Hoe de Home-knop in Google Chrome te tonen

Inhoudsopgave:

Hoe de Home-knop in Google Chrome te tonen
Hoe de Home-knop in Google Chrome te tonen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in Chrome Menu (drie stippen) > Instellingen. Schakel onder Appearance Show Home-knop in en voer vervolgens een URL in voor uw Home-pagina.
  • Als u wilt dat uw start- en opstartpagina hetzelfde zijn, gaat u naar Instellingen > Bij opstarten. Selecteer Open een specifieke pagina of reeks pagina's.
  • Selecteer vervolgens een pagina of kies Een nieuwe pagina toevoegen en voer de URL van uw startscherm in.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de startknop van de Google Chrome-webbrowser kunt weergeven, die standaard niet wordt weergegeven omdat Chrome een overzichtelijke interface wil bieden.

Toon de Home-knop in Chrome

Als je een Home-knop gebruikt, ga je onmiddellijk terug naar een vooraf bepaalde webpagina die je selecteert.

  1. Open de Chrome-browser.
  2. Druk op het More menu, aangegeven door drie stippen in de rechterbovenhoek van het browservenster.
  3. Kies Instellingen in het vervolgkeuzemenu. U kunt ook chrome://settings invoeren in de adresbalk van Chrome in plaats van de menuoptie te kiezen om de Chrome-instellingeninterface te openen op het actieve tabblad.

    Image
    Image
  4. Zoek de Appearance sectie, die een optie bevat met de naam Show Home button.
  5. Om de Home-knop toe te voegen aan uw Chrome-werkbalk, klikt u op Show Home-knop om de schuifregelaar ernaast naar de positie On te schuiven.

    Image
    Image

    Als u de Home-knop op een later tijdstip wilt verwijderen, klikt u nogmaals op Show home-knop om de schuifregelaar naar de Off-positie te verplaatsen.

  6. Klik op een van de twee keuzerondjes onder Toon home-knop om de Home-knop te instrueren om naar een nieuw leeg tabblad te gaan of om elke URL die u invoert in het daarvoor bestemde veld.
  7. Dit proces plaatst een klein huispictogram net links van het adresveld. Klik op elk gewenst moment op het huispictogram om naar het startscherm te gaan.

    Image
    Image

Verschil tussen het startscherm en het opstartscherm

Als u ervoor kiest om een URL voor uw startscherm in te voeren, opent Chrome een tabblad met die URL wanneer u op het kleine huispictogram links van het adresveld klikt.

Als u ervoor kiest om naar een nieuw leeg tabblad te gaan, ziet u het opstartscherm op het tabblad.

Het startscherm is niet hetzelfde als het opstartscherm (tenzij u ze hetzelfde maakt in de instellingen). Het opstartscherm is het scherm dat u ziet wanneer u Chrome voor het eerst start. U kunt het personaliseren met thema's die zijn gedownload van de Chrome Web Store door op Themes te klikken in hetzelfde Appearance gedeelte waar u ervoor kiest om de Home-knop weer te geven.

Het opstartscherm en het startscherm hetzelfde maken

Als je wilt dat Chrome altijd wordt geopend op de specifieke URL die je hebt ingevoerd voor je startscherm, in plaats van het opstartscherm:

  1. Selecteer in het gedeelte Instellingen onder Bij opstarten het keuzerondje naast Open een specifieke pagina of set pagina's.

    Image
    Image
  2. Selecteer een van de weergegeven pagina's, die mogelijk al uw startscherm bevat, of kies Een nieuwe pagina toevoegen en voer de URL van uw startscherm in.
  3. Het opstartscherm en het startscherm openen nu beide op de door u opgegeven URL.

Aanbevolen: