Hoe u uw Steam Trade-URL kunt vinden en gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Steam Trade-URL kunt vinden en gebruiken
Hoe u uw Steam Trade-URL kunt vinden en gebruiken
Anonim

Steam is een digitale etalage voor games op Windows, MacOS en Linux waarmee je ook online games met je vrienden kunt spelen. Je Steam-account heeft ook een bijbehorende inventaris die zowel in-game-items, zoals skins en wapens, als niet-ingewisselde exemplaren van volledige games kan bevatten. Met je Steam Trade-URL in de hand kun je deze inventarisitems ruilen met vrienden die je hebt toegevoegd, vreemden en zelfs handelssites van derden.

Wat is een Steam Trade-URL?

Een Steam Trade-URL is een unieke link die mensen kunnen gebruiken om je Steam-inventaris te bekijken en om handelsverzoeken te verzenden. U beheert de toegang tot deze link en u bepa alt ook of iemand uw inventaris kan zien.

Om een Steam Trade-URL te laten werken, moet je eerst je Steam-privacyinstellingen wijzigen zodat andere mensen je inventaris kunnen zien. Je kunt je inventaris op privé zetten, zodat niemand het kan zien of alleen voor vrienden.

Als u wilt dat vreemden en handelswebsites van derden uw Steam Trade-URL kunnen gebruiken, moet u uw Steam-privacy-instellingen wijzigen zodat het publiek uw inventaris kan bekijken en handelsverzoeken kan verzenden.

Is het veilig om je Steam Trade-URL weg te geven?

Het geven van je Steam Trade-URL is volkomen veilig. Door het grote publiek toe te staan je Steam-inventaris te bekijken, kunnen ze zien wat je bezit en handelsverzoeken verzenden, maar je kunt elke die oneerlijk lijkt of je een ongemakkelijk gevoel geeft, weigeren of negeren.

Voordat je je Steam Trade-URL vrijgeeft, wil je misschien je Steam-account beveiligen met Steam Guard. Er is een kleine kans dat iemand iets in je Steam-inventaris ziet en vervolgens je account probeert te stelen om het item te verkrijgen zonder te ruilen.

Als Steam Guard van kracht is, kan niemand je account stelen door je wachtwoord te raden of te phishing.

Hoe Steam-handelsverzoeken in te schakelen

Voordat u uw Steam Trade-URL kunt verkrijgen en verzenden, moet u Steam-handelsverzoeken inschakelen. Het is een eenvoudig proces waarbij je je Steam-privacy-instellingen moet wijzigen, zodat het publiek je Steam-inventaris kan bekijken.

  1. Open Steam, of ga naar steamcommunity.com.

    Image
    Image

    De website steamcommunity.com is functioneel identiek aan de Steam-app, dus je kunt de app gebruiken die je voorkeur heeft.

  2. Klik of tik op uw gebruikersnaam en klik of tik vervolgens op Profiel in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. Klik of tik op de knop Profiel bewerken.

    Image
    Image
  4. Klik of tik op Mijn privacy-instellingen.

    Image
    Image
  5. Stel je inventarisprivacy in op Openbaar door te klikken of te tikken op de plaats Inventory: Private of Inventory: Friends Only en verander het in Inventory: Public.

    Image
    Image

    Als op deze pagina al Inventaris: Openbaar staat, hoeft u niets te wijzigen.

  6. Als je Steam-inventaris beschikbaar is voor openbare weergave, heb je toegang tot je Steam-handels-URL.

Hoe u uw Steam Trade-URL kunt vinden

Zodra je je Steam-inventaris beschikbaar hebt gemaakt voor het publiek, ben je klaar om je Steam Trade-URL te vinden en vrij te geven. Je kunt het vinden in het gedeelte Inventaris van de Steam-app of de Steam Community-website.

  1. Klik of tik op uw gebruikersnaam en klik of tik vervolgens op Inventory in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  2. Klik of tik op Handelsaanbiedingen.

    Image
    Image
  3. Klik of tik op Wie kan mijn ruilaanbiedingen zien?

    Image
    Image
  4. U vindt uw Steam Trade-URL in het gedeelte Sites van derden.

    Image
    Image

    Markeer de handels-URL en druk op CTRL+ C, of klik met de rechtermuisknop en selecteer Copyuit het contextmenu. Als u deze URL aan een persoon of een handelssite van derden verstrekt, kunnen zij uw voorraad zien en handelsverzoeken verzenden.

    Bekijk inkomende handelsverzoeken zorgvuldig, vooral als ze afkomstig zijn van Steam-gebruikers of sites die u niet herkent.

  5. Als je geen handelsverzoeken meer wilt ontvangen van sites van derden of individuen die je Steam Trade-URL hebben, klik je op Create New URL om de oude URL uit te schakelen en een nieuwe.

Hoe u verzoeken om Steam-handel kunt voorkomen en uw inventaris kunt verbergen

Als je klaar bent met het gebruik van handelswebsites van derden, of als je het gewoon beu bent om ongevraagde handelsverzoeken te ontvangen, kun je die verzoeken voorkomen en je voorraad op elk moment verbergen. Dit proces is het omgekeerde van degene die je hebt gebruikt om Steam-handelsverzoeken in de eerste plaats in te schakelen.

  1. Open Steam, of ga naar steamcommunity.com.
  2. Klik of tik op uw gebruikersnaam en klik of tik vervolgens op Profiel in het vervolgkeuzemenu.
  3. Klik of tik op de knop Profiel bewerken.
  4. Klik of tik op Mijn privacy-instellingen.
  5. Klik of tik in het gedeelte Inventaris op Openbaar.

    Image
    Image
  6. Klik of tik op Alleen vrienden of Privé.

    Image
    Image
  7. Je Steam-inventaris is nu privé. Zelfs als mensen je Steam Trade-URL hebben, kunnen ze je inventaris niet zien of ruilverzoeken verzenden.

Aanbevolen: