Hulu vs. Netflix: een snelle blik

Inhoudsopgave:

Hulu vs. Netflix: een snelle blik
Hulu vs. Netflix: een snelle blik
Anonim

Als je een beetje uit de loop van internetstreaming bent, heb je iemand misschien genoeg over Hulu horen praten om je af te vragen waar het allemaal over gaat en of het de moeite waard is om het zelf te proberen. De vraag voor velen komt er echter op neer of Hulu een betere keuze is dan andere streamingdiensten zoals Netflix.

Image
Image

Hulu Basis

Voor veel snoersnijders is Hulu een zeer geldig alternatief voor kabel. Het is een videostreamingservice die premium video-inhoud biedt, van televisieprogramma's tot speelfilms. Voor een klein maandelijks bedrag krijgen gebruikers toegang tot alles op Hulu en kunnen ze zo veel en zo vaak streamen als ze willen.

De service biedt tv-shows en films via een breed scala aan partnerschappen met verschillende studio's, waaronder MGM, Warner Bros., Sony Pictures Television en anderen. Als een joint venture van NBC Universal, Fox Entertainment en ABC Inc. heeft Hulu de steun die het mogelijk maakt om verder te gaan dan veel andere videostreamingwebsites en staat het bovenaan in de concurrentie met Netflix.

Naast populaire afleveringen en videoclips van huidige tv-programma's, heeft Hulu een breed scala aan oudere tv-programma's en films die moeilijk ergens anders te vinden zijn. Dit maakt het niet alleen de perfecte plek om de nieuwste aflevering van je favoriete huidige tv-programma te bekijken, maar ook een geweldige plek om klassiekers te kijken.

Hulu versus Netflix

Ondanks hoe populair Netflix is, zijn er op zijn minst een paar goede redenen waarom een snoersnijder in plaats daarvan voor Hulu zou willen kiezen. Dit is wat Hulu biedt in vergelijking met Netflix:

Hulu biedt live tv

Dit is zonder twijfel de grootste onderscheidende factor tussen de twee diensten. Hoewel Netflix een verscheidenheid aan herhalingen van klassieke tv-shows biedt, biedt het helemaal geen live-programmering.

Als je op de hoogte wilt blijven van wie er op Survivor is gestemd of naar een live televisie-evenement zoals de Super Bowl wilt kijken, wil je Hulu hebben.

Hulu kan goedkoper zijn

Beide diensten bieden behoorlijk goedkope abonnementen. Hulu begint bij $ 5,99 / maand voor een basisplan zonder commercials maar geen live tv. De service kan oplopen tot $ 43,99 of meer als je live-tv en andere voordelen, advertentievrije programmering of onbeperkte gelijktijdige schermen toevoegt om vanaf te kijken.

Netflix biedt drie verschillende lidmaatschapsplannen en je kunt nog steeds films huren van het dvd-abonnement. Het biedt geen live televisie-opties. Het meest elementaire lidmaatschap begint bij $ 9 per maand en eindigt bij $ 16 per maand, afhankelijk van het aantal schermen dat u tegelijkertijd wilt bekijken.

Hulu produceert ook originele inhoud

Net als Netflix biedt Hulu ook zijn eigen originele series aan, zoals The Handmaid's Tale. Het biedt ook een verscheidenheid aan Hulu-originele films, hoewel je er niet zoveel over hoort als de films die beschikbaar zijn op Netflix. Vanuit dit perspectief zijn de twee gelijk, dus de beslissing zal neerkomen op welke service meer van de soorten originele programmering heeft die u verkiest.

Als je niet weet welke streamingdienst je moet gebruiken, kun je net zo goed profiteren van elk van hun gratis proefversies om zelf te beslissen welke het beste bij je behoeften en je smaak in entertainment past. Dat is een geweldige manier om ze naast elkaar te vergelijken en te zien welke het beste aan uw behoeften voldoet.

Aanbevolen: