Hoe u uw Kindle kunt wissen om hem te verkopen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Kindle kunt wissen om hem te verkopen
Hoe u uw Kindle kunt wissen om hem te verkopen
Anonim

Wat te weten

  • E-reader: Menu/Quick Action Menu > Settings/ Alle instellingen > Apparaatopties /Menu > Reset / Apparaat resetten.
  • Hiermee worden de hele Kindle en al je informatie verwijderd.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u opgeslagen gegevens van een Amazon Kindle kunt wissen voordat u deze verwijdert.

Hoe verwijder je alle gegevens van een Kindle

Het is verstandig om gevoelige gegevens van een overdadig apparaat te wissen voordat je het verkoopt of aan iemand anders geeft.

Belangrijk

De volgende stappen zijn gemodelleerd naar de 10e generatie Amazon Kindle, bijna elke stap is analoog aan de meer tabletachtige apparaten.

  1. Op het hoofdscherm van je Kindle ga je naar het Menu in de linkerbovenhoek van het scherm. Bij sommige modellen moet u omlaag vegen om het Snelle acties-menu te openen. Selecteer Instellingen of Alle instellingen.

    Image
    Image
  2. Zodra je het instellingenmenu van je apparaat hebt geopend, selecteer je Apparaatopties of Menu, afhankelijk van het apparaat.

    Image
    Image
  3. Zodra je het volgende scherm hebt bereikt, wil je op de Reset optie tikken. Voor oudere apparaten moet u Reset Device een tweede keer selecteren om uw selectie te bevestigen.

    Image
    Image
  4. Nadat je hebt bevestigd dat je je apparaat wilt terugzetten op de fabrieksinstellingen, geeft je Kindle nog een waarschuwing weer dat je gegevens en gedownloade inhoud zullen worden verwijderd. Tik op Ja om het fabrieksresetproces te starten.

    Image
    Image

Wist het resetten van mijn Kindle alles?

Voordat je begint met het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van je Kindle, is het belangrijk om te weten dat je alles op het apparaat kwijtraakt. Zoals de meeste consumentenelektronica, betekent het uitvoeren van een fabrieksreset dat u van plan bent uw apparaat terug te brengen naar de oorspronkelijke staat waarin het zich bevond toen het van de lopende band kwam. Als gevolg hiervan worden alle gedownloade inhoud en persoonlijke gegevens uit het geheugen van je Kindle gewist.

Omdat je Kindle ook aan je Amazon-account is gekoppeld, wordt je apparaat met de fabrieksresetoptie ook uit je account verwijderd. Dat betekent dat alle betalingsinformatie, verzendadressen of andere gevoelige gegevens niet langer toegankelijk zijn via je Kindle. Als je er uiteindelijk voor kiest om de Kindle opnieuw te gebruiken, kun je hem eenvoudig opnieuw registreren onder hetzelfde Amazon-account.

Hoe zet je een Kindle over naar een nieuwe eigenaar?

Je oude Kindle overdragen aan een nieuwe eigenaar is eenvoudig als je het fabrieksresetproces hebt voltooid. Aangezien uw belangrijke gegevens worden verwijderd, worden al uw gedownloade boeken gewist en is uw Amazon-account niet langer gekoppeld aan het apparaat in kwestie. U kunt het veilig overhandigen of verzenden naar wie u maar wilt. Het serienummer van het apparaat wordt opnieuw toegewezen aan het Amazon-account van de nieuwe gebruiker en het zal vanaf het begin werken alsof hij de oorspronkelijke eigenaar was.

FAQ

    Hoe wis ik een Kindle die niet kan worden opgeladen?

    Het apparaat moet aan staan om het te kunnen wissen, dus als je Kindle niet oplaadt, moet je het eerst repareren. Probeer een andere oplaadkabel of poort/uitgang te gebruiken. Het kan ook bevroren zijn en niet dood, dus probeer een geforceerde herstart door de aan / uit-knop 40 seconden ingedrukt te houden. Als niets anders werkt, moet u mogelijk de batterij vervangen.

    Hoe lang duurt het voordat een Kindle is gewist?

    Het duurt niet de hele dag om je Kindle te wissen, maar het duurt een paar minuten. Als het niet binnen ongeveer 10 minuten opnieuw is opgestart, probeer dan de aan/uit-knop ingedrukt te houden om het te forceren om op te starten.

Aanbevolen: