Wat is WoW Classic?

Inhoudsopgave:

Wat is WoW Classic?
Wat is WoW Classic?
Anonim

WoW: Classic is een recreatie van de MMORPG World of Warcraft voorafgaand aan de release van het eerste uitbreidingspakket. WoW: Classic is beschikbaar als serveroptie voor alle World of Warcraft-abonnees.

De informatie in dit artikel is van toepassing op World of Warcraft: Classic voor alle besturingssystemen.

Wat is World of Warcraft: klassiek?

Als een van de langstlopende online games in de geschiedenis, is World of Warcraft enorm veranderd sinds het voor het eerst werd gelanceerd in 2004. WoW: Classic, ook wel "vanilla WoW" genoemd door fans, geeft spelers de mogelijkheid om van het spel te genieten zoals het was net voordat de Burning Crusade-uitbreiding in 2007 uitkwam.

WoW-fans draaiden de klassieke versie van de game al jaren op privéservers voordat Blizzard Entertainment in 2016 begon te kraken op ongeautoriseerde servers. Blizzard erkende de vraag naar de originele game en kondigde WoW: Classic aan in 2017.

WoW: Classic behoudt alle functies die aanwezig waren na patch 1.12 (Drums of War). Alle spelers beginnen op niveau 1 en de levelcap is verlaagd van 120 naar 60 om het spel evenwichtiger te maken. Verschillende bugs uit het originele spel worden intact gehouden als paaseieren voor oplettende fans.

Bottom Line

World of Warcraft: Classic gelanceerd op 26 augustus 2019. De servers voor de game waren overweldigd terwijl spelers in lange rijen wachtten, dus heeft Blizzard meer servers toegevoegd om terugkerende spelers tegemoet te komen. Het bedrijf kondigde plannen aan om meer speler-tegen-speler-inhoud toe te voegen, evenals meer gebieden, vijanden en evenementen in de volgorde waarin ze oorspronkelijk beschikbaar waren gesteld.

Wat heb je nodig om WoW: Classic te spelen?

Naast een stabiele internetverbinding heb je alleen een Blizzard-account en een actief World of Warcraft-abonnement nodig om WoW: Classic te spelen. Als je geen abonnee bent, kun je door je aan te melden de game in de huidige staat en WoW: Classic spelen. Huidige WoW-abonnees kunnen WoW: Classic zonder extra kosten spelen.

Controleer de minimale systeemvereisten voor uw besturingssysteem om er zeker van te zijn dat uw computer WoW kan uitvoeren.

Hoe speel je WoW: Classic gratis

Als World of Warcraft nieuw voor je is, kun je gratis aan de slag met WoW: Classic.

  1. Maak een gratis Blizzard-account aan als je er nog geen hebt.

    Image
    Image
  2. Download en installeer de Battle.net desktop-app.

    Image
    Image
  3. Wanneer de app start, voer je de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Blizzard-account in.

    Image
    Image
  4. Selecteer het tabblad World of Warcraft aan de linkerkant en selecteer vervolgens Gratis proberen. World of Warcraft wordt op uw apparaat geïnstalleerd.

    Image
    Image
  5. Wanneer World of Warcraft wordt geladen, selecteert u het vervolgkeuzemenu in de linkerbenedenhoek (boven Spelen) en kiest u vervolgens World of Warcraft Classic.

    Image
    Image
  6. Selecteer Play om je gratis proefversie van WoW: Classic te starten.

    Image
    Image

WoW: Klassieke tips

Longtime WoW-fans zullen zich meteen thuis voelen, maar als de originele incarnatie van Azeroth je vreemd lijkt, volgen hier enkele tips over klassieke WoW om in gedachten te houden:

  • Klaszaken: Klassen zijn veel beperkter in WoW: Klassiek als het gaat om de vaardigheden en uitrusting die je kunt gebruiken, dus kies je startklasse zorgvuldig.
  • Doe burgers geen pijn: het doden van burgereenheden zal je eer verlagen, dus vermijd het verwonden van winkeliers en andere neutrale NPC's in vijandelijk gebied.
  • Sla goud en andere bronnen op: de klassieke versie van WoW is gierig met geld en al het andere, dus wees zuinig en bewaar je goud voor dingen die je echt nodig hebt.
  • Mind Your Reputation: Vanwege de manier waarop servers zijn ingesteld in WoW: Classic, moet je op goede voet blijven met andere spelers, anders zou je kunnen worden uitgesloten van zoeken.

WoW: klassieke add-ons en mods

Talloze add-ons zijn gratis beschikbaar op internet. De Azeroth Auto Pilot-add-on vertelt spelers bijvoorbeeld welke missies ze moeten uitvoeren om zo snel mogelijk een level omhoog te gaan. Met de ElvUi-add-on kunnen spelers de interface aanpassen.

Je kunt add-ons voor WoW: Classic downloaden en installeren met de Twitch-app, maar sommige moeten worden gedownload van andere websites zoals WoWHead. Add-ons komen meestal in een ZIP-bestand, dat u moet uitpakken naar de World of Warcraft > Classic > Interface> AddOns map op uw computer.

Installeer antivirussoftware en voer deze uit voordat u bestanden van internet downloadt.

Aanbevolen: