Hoe het batterijpercentage op de iPhone 12 te tonen

Inhoudsopgave:

Hoe het batterijpercentage op de iPhone 12 te tonen
Hoe het batterijpercentage op de iPhone 12 te tonen
Anonim

Wat te weten

  • Veeg vanuit de rechterbovenhoek van het scherm omlaag.
  • Tik op het scherm en houd het vast totdat de pictogrammen beginnen te wiebelen. Tik op + > Batterijen > kies widgetstijl > Widget toevoegen > Gereed.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het batterijpercentage op de iPhone 12 kunt bekijken en hoe u dit via een widget op uw startscherm kunt weergeven.

Het batterijpercentage bekijken op de iPhone 12

In eerdere versies van iOS moest je de batterijpercentageoptie inschakelen om deze informatie te zien. Niet op de iPhone 12! Tegenwoordig is de optie voor het batterijpercentage standaard ingeschakeld, je hoeft alleen maar te weten waar je het kunt vinden.

  1. Veeg omlaag vanuit de rechterbovenhoek van het iPhone 12-scherm om het iOS Control Center te openen.
  2. In de rechterbovenhoek van het scherm, naast het batterijpictogram, staat het batterijpercentage. Dit is hoeveel batterij je iPhone 12 nog heeft.

    Image
    Image
  3. Veeg omhoog of tik op de achtergrond om het Control Center opnieuw te sluiten.

Als je alleen periodiek het batterijpercentage wilt kunnen controleren, dan is dat alles wat je hoeft te doen. Als je gemakkelijk de status van de batterij in de gaten wilt houden, overweeg dan om een widget aan je startscherm toe te voegen. Batterij bijna leeg? Hier zijn de verschillende manieren waarop u uw iPhone 12 kunt opladen.

Een manier om het batterijpercentage op iPhone 12 te vinden, is door Siri te vragen. Activeer Siri met de zijknop en vraag vervolgens "Hey Siri, hoeveel batterij heb ik nog?" Het batterijpercentage verschijnt op het scherm.

Een batterijwidget toevoegen aan de iPhone 12

Dankzij iPhone-widgets in iOS 14, die vooraf is geladen op de iPhone 12, kun je een batterijpercentage-widget toevoegen aan je startscherm.

Dit is hoe:

  1. Tik op het scherm en houd het vast totdat de pictogrammen beginnen te wiebelen.
  2. Tik op +.
  3. Tik in de widgets-pop-up op Batterijen.
  4. Kies de widgetstijl die u wilt gebruiken. Veeg heen en weer om de opties te zien. De widget Batterijen geeft ook batterij-informatie weer voor Apple-apparaten die op uw telefoon zijn aangesloten, zoals Apple Watch of AirPods.

    Image
    Image
  5. Tik op Widget toevoegen voor degene die je wilt gebruiken.

  6. De widget is toegevoegd aan je startscherm. Verplaats het naar de gewenste locatie en tik vervolgens op Gereed.

    Image
    Image

Het is goede informatie om je batterijpercentage te zien, maar het helpt je batterij niet langer mee te gaan. Er zijn manieren om de levensduur van de batterij van een iPhone te verlengen, zoals het gebruik van iOS Low Power Mode.

FAQ

    Hoe kan ik de batterij van de iPhone sparen?

    Om de batterij van uw iPhone te sparen, schakelt u app-suggesties, automatische updates en Ververs apps op de achtergrond uit. Schakel automatische helderheid in, gebruik inhoudblokkers in Safari en schakel wifi uit als je het niet nodig hebt. Schakel de energiebesparende modus in om de batterij te sparen wanneer deze onder de 80% komt.

    Waarom is de batterij van mijn iPhone geel?

    Als het batterijpictogram van uw iPhone geel is, betekent dit dat de energiebesparende modus is ingeschakeld. Als je een rood iPhone-batterijpictogram ziet, is de batterij bijna leeg.

    Wanneer moet ik de batterij van mijn iPhone vervangen?

    Om te bepalen of u de batterij van uw iPhone moet vervangen, gaat u naar Instellingen > Battery > Battery He alth. Als je een nieuwe batterij nodig hebt, gebruik dan de batterijvervangingsservice van Apple.

Aanbevolen: