8 manieren waarop u internet kunt gebruiken om mensen te vinden

Inhoudsopgave:

8 manieren waarop u internet kunt gebruiken om mensen te vinden
8 manieren waarop u internet kunt gebruiken om mensen te vinden
Anonim

Het opsporen van iemand met wie je het contact hebt verloren, is een van de meest populaire activiteiten op internet over de hele wereld en terecht. De enorme hoeveelheid gratis informatie die online beschikbaar is, maakt het gemakkelijker dan ooit om iemand te vinden. De hier getoonde tools en websites zijn allemaal gratis en leveren consistent betrouwbare resultaten.

Image
Image

Een paar dingen om in gedachten te houden tijdens het lezen van dit artikel, en voordat u een van de hier vermelde bronnen gaat gebruiken:

  • Wees geduldig. Heb je ooit de uitdrukking "Rome werd niet op één dag gebouwd" gehoord? Als de persoon die u zoekt niet veel van een spoor heeft achtergelaten, zult u waarschijnlijk geen succes vinden in één simpele zoekopdracht. Gun uzelf de tijd en realiseer u dat u mogelijk meerdere zoekopdrachten op verschillende locaties moet uitvoeren om de informatie te vinden die u zoekt.
  • Gebruik alle tools in je gereedschapskist. Beperk jezelf niet tot één zoekmachine of één website. Zoekhulpmiddelen kunnen verrassend verschillende resultaten opleveren, en elk hulpmiddel voegt net iets meer informatie toe aan het algemene overzicht.
  • Houd je geld. De hier vermelde bronnen zijn gratis en vereisen geen financiële of persoonlijke informatie. Er zijn situaties waarin betalen om mensen te vinden nuttig is, maar alleen nadat je de onderstaande bronnen hebt uitgeput.

Google

Image
Image

Vraag iemand wat Google is, en ze zullen je vertellen dat het een zoekmachine is. Google is echter veel meer dan alleen een zoekmachine. Het biedt een heel spectrum aan zoekhulpmiddelen die u kunt gebruiken om mensen op internet te vinden. Deze omvatten het vinden van telefoonnummers, het opsporen van kaarten en afbeeldingen.

Stamboom nu

Image
Image

Family Tree Now is een populaire genealogie- en mensenzoeksite die een verrassende hoeveelheid informatie biedt - allemaal gratis - zonder registratie vereist. Alles van volkstellingsgegevens tot geboortedata en telefoonnummers is hier te vinden, waardoor de site zowel nuttig als enigszins controversieel is.

Zabasearch

Image
Image

Zabasearch, een gratis zoekmachine voor mensen, onthult een verbazingwekkende hoeveelheid informatie, de meeste verbazingwekkend nauwkeurig. Het werkt zijn gegevens bij op basis van informatie die openbaar beschikbaar is. U kunt gratis openbare toegang zoeken op wat beschikbaar is in het publieke domein.

Mensen zoeken sites

Image
Image

Er is een grote verscheidenheid aan websites die zich alleen richten op informatie over mensen, zoals online telefoongidsen en databases. Deze sites zijn uitstekende bronnen voor het oppikken van stukjes en beetjes informatie, zoals zakelijke telefoonnummers, overlijdensberichten en volkstellingsgegevens.

Sites die zich alleen richten op persoonsgerelateerde informatie zijn ongelooflijk waardevolle hulpmiddelen wanneer u zoveel mogelijk informatie probeert op te graven.

Doodsbrieven en overlijdensberichten

Image
Image

Verrassend genoeg, in een dag van bijna onbeperkte informatie online, blijken overlijdensberichten enigszins lastig te vinden omdat ze worden gepubliceerd door lokale, stads- en staatskranten. Het is het proberen waard om de krant in iemands geboorteplaats te bekijken als je die informatie hebt. Er zijn manieren om zowel huidige als vroegere overlijdensberichten op internet te vinden met behulp van een verscheidenheid aan bronnen en zoekopdrachten.

Als je de geboorteplaats niet hebt, maar wel de voor- en achternaam van de persoon, probeer dan de gratis Social Security Death Index op Ancestry.com. Het kan u leiden naar de datum van overlijden en de stad of gemeente waar de persoon woonde. Dan kunt u de plaatselijke krant raadplegen.

Facebook

Image
Image

Honderden miljoenen mensen gebruiken Facebook elke dag om contact te maken met vrienden en familie over de hele wereld. U kunt dit ongelooflijk diepe en diverse netwerk gebruiken om een persoon, bedrijf, merk of organisatie te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je moet een gratis Facebook-account hebben om toegang te krijgen tot alle Facebook-informatie die voor jou beschikbaar is. Er zijn tal van manieren om Facebook te gebruiken om mensen te vinden, te beginnen met je klasgenoten op de middelbare school.

Mobiele telefoonnummers

Image
Image

Als je ooit hebt geprobeerd een mobiel nummer op te zoeken, ben je waarschijnlijk tegen een muur gelopen. Mobiele telefoonnummers zijn aantrekkelijk voor mensen die van hun privacy genieten omdat ze niet in openbare telefoongidsen staan. Er zijn echter manieren om dit te omzeilen en met een paar slimme zoektrucs op te sporen van wie een mobiel nummer is.

Als je een telefoonnummer hebt, probeer dan een omgekeerd nummer te zoeken op Google, of zoek op sociale media naar het nummer.

Snelkoppelingen voor zoekmachines

Image
Image

Als je probeert te achterhalen aan welk deel van het land een Amerikaans netnummer is gerelateerd, hoef je alleen maar het netnummer in een zoekmachine in te voeren. U kunt ook internet gebruiken om een gratis telefoongids te vinden. Bekijk deze lijst met de beste trucs voor zoeken op het web voor meer manieren waarop u mensen op internet kunt vinden.

Aanbevolen: