Beste gratis mediaspelers om te downloaden

Inhoudsopgave:

Beste gratis mediaspelers om te downloaden
Beste gratis mediaspelers om te downloaden
Anonim

Het vinden van de juiste mediaspelersoftware om op je computer te installeren kan vaak een lang en frustrerend proces zijn. Er zijn veel gratis softwaremediaspelers die kunnen worden gedownload, maar ze bieden niet allemaal een volledige set functies. Bekijk met dit in gedachten onze lijst met gratis software mediaspelers die je een volledige set functies bieden voor het afspelen, organiseren en synchroniseren van je mediabibliotheek.

iTunes

Image
Image

Apple's zeer gepolijste iTunes-software is een vaste favoriet bij iPhone- en iPod-gebruikers, maar is ook handig als je een mediaspeler wilt die je muziekbibliotheek kan organiseren. U kunt niet alleen muziek kopen in de iTunes Store, maar u kunt ook uw eigen cd's rippen, aangepaste audio-cd's branden, naar internetradio luisteren, gratis podcasts downloaden en meer. Het enige nadeel van iTunes is de ondersteuning voor draagbare media-apparaten; afgezien van de iPod en iPhone zijn er maar heel weinig ondersteunde apparaten. Dat gezegd hebbende, biedt iTunes nog steeds genoeg functies om er je standaardspeler en mediamanager van te maken.

Microsoft Windows Media Player

Image
Image

Of je nu van Microsoft houdt of een hekel hebt aan Microsoft, hun Windows Media Player (WMP) is een zeer populaire keuze geworden voor pc-gebruikers. Nu bij versie 11, dient WMP als een goede alles-in-één oplossing voor audio-, video- en beeldbeheer. Met zijn ingebouwde CD-brandengine en ripfunctie maakt WMP het gemakkelijk om uw muziekbibliotheek op te bouwen. Een aantal andere handige opties zijn onder meer een dvd-speler, SRS WOW-audio-effecten, 10-bands grafische equalizer en synchronisatie met draagbare MP3/media-apparaten.

JetAudio

Image
Image

JetAudio is Cowon's multifunctionele mediaspeler die in tegenstelling tot zijn naam ook video aankan. Deze vaak over het hoofd geziene mediaspeler heeft een overvloed aan functies om je mediabibliotheek af te spelen en te beheren. Het ondersteunt een groot aantal bestandsindelingen en heeft een ingebouwde bestandsindelingsconverter. Een van de interessantere kenmerken van JetAudio 7 is de opnamefunctie waarmee u uw eigen geluiden kunt opnemen via de microfoon of andere hulpgeluidsbronnen. JetAudio kan audio-cd's rippen en branden en heeft ook de mogelijkheid om dvd's af te spelen. Als je op zoek bent naar een alternatieve mediaspeler, dan is het aanbod van Cowon het proberen waard.

Media Jukebox

Image
Image

Media Jukebox is een andere over het hoofd geziene applicatie die kan fungeren als een totaaloplossing voor uw digitale mediabehoeften. Naast de gebruikelijke functies die u van een volwaardige toepassing mag verwachten, heeft het ook een standaard internetbrowser voor gebruik met de ingebouwde muziekservices. De Amazon MP3-winkel en Last. FM zijn toegankelijk via Media Jukebox 12 (MJ 12), samen met podcastwebsites waarop u zich kunt abonneren. Andere functies zijn onder meer het automatisch opzoeken van cd's en nummers, het op volle snelheid rippen en branden van cd's, EQ- en DSP-audio-effecten en het afdrukken van cd-labels en omslagen. MJ 12 is ook compatibel met de iPod en dat geldt ook voor de enorm populaire iTunes-software.

Winamp

Image
Image

Winamp, oorspronkelijk uitgebracht in 1997, is uitgegroeid van een speler tot een complete mediamanager. Het is een zeer capabele audio- en videospeler die vele mediaformaten ondersteunt. Winamp heeft ook functionaliteit toegevoegd, waaronder het rippen en branden van cd's, SHOUTcast-radio, AOL-radio, podcasts en het genereren van afspeellijsten. Sinds versie 5.2 ondersteunt het de synchronisatie van DRM-vrije media met de iPhone, wat Winamp een uitstekend alternatief voor iTunes maakt. De volledige versie is gratis te gebruiken en zal voldoen aan de behoeften van de meeste mensen.

Aanbevolen: