Samsung kondigt Thom Browne Limited Edition Galaxy Watch 4 Classic aan

Samsung kondigt Thom Browne Limited Edition Galaxy Watch 4 Classic aan
Samsung kondigt Thom Browne Limited Edition Galaxy Watch 4 Classic aan
Anonim

Een nieuwe modieuze Samsung Galaxy Smartwatch komt volgende week beschikbaar in samenwerking met de Amerikaanse modeontwerper Thom Browne.

Op woensdag 29 september is de Thom Browne Limited Edition Galaxy Watch 4 Classic te koop voor $ 799. Het horloge wordt geleverd met verwisselbare banden ontworpen door Browne die leer, rubber en stof bevatten, evenals vijf aangepaste wijzerplaten in de beroemde preppy stijl waar Thom Browne bekend om staat.

Image
Image

De kast van het horloge is voorzien van rhodium-plating met Thom Browne. New York” geëtst op de zijkant. Een wijzerplaat met rood, wit en blauw thema past bij twee van de beschikbare banden met een gestreept ontwerp.

De samenwerking werd vorige maand in eerste instantie aangekondigd tijdens het Samsung Unpacked-event. Het is belangrijk op te merken dat de Thom Browne Galaxy Watch 4 aanzienlijk hoger is in prijs dan de reguliere Galaxy Watch 4 Classic, die begint bij $ 350. Als high-end mode echter jouw ding is, is de samenwerking misschien de moeite waard.

Browne heeft eerder samengewerkt met de telefoonmaker, waaronder speciale edities van de Galaxy Z Flip 3, de Galaxy Fold Z en de Galaxy Buds2. Het speciale editie-horloge zal in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn wanneer het volgende week in de uitverkoop gaat.

De reguliere versie van de Galaxy Watch 4 Classic is sinds eind augustus verkrijgbaar. Het wordt beschouwd als de meer premium versie van de Galaxy Watch 4 met een roterende ring en 42 mm en 46 mm varianten. Over het algemeen bieden de Galaxy 4-serie horloges echter een verbeterde gezondheidservaring, met verbeterde slaapvolgtechnologie, meetmogelijkheden voor lichaamssamenstelling en meer.

Bovendien biedt de Galaxy Watch 4-serie LTE-connectiviteit, zodat je Spotify vanaf je horloge kunt bedienen en biedt wat Samsung beweert de meest intuïtieve gebruikersinterface tot nu toe te zijn. Het stelt je ook in staat om oproepen te beantwoorden en meldingen te negeren met handgebaren.

Aanbevolen: