LG's nieuwe gamingmonitor heeft een snelle en responsieve 240Hz verversingssnelheid

LG's nieuwe gamingmonitor heeft een snelle en responsieve 240Hz verversingssnelheid
LG's nieuwe gamingmonitor heeft een snelle en responsieve 240Hz verversingssnelheid
Anonim

Tech-gigant LG heeft zojuist een nieuwe gamingmonitor aangekondigd, boordevol specificaties die bedoeld zijn om het reactievermogen en de onderdompeling te vergroten.

De LG UltraGear 45GR95QE maakt gebruik van OLED-technologie, die bekend staat om zijn ultrasnelle responstijden. Wat deze monitor speciaal maakt, is dat hij ook een verversingssnelheid van 240 Hz heeft: de responstijden worden verder versneld tot bijna onmiddellijke niveaus. Het bedrijf zegt dat dit het eerste gebogen OLED-scherm is met deze verversingssnelheid.

Image
Image

De overgrote meerderheid van OLED-schermen, plat of gebogen, gaat uit op 120Hz. Serieuze gamers geven de voorkeur aan hogere verversingsfrequenties omdat ze ervoor zorgen dat games sneller reageren en vertraging tijdens het spelen verminderen.

Andere bedrijven, waaronder Corsair, MSI en Razer, ontwikkelen allemaal hun eigen 240Hz OLED-schermen, maar het lijkt erop dat LG ze allemaal heeft verslagen.

LG's 45-inch gamingmonitor stopt ook niet met een hoge verversingssnelheid. De 45GR95QE heeft een beeldverhouding van 21:9, een WQHD-resolutie, 800R-kromming, een grijs-naar-grijs responstijd van 0,1 ms en een dekking van 98,5 procent van de DCI-P3-kleurruimte.

Image
Image

Deze nieuwkomer in de UltraGear-lijn maakt zowel beeld-voor-beeld (PBP) als beeld-in-beeld (PIP) mogelijk, dankzij een randloos ontwerp dat geen ruimte verspilt aan randen. Er zijn hier ook tal van verbindingsopties, waaronder een paar HDMI 2.1-poorten, een DisplayPort, een aantal USB 3.0-poorten en een hoofdtelefoonuitgang.

LG heeft de prijzen en beschikbaarheid nog niet bekend gemaakt, maar het bedrijf zegt dat het volgende maand meer informatie zal vrijgeven op de IFA-tentoonstelling in Berlijn.

Aanbevolen: