Reizen naar het buitenland? Ontvang het internationale abonnement van AT&T

Inhoudsopgave:

Reizen naar het buitenland? Ontvang het internationale abonnement van AT&T
Reizen naar het buitenland? Ontvang het internationale abonnement van AT&T
Anonim

Internationaal reizen is heel leuk, maar als je je iPhone meeneemt op reis en verwacht je normale spraak- en data-abonnement te gebruiken, krijg je een enorme, onaangename verrassing als je thuiskomt: een rekening van honderden of zelfs duizenden dollars.

Image
Image

Dat komt omdat de meeste telefoonabonnementen alleen gebruik dekken in de VS. Het gebruik van je iPhone in het buitenland telt als internationale roaming, wat extreem duur kan zijn. Als u bijvoorbeeld een of twee nummers streamt tijdens internationale roaming - met slechts 10 MB aan gegevens - kan er US $ 20 of meer in rekening worden gebracht! Voeg e-mail, sms'jes, sociale media, het delen van foto's en routebeschrijvingen op de kaart toe, en u beta alt veel data.

Maar het hoeft niet zo te zijn. Als je een AT&T-klant bent, kun je jezelf redden van catastrofaal hoge rekeningen door je aan te melden voor een internationaal AT&T-abonnement voordat je op reis gaat.

AT&T Paspoort Internationaal Plan

Het AT&T Passport-abonnement kan worden toegevoegd aan uw huidige maandabonnement voor de duur van uw reis. Deze extra service geeft je de mogelijkheid om tegen prijzen te bellen en data te gebruiken terwijl je in het buitenland bent, tegen veel lagere tarieven dan wanneer je internationale roaming zou gebruiken. Dit zijn de huidige abonnementen die worden aangeboden door AT&T Passport:

AT&T Paspoorttarieven
Paspoort 1 GB Paspoort 3 GB
Kosten $60/maand $120/maand
Gegevenslimiet 1 GB 3 GB
Gegevensoverschot $50/GB $50/GB

Gesprekken

(kosten/minuut)

$0.35 $0.35
Sms'en Onbeperkt Onbeperkt

Deze abonnementen zijn beschikbaar in meer dan 200 landen. Als u op cruise gaat, biedt AT&T speciale cruisepakketten aan met specifieke bel- en datapakketten die alleen voor cruiseschepen bedoeld zijn.

Als je eenmalig op reis gaat, kun je AT&T Passport gedurende 30 dagen aan je abonnement toevoegen. Aan de andere kant, als u regelmatig naar andere landen reist, geeft u er misschien de voorkeur aan om het toe te voegen aan uw standaardplan en er elke maand voor te betalen. AT&T ondersteunt beide opties.

Andere grote telefoonmaatschappijen bieden ook internationale abonnementen aan, inclusief opties van Sprint, T-Mobile en Verizon.

AT&T Internationale Dagpas

Als je maar een dag of twee naar het buitenland gaat, is een andere goede optie om te overwegen de International Day Pass van AT&T.

Voor slechts $ 10 per dag kun je het normale spraak- en data-abonnement gebruiken dat je thuis in meer dan 100 landen gebruikt. Met deze optie beta alt u dus wat u normaal gesproken beta alt voor data, bellen en sms'en in andere landen, plus de kosten van $ 10 per dag. Dat is vrij eenvoudig.

Je kunt de Internationale Dagpas voor al je apparaten inschakelen en deze werkt automatisch wanneer je binnen de ondersteunde landen reist.

Hoewel dit een goede optie is voor een dag of twee, is dit misschien niet de beste optie als je voor meer dan dat internationaal reist. Vergeet niet dat het eerder genoemde 1GB-paspoortplan $ 60 kost en de hele maand werkt. Dus als je een langere reis maakt, is dat misschien een betere keuze. Maar als je maar een paar dagen een internationaal abonnement nodig hebt, zou het een besparing zijn van slechts $ 20.

Een andere optie: verwissel je simkaart

Internationale plannen zijn niet je enige optie tijdens het reizen. U kunt de simkaart ook uit uw telefoon verwisselen en vervangen door een simkaart van een lokaal telefoonbedrijf in het land dat u bezoekt. In dat scenario kunt u profiteren van lokale bel- en datatarieven alsof u helemaal niet op reis bent.

Als je een iPhone XS of XR hebt, heb je een andere optie. Beide modellen ondersteunen twee simkaarten die tegelijkertijd in de telefoon worden gebruikt. De tweede simkaart is in dit geval een virtuele simkaart, wat betekent dat er geen hardware nodig is. U hoeft zich alleen maar aan te melden voor een pay-as-you-go-abonnement bij een lokaal telefoonbedrijf in het land dat u bezoekt en u kunt uw iPhone gebruiken als een local.

De kosten zonder AT&T-paspoort

Denkt u dat u het extra geld niet wilt uitgeven en dat u uw risico's wilt nemen met internationale dataroaming? Tenzij je van plan bent om geen data te gebruiken en niet te bellen, raden we het niet aan.

Dit is wat je beta alt zonder een abonnement zoals AT&T's Passport of International Day Pass. Het is ook het tarief als uw pakket verloopt of als u reist binnen landen die niet in de lijst met "200 landen" hierboven staan.

Praten

Canada/Mexico: $1/minuut

Europa: $2/minuut

Cruiseschepen en luchtvaartmaatschappijen: $3/minuut

Rest van de wereld: $3/minuut

Tekst $0,50/tekst$1,30/foto of videobericht
Gegevens

Wereld: $2,05/MB

Cruiseschepen: $6.14/MB

Planes: $10,24/MB

Laten we voor een bepaald perspectief zeggen dat u regelmatig 2 GB aan data per maand gebruikt terwijl u thuis bent en verwacht hetzelfde bedrag te gebruiken wanneer u weg bent. Zonder een internationaal abonnement zou je meer dan $ 4.000 kunnen uitgeven voor alleen data ($ 2,05 x 2048 MB) voordat je zelfs maar rekening houdt met oproepen of sms'en.

Als u zich vergeet aan te melden voordat u op reis gaat

Inmiddels ben je er waarschijnlijk van overtuigd dat je een internationaal abonnement moet nemen, maar wat als je vergeet je aan te melden voordat je op reis gaat? De eerste manier waarop u hieraan wordt herinnerd, is waarschijnlijk wanneer uw telefoonmaatschappij u een sms stuurt om u te laten weten dat u veel data in rekening hebt gebracht (misschien $ 50 of $ 100).

Bel ze onmiddellijk terug en leg de situatie uit. Ze zouden in staat moeten zijn om internationale gegevens aan uw abonnement toe te voegen en dit met terugwerkende kracht te doen, zodat u de internationale abonnementsfuncties krijgt, maar alleen voor het abonnement beta alt, niet voor de nieuwe kosten.

Als je echter vergeet te bellen of ze willen niet meewerken, en je komt thuis met een telefoonrekening van honderden of duizenden (of zelfs tienduizenden) dollars, dan kun je misschien de enorme gegevens aanvechten roamingkosten. Leer hoe u de kosten van iPhone-gegevensroaming kunt bestrijden.

Internationale reistips voor iPhone-bezitters

Er v alt veel te weten over internationaal reizen met je iPhone. Als je van plan bent je iPhone mee te nemen op reis, lees dan hoe je hoge iPhone-gegevensroamingrekeningen kunt vermijden en wat je moet doen als je iPhone wordt gestolen. Vergeet ook niet de juiste internationale oplaadadapter als u op reis gaat.

Aanbevolen: