8 Beste mensen-zoekmachines die u kunt gebruiken om iedereen te vinden

Inhoudsopgave:

8 Beste mensen-zoekmachines die u kunt gebruiken om iedereen te vinden
8 Beste mensen-zoekmachines die u kunt gebruiken om iedereen te vinden
Anonim

Mensen online vinden is gemakkelijk als je over de juiste tools beschikt. Je kunt iemands telefoonnummer opsporen, hun adres achterhalen, hun familieleden zien, hun e-mailadres opgraven, arrestatiegegevens lezen en meer wanneer je een mensenzoekmachine gebruikt.

De meeste van deze bronnen zijn gratis te gebruiken, tenminste voor de eerste zoekopdracht. Afhankelijk van wat u over de persoon probeert te vinden, wordt u mogelijk verteld dat u voor de informatie moet betalen. Er zijn echter gratis websites voor het zoeken van mensen die u kunt gebruiken - ze bieden misschien niet zoveel informatie als de onderstaande mensenzoekers.

Waarom mensenzoekmachines gebruiken

Misschien moet je een lang verloren schoolvriend of een familielid vinden waar je al jaren niets meer van hebt gehoord. Een andere reden om een tool voor het zoeken naar mensen te gebruiken, is om eenvoudigweg informatie te verifiëren die u over iemand heeft, zoals uw buurman, een nieuwe vriend of een potentiële werknemer.

Image
Image

Mensenzoekmachines zoals de onderstaande zijn super handige tools die zijn gebouwd met een hyperfocus om alleen mensengerelateerde informatie te vinden.

Als u zich op een van deze websites bevindt en u wilt uw informatie van internet verwijderen, dan is er meestal een formulier dat u op de website kunt invullen om ze te verzoeken uw persoonlijke gegevens te verwijderen.

TruePeopleSearch

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel gratis resultaten.
  • Drie manieren om naar mensen te zoeken.
  • Achternaam niet vereist.

Wat we niet leuk vinden

Gesponsorde links vermengen zich met echte informatie.

TruePeopleSearch.com laat je mensen vinden op naam, telefoonnummer of adres. Het is een van de beste zoekmachines voor mensen omdat de gratis resultaten veel gedetailleerder zijn dan op sommige van deze andere sites.

Enkele voorbeelden van de gratis informatie die u hier kunt zien, zijn het huidige adres van de persoon, draadloze en/of vaste telefoonnummers, leeftijd, eerdere steden waar hij of zij woonde, familieleden, e-mailadressen, verwante namen en mogelijke partners.

Als er veel records zijn, toont TruePeopleSearch een leeftijdsfilter dat u kunt gebruiken om de resultaten te verfijnen.

Als je voor meer resultaten wilt betalen, is er een link op de pagina van elke persoon die je naar een andere site brengt om het volledige rapport te kopen.

TruthFinder

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vereist alleen de naam (geen locatie).
  • Toont gratis basisinformatie.
  • Laat je betalen om heel veel informatie te vinden.

Wat we niet leuk vinden

  • Vereist betaling om resultaten te zien.
  • Het duurt ongeveer 15 minuten om de hele zoekopdracht te voltooien.

TruthFinder doet geweldig werk bij het vinden van mensen, en de zoekopdracht is grondiger dan de meeste zoekmachines voor mensen.

De TruthFinder-website voor het zoeken naar mensen begint met het zoeken naar al het volgende over de persoon: verkeersovertredingen, misdrijven, rechtbankdossiers, vonnissen, misdrijven, faillissementen, familieleden, telefoonnummers, online profielen, activa, arrestatiegegevens, wapenvergunningen, mugshots, seksuele misdrijven en adresgegevens.

TruthFinder zoekt vervolgens naar de baaninformatie van de persoon, e-mailadressen, opleidingsgeschiedenis, overlijdensrecords, bewakingslijsten van de overheid, afbeeldingen op sociale media, datingprofielen, video's, geregistreerde domeinen, online interesses, blogposts en meer.

De enige informatie die u gratis kunt zien, is echter de volledige naam van de persoon. U moet betalen om andere mogelijke namen te zien die ze kunnen gebruiken, evenals hun leeftijd, de locatie waar ze momenteel wonen of in het verleden hebben gewoond, een lijst met mogelijke familieleden, de laatste vier cijfers van ten minste één van hun geregistreerde telefoonnummers en de e-mailprovider (bijv. Gmail.com of Yahoo.com) van ten minste één van hun e-mailadressen.

Resultaten zijn direct beschikbaar nadat je hebt betaald. U kunt een maand onbeperkt rapporten bestellen of twee maanden rapporten tegelijk betalen om wat geld te besparen.

Facebook

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Onthult persoonlijke gegevens die de meeste mensen in zoekhulpmiddelen niet bevatten.
  • Unieke filteropties.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel Facebook-gebruikers stellen hun profiel in op privé.

  • Een zoekopdracht kan te veel resultaten opleveren om snel te verfijnen.
  • Onnauwkeurige resultaten als de gebruiker informatie uit zijn profiel heeft weggelaten.

Als een van 's werelds grootste sociale netwerken met dagelijks honderden miljoenen mensen, is het logisch om de zoekfunctie van Facebook te gebruiken als een ongelooflijk handige manier om mensen online te vinden. U kunt zoeken op naam en de stad, school en/of werknemer van de persoon opnemen.

Je kunt het sociale-mediaplatform gebruiken om te zoeken naar mensen met wie je naar de middelbare school en universiteit ging, evenals naar collega's, vrienden van de basisschool, non-profitorganisaties en vrienden van vrienden.

Een zoekopdracht op Facebook is ook geweldig voor het vinden van mensen op specifieke geografische locaties die in uw omgeving wonen en die u misschien nog niet kent, evenals voor elke soort vereniging, club of groep.

Hoewel veel mensen zoekopdrachten van hun Facebook-profielen blokkeren en alleen informatie geven aan degenen die zichtbaar zijn in hun directe vrienden- en familiekring, doen anderen dat niet. Wanneer een profiel openbaar is, heeft iedereen die het vindt onmiddellijk toegang tot de berichten, foto's, incheckstatussen en andere persoonlijke details van een persoon.

BeenVerified

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vier manieren om naar mensen te zoeken.
  • Verzamelt informatie uit meerdere bronnen.
  • Verschillende manieren om voor rapporten te betalen.
  • Biedt soms echt goedkope rapporten.

Wat we niet leuk vinden

  • Je moet betalen om de resultaten te zien.
  • Het duurt enkele minuten voordat de resultaten zijn ingevuld.

BeenVerified is een andere kolos van een zoekmachine voor mensen. Net zoals TruthFinder hierboven vermeld, graaft deze site een schat aan informatie op over de persoon die u probeert te vinden, gebruikmakend van miljoenen gegevenspunten en tientallen gegevensbronnen.

Je kunt achtergrondrapporten, contactgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen, fysieke adressen, strafregisters en meer krijgen met de BeenVerified people finder.

Een ander voordeel dat je helpt om iemand met deze tool te vinden, is dat je kunt zoeken met alle informatie die je over hen hebt: naam, nummer, adres of e-mailadres. Als u beta alt, zijn zoekopdrachten op gebruikersnaam ook ingeschakeld, die meer dan 50 websites kunnen doorzoeken om de persoon online te vinden.

Er is een lidmaatschap van een maand waarvoor je kunt betalen om onbeperkte rapporten en snellere zoekopdrachten te krijgen, of je kunt drie maanden vooruit kopen om geld te besparen. Betaalde rapporten bevatten informatie zoals wanneer de gegevens voor het laatst als nauwkeurig zijn geverifieerd, kaarten met eerdere en huidige locaties, ingebouwde feeds voor sociale media, activadetails en leninggegevens.

Zabasearch

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Bijna onmiddellijke resultaten.
  • Biedt gratis wat informatie.

Wat we niet leuk vinden

  • Gratis rapport bevat weinig details.
  • Niet zo up-to-date als vergelijkbare sites.
  • Veel advertenties.

Zabasearch is een gratis zoekmachine voor mensen die vrij toegankelijke openbare informatie en documenten doorzoekt, zoals rechtbankdossiers en telefoongidsen. U kunt zoeken op het telefoonnummer van de persoon of op zijn naam.

De gratis resultaten die je met deze mensenzoekmachine kunt zien, zijn vaak de naam, het telefoonnummer, de leeftijd en het adres van de persoon. Er kunnen diepere rapporten worden verkregen als u de links op de pagina van de persoon naar Intellius volgt.

LinkedIn

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Directe resultaten.
  • Geen gebruikersaccount nodig om resultaten te bekijken.

Wat we niet leuk vinden

  • Resultaten beperkt tot professionele details.
  • Afhankelijk van je instellingen, kan het onderwerp van je zoekopdracht zien dat je naar hun profiel hebt gekeken.

Gebruik LinkedIn om te zoeken naar professionele netwerken waar andere mensen bij betrokken zijn. Als je zelf een account aanmaakt en je bedrijfsprofiel hieraan toevoegt, kun je aardig wat details oppikken over hoe anderen verbonden zijn met dat bedrijf.

LinkedIn is een site voor het zoeken naar mensen waarin je kunt zien waar iemand werkt, met wie ze werken, hun voormalige functies, huidige of voormalige supervisors, alle soorten aanbevelingen die ze mogelijk hebben ontvangen en nog veel meer. Er zijn een paar filteropties beschikbaar, en zelfs meer als je een Sales Navigator- of Recruiter-account hebt.

Afhankelijk van de privacy-instellingen, kunt u mogelijk niet alles zien wat iemand in zijn of haar LinkedIn-profiel heeft verstrekt. Bovendien, als je een geregistreerde gebruiker bent, zal het feit dat je naar iemands profiel hebt gekeken doorgaans aan die persoon bekend worden gemaakt.

PeekYou

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meerdere manieren om naar mensen te zoeken.
  • Basisresultaten zijn gratis.
  • Ha alt gegevens van andere sites.
  • Handige tools voor het verfijnen van zoekopdrachten.

Wat we niet leuk vinden

  • Minder bruikbare resultaten dan vergelijkbare websites.
  • Vol advertenties.

PeekYou voegt een interessante draai toe aan de wereld van zoekmachines voor vrije mensen; hiermee kunt u naar gebruikersnamen zoeken in verschillende sociale netwerkgemeenschappen.

Als je bijvoorbeeld meer wilt weten over de persoon die het handvat gebruikt I-Love-Kittens; PeekYou laat je al het andere zien dat de gebruikersnaam op internet kan doen. Er is een verbazingwekkende hoeveelheid informatie die je kunt vinden over iemand die alleen zijn gebruikersnaam gebruikt.

PeekYou laat je ook mensen zoeken op naam en telefoonnummer.

PeopleFinders

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Relatief goedkope rapporten.
  • Legt uit wat het rapport wel en niet heeft gevonden voordat u beta alt.
  • Basisresultaten worden snel onthuld.

Wat we niet leuk vinden

  • Moet betalen voor diepere informatie.
  • De enige betalingsoptie is met een creditcard/betaalkaart (niet PayPal, enz.)
  • Het rapport e-mailen kost meer.

PeopleFinders is een andere zoekmachine voor mensen die gratis enkele details biedt, zoals de aliassen, leeftijd, familieleden en soms de eerste paar cijfers van hun telefoonnummer. Je kunt een paar dollar betalen voor het volledige zoekrapport (het is een proefversie van het volledige lidmaatschap), of meer als je een volledig achtergrondrapport wilt.

Het zoekrapport dat u van PeopleFinders kunt krijgen, kan het volgende bevatten: volledige naam, huidig adres, telefoonnummer, eerdere woonplaatsen, familieleden, aliassen, leeftijd, buren, eigendomsgegevens, faillissementen, vonnissen en pandrechten, huwelijk en echtscheidingsdossiers, criminele informatie, dossiers van zedendelinquenten en meer.

Met de zoekfunctie van PeopleFinders kun je mensen vinden op hun naam, fysiek adres of telefoonnummer. Er is een geavanceerde tool beschikbaar waarmee u ook in een leeftijdscategorie kunt zoeken.

Als u het rapport koopt, kunt u het gratis afdrukken, maar om de optie "e-mail PDF" te gebruiken, moet u nog een kleine betaling betalen.

Aanbevolen: