde het respectievelijk 13 en 11 uur. Het lijkt erop dat deze oordopjes je de hele dag door moeten kunnen zonder op te laden.

De oplaadcassette verlengt de levensduur van deze draadloze oordopjes nog verder. In het zeldzame geval dat de batterij leeg raakt, kan de behuizing ze in ongeveer 45 minuten volledig opladen en u binnen enkele minuten een behoorlijke stroomvoorziening geven.

Een volledig opgeladen hoes verlengt de levensduur van de Powerbeats met nog eens een halve dag, zolang je geen hoofdgebruiker bent. Als de batterij leeg raakt, duurt het slechts ongeveer twee uur om volledig op te laden via de meegeleverde bliksemkabel.

De behuizing zelf is ook erg duurzaam. Het harde plastic maakt hem bestand tegen korte druppels en beschermt de oordopjes uitstekend. We hebben het een aantal keren laten vallen tijdens onze tests - op stoepbeton, gras, tapijt en hardhouten vloeren - en het heeft nog steeds geen kras.

Hoewel de oplaadcassette draagbaar is, is hij te groot om gedurende langere tijd in uw hand of in een zak te dragen. Je zult deze waarschijnlijk in een handtas of andere tas willen meenemen als je de oplaadcassette mee wilt nemen als je uitgaat.

Een ding om op te merken over de behuizing is dat het soms lastig is om de oordopjes erin te passen. Het komt gewoon door de manier waarop ze gevormd zijn, maar het voelt soms als een puzzel om ze er op de juiste manier in te krijgen.

Het Bluetooth-bereik van de Powerbeats Pro is sterk afhankelijk van het apparaat waarmee het is gekoppeld en waar het zich bevindt. In combinatie met onze iPhone X konden we meer dan dertig meter ver komen voordat we de verbinding verloren. Toen het was gekoppeld aan een iMac, konden we ongeveer 10 meter ver komen als we buiten waren of als we een paar muren tussen ons hadden.

Image
Image

Comfort: Gepersonaliseerd voor uw oren

Als je niet gewend bent aan oordopjes die in-ear-adapters gebruiken, kan de Powerbeats Pro even wennen zijn. In vergelijking met andere draadloze oortelefoons in het oor, zoals de Sennheiser HD1 Free, zijn de Powerbeats Pro echter uiteindelijk comfortabel. Tijdens onze tests hebben we nooit de behoefte gevoeld om ze uit te doen vanwege ongemak. Als je eenmaal gewend bent aan hoe ze in je oor voelen, vergeet je misschien dat ze er zijn.

De Powerbeats Pro wordt geleverd met drie paar ooradapters. Het is gemakkelijk om adapters van verschillende formaten te mixen en matchen, zodat u degene kiest die het beste bij u past.

Image
Image

Geluidskwaliteit: het beste wat u kunt verwachten

Alle geweldige dingen van de Powerbeats Pro zouden gewoon zinloos zijn als ze geen eersteklas geluidskwaliteit zouden leveren. Maar ze doen het - fantastisch. Tijdens onze tests luisterden we naar tientallen uren muziek, audioboeken en podcasts. We hebben ook films, muziekvideo's en tv-programma's bekeken via YouTube, Netflix en andere populaire streamingdiensten. Door dit alles heen was het geluid ongerept, helder, rijk en krachtig.

Het geluid was ongerept, helder, rijk en krachtig.

Een van de redenen waarom de Powerbeats zo goed klinken, is dat ze geluidsisolatie toepassen. De ooradapters zijn ontworpen om een fysieke barrière te vormen tussen uw oor en de buitenwereld. Daarom is het belangrijk om degene te installeren die uw oor het beste afsluiten.

Image
Image

Prijs: enkele van de duurste oordopjes die je kunt kopen

Het leveren van dit soort kwaliteit in ontwerp en geluid is niet goedkoop. Dus hoewel het prijskaartje van $ 249,95 (adviesprijs) geen grote verrassing was, vraag je je zeker af of je oordopjes van deze hoge kwaliteit nodig hebt.(We denken dat als je eenmaal de Powerbeats Pro hebt ervaren, het heel gemakkelijk is om jezelf ervan te overtuigen.)

Dit zijn de laatste oordopjes die je nog een paar jaar nodig hebt.

Als je oordopjes regelmatig en intensief gebruikt, zijn de Powerbeats Pro de kosten waard. Als je veel aan het sporten bent, onderweg veel media gebruikt of gewoon de beste draadloze oordopjes wilt, zijn de Powerbeats Pro een goede koop. En ze zullen de laatste paar oordopjes zijn die je nog minstens een paar jaar nodig hebt.

Concurrentie: Powerbeats Pro vs. Apple AirPods

Tijdens onze tests hebben we vastgesteld hoeveel deze draadloze oordopjes functioneren als de Apple AirPods, inclusief de automatische koppeling met iOS-apparaten, integratie met het Apple-ecosysteem en opname van Apple-accessoires zoals de bliksemstroomkabel.

De verschillen zijn klein maar opmerkelijk. De oplaadcassette voor de Powerbeats Pro is bijvoorbeeld niet voorzien van draadloos opladen zoals de AirPods van de tweede generatie. Dat voelt als iets dat je zou moeten krijgen in een product dat $ 50 meer kost en is ontworpen door een dochteronderneming van Apple. Een ander verschil is de diepte van de fysieke bedieningselementen die de Powerbeats Pro biedt. De AirPods zijn alleen spraakbediening, dus de toevoeging van fysieke knoppen en volumeregeling verandert die gebruikerservaring drastisch.

Deze oordopjes maken zowel de hype als het premium prijskaartje waar

We hebben de Beats Powerbeat Pro een week gebruikt en hebben er de hele tijd veel plezier mee gehad. Van uitstekende geluidskwaliteit tot batterijduur en intuïtieve fysieke bediening, deze draadloze oordopjes hebben het allemaal. Voor ervaren gebruikers - degenen die min of meer met een koptelefoon leven - is hun kwaliteit de prijs waard.

Specs

  • Productnaam Powerbeats Pro
  • Product Brand Beats
  • SKU 6341988
  • Prijs $249.95
  • Productafmetingen 1,5 x 1 x 1,5 inch.
  • Kleur Zwart, Ivoor, Marineblauw, Mos
  • Batterijlevensduur Ca. 9 uur
  • Bedraad/Draadloos Draadloos
  • Connectiviteit Bluetooth 5.0
  • Bereik tot 1000 voet
  • Compatibiliteit iOS, macOS, Android, Windows
  • Garantie 1 jaar

Aanbevolen: