Hoe elk telefoonscherm op een Windows-computer te tonen

Inhoudsopgave:

Hoe elk telefoonscherm op een Windows-computer te tonen
Hoe elk telefoonscherm op een Windows-computer te tonen
Anonim

Wat te weten

  • Op Android opent u de Uw telefoon app en selecteert u Koppel uw telefoon en pc. Open de Uw telefoon Windows 10-app om de verbinding te voltooien.
  • iOS-apparaten vereisen het gebruik van mirroring-apps van derden.

Dit artikel legt uit hoe je de Jouw telefoon-app gebruikt om een Android-telefoon te verbinden met een Windows 10-computer, evenals software van derden die je kunt gebruiken voor schermcasting.

Uw telefoon voor Windows 10

In 2018 bracht Microsoft een app uit met de naam Your Phone die, indien gekoppeld aan de Your Phone Companion-app voor Android, Wi-Fi-koppeling ondersteunt om Your Phone rechtstreeks te laten communiceren met het mobiele besturingssysteem.

Deze instructies zijn van toepassing op Windows 10-pc's en Android-apparaten met Android 7.0 (Nougat) of hoger.

  1. Controleer na het installeren van de app Jouw telefoon of je pc en Android-apparaat in de buurt zijn, aan staan en verbonden zijn met wifi.
  2. Open de Your Phone app op je telefoon.
  3. Selecteer Koppel je telefoon en pc.
  4. Log in bij de Your Phone Companion-app met hetzelfde Microsoft-account dat u op uw pc gebruikt als daarom wordt gevraagd. Selecteer Doorgaan.
  5. Selecteer Doorgaan en kies Toestaan om machtigingen in te schakelen.

    Image
    Image
  6. Ga terug naar de pc om het koppelen van je telefoon aan de Windows 10-app te voltooien.
  7. Typ in het Windows-zoekvak uw telefoon en selecteer de app Jouw telefoon uit de resultaten.

    Image
    Image
  8. Selecteer Aan de slag.

    Image
    Image
  9. Log in op uw Microsoft-account als daarom wordt gevraagd.

    Je moet inloggen op hetzelfde Microsoft-account op je telefoon en je pc om de apparaten succesvol te koppelen.

  10. Volg het begeleide installatieproces.

    Image
    Image
  11. Wacht terwijl de app naar je telefoon linkt.

    Image
    Image
  12. Selecteer de items van je telefoon die je op je computer wilt zien.

    De Jouw telefoon-app kan:

    • Android-meldingen weergeven in de Windows-meldingenlijst.
    • Sms-berichten verzenden en ontvangen via de telefoon met behulp van de Windows-app.
    • Geef apparaatfoto's weer en beheer de toegang tot bestanden via slepen en neerzetten tussen de telefoon en Windows.
    • Spiegel het Android-scherm in re altime en ondersteun de afstandsbediening van de telefoon via de app.
    • Verzend en ontvang oproepen via Windows, waarbij u de telefoon als doorvoerapparaat gebruikt, op voorwaarde dat de telefoon een specifieke (en nieuwe) vorm van Bluetooth-connectiviteit ondersteunt.
    Image
    Image

Voor bepaalde Samsung-apparaten is de Link to Windows begeleidende app al geïnstalleerd. Open het door naar Settings > Advanced features > Link to Windows. te gaan

Voor schermspiegeling met uw telefoon is de functie Koppelen aan Windows vereist, beschikbaar in een beperkt aantal testmarkten voor Android 9 en breder in Android 10.

Screencasting

Apple geeft geen prioriteit aan interoperabiliteit tussen iOS en iPadOS met Windows 10. Om een iPhone- of iPad-scherm naar een Windows-scherm te casten, heb je speciale software nodig die de AirPlay-standaard verta alt.

Voor Android is de afbeelding een beetje waziger. De Miracast-technologie die schermdeling ondersteunt, is ingebouwd in sommige Android-telefoons, maar niet in andere. Google heeft de functie bijvoorbeeld van Nexus-apparaten verwijderd omdat deze concurreert met Chromecast.

Als je Android Instellingen-app een Cast- of Wireless Display-functie bevat, kan Windows met de ingebouwde Connect-app op Windows 10 het scherm weergeven. Als die Android-opties echter ontbreken, kan Windows het scherm van de telefoon niet weergeven.

Apps van derden

Een breed ecosysteem van apps overbrugt de kloof tussen Android-, iOS-, iPadOS-apparaten en Windows 10-computers. Deze apps variëren in mogelijkheden en prijspunten. Omdat deze programma's het zware werk doen om als tussenpersoon te dienen, hebben ze de neiging om te werken, ongeacht welke specifieke release van een besturingssysteem je hebt. Opties zijn onder meer:

ApowerMirror: Ondersteunt AirPlay-mirroring voor iOS en iPadOS en mirroring plus een afstandsbediening voor Android-apparaten boven Android 5.0.

LetsView: een Windows-app die Android-, iOS- en iPadOS-schermen weerspiegelt. Het biedt extra voordelen, zoals whiteboarden en PowerPoint-bediening op afstand, om tegemoet te komen aan zakelijke en educatieve behoeften.

Scrcpy: Scrcpy is een volledig multi-platform, open-source oplossing en werkt als een shell-hulpprogramma. Het spiegelt een Android 5.0 of hoger scherm via een USB- of draadloze verbinding. Deze tool is ideaal voor mensen met enige technische vaardigheid en geen behoefte aan de betaalde uitbreidingen van commerciële alternatieven.

Vysor: een Android-telefoon weergeven en bedienen. Het komt in gratis en betaalde versies. De betaalde versie biedt belangrijke extra functies.

FAQ

    Hoe projecteer ik een telefoonscherm op een tv?

    Als je een Android-telefoon naar een tv wilt spiegelen, schakel je schermspiegeling in de Android-app Instellingen en in de instellingen van je smart-tv of streamingapparaat in. Zoek vervolgens naar en maak verbinding met de tv vanaf je Android. Open Control Center op uw iPhone, tik op Screen Mirroring en selecteer uw TV.

    Hoe screen ik mirror op een Mac?

    Om uw iPhone te spiegelen op een Mac, gaat u op uw Mac naar het Apple-menu > Systeemvoorkeuren >Sharing en selecteer AirPlay Receiver Selecteer uw AirPlay-opties. Start op je iPhone een AirPlay-compatibele app, tik op het AirPlay- pictogram en kies je Mac als bestemming.

Aanbevolen: