Alles over Alcatel OneTouch-telefoons

Inhoudsopgave:

Alles over Alcatel OneTouch-telefoons
Alles over Alcatel OneTouch-telefoons
Anonim

Alcatel's OneTouch-serie smartphones zijn vlaggenschipapparaten die in de VS ontgrendeld verkrijgbaar zijn bij prepaid-provider Cricket Wireless. De telefoons hebben een schone versie van Android, hoewel er enkele carrier-apps zijn gebundeld.

Hoewel de apparaten minder duur zijn dan vlaggenschiptelefoons van Samsung en Google, zien ze er niet goedkoop uit en presteren ze bijna net zo goed. De andere Android-telefoons van Alcatel, waaronder de 1-serie, zijn een mix van instap- en middenklasse toestellen. Hier is een overzicht van de nieuwste Alcatel OneTouch-telefoons.

Alcatel OneTouch Idol 5

Image
Image

Weergave: 5.2-inch IPS LCD

Resolutie: 1080x1920 @ 423ppi

Voorcamera: 5 MP

Achteruitrijcamera: 13 MP

Opladertype: USB-C

Initiële Android-versie: 7.1 Nougat

Definitieve Android-versie: Onbepaald

Releasedatum: September 2017

De OneTouch Idol 5 is klaar voor VR, maar wordt niet geleverd met de UNI360 VR-headset van Alcatel zoals de Idol 4 doet. Dat is niet erg, want de UNI360 wordt voor een lage prijs verkocht en je hoeft je geen zorgen te maken dat je een extra apparaat hebt dat je niet zult gebruiken als je niet geïnteresseerd bent in virtual reality. De Idol 5 heeft een volledig metalen behuizing, vergeleken met de glazen en metalen constructie van de Idol 4. Vreemd genoeg mist het een vingerafdruksensor, die nu op de meeste smartphones te vinden is, ongeacht de prijs. De levensduur van de batterij is ook zo-zo, maar het ondersteunt draadloos opladen. De telefoon werkt in de buurt van een standaard Android, hoewel er enkele Cricket Wireless-apps vooraf zijn geïnstalleerd. Met slechts 16 GB ingebouwde opslag, wil je dat aanvullen met een geheugenkaart (de telefoon ondersteunt tot 256 GB kaarten.)

Alcatel OneTouch Idol 4

Image
Image

Display: 5.2-inch IPS LCD

Resolutie: 1080x1920 @ 424ppi

Voorcamera: 8 MP

Achteruitrijcamera: 13 MP

Opladertype: micro USB

Initiële Android-versie: 6.0 Marshmallow

Definitieve Android-versie: Onbepaald Releasedatum:

juni 2016

De OneTouch Idol 4-smartphone wordt geleverd met een VR-headset, Alcatel's UNI360 Goggles. De smartphone kan virtual reality-video echter niet zo goed weergeven, wat meestal resulteert in een wazige ervaring. De telefoon heeft ook een aanpasbare knop, een Boom-toets genaamd, die een weerwidget kan openen of de camera kan openen of activeren. Het heeft een constructie van glas en metaal in vergelijking met de plastic behuizing van de Idol 3 en heeft ook een versie van Android die bijna op voorraad is. De batterij gaat echter niet zo lang mee als die van de Idol 3, hoewel hij gelukkig snel opladen ondersteunt. De Idol 4 heeft slechts 16 GB aan opslagruimte aan boord, maar dat kun je aanvullen met een geheugenkaart.

Alcatel OneTouch Idol 3

Image
Image

Display: 5,5-inch IPS LCD

Resolutie: 1080x1920 @ 401ppi

Voorcamera: 8 MP

Achteruitrijcamera: 13 MP

Opladertype: micro USB

Initiële Android-versie: 5.0 Lollipop

Definitieve Android-versie: Undetermined Releasedatum:

Juni 2015

De OneTouch Idol 3 was het eerste vlaggenschip van Alcatel dat in de VS werd verkocht; het bedrijf bood voorheen alleen instapmodellen aan. Het heeft hoogwaardige functies, waaronder een scherm met hoge resolutie, krachtige ingebouwde luidsprekers en een bijna pure versie van Android. De telefoon heeft slechts 16 GB opslagruimte, maar dat breid je uit met een geheugenkaart. De Idol 3 heeft een plastic behuizing, een behoorlijke batterij en af en toe een hapering in de prestaties, maar verder is het een geweldig apparaat.

Aanbevolen: