Kan de Nintendo 3DS Game Boy Advance-spellen spelen?

Inhoudsopgave:

Kan de Nintendo 3DS Game Boy Advance-spellen spelen?
Kan de Nintendo 3DS Game Boy Advance-spellen spelen?
Anonim

Noch de Nintendo 3DS, noch de Nintendo 3DS XL kunnen fysieke Game Boy Advance-cartridges spelen.

Nintendo heeft geen virtuele Game Boy Advance-spellen aangeboden aan het grote publiek, wat betekent dat ze ook niet te vinden zijn in de eShop Virtual Console.

Hoewel beide systemen compatibel zijn met Nintendo DS-spellen, moet je, als je Game Boy Advance-actie wilt, teruggaan naar je originele Nintendo DS of Nintendo DS Lite.

Image
Image

Ambassadeursprogramma

Als je een Nintendo 3DS-ambassadeur bent, heb je het recht om verschillende gratis Game Boy Advance-spellen te downloaden. De games die deel uitmaken van het Ambassador-programma draaien op de 3DS via een virtuele, gesimuleerde Game Boy Advance. Dit is de reden waarom ze niet dezelfde functies hebben als sommige reguliere virtuele consolegames, zoals ondersteuning voor opgeslagen statussen en de mogelijkheid om draadloos deel te nemen aan multiplayer-games.

Je moet deel uitmaken van het Nintendo 3DS Ambassador-programma om deze Game Boy Advance-spellen op je Nintendo 3DS te krijgen. Volg de link voor meer informatie, zoals wat het programma is en waarom het is gestart, om te zien of je in aanmerking komt voor de gratis spellen en voor een lijst van de gratis Game Boy Advance-spellen met instructies om ze te downloaden.

Aanbevolen: