Is YouTube TV het waard? 5 redenen om u aan te melden

Inhoudsopgave:

Is YouTube TV het waard? 5 redenen om u aan te melden
Is YouTube TV het waard? 5 redenen om u aan te melden
Anonim

YouTube TV laat je live televisie kijken, je favoriete programma's opnemen voor later en on-demand content streamen. Het is een directe vervanging voor kabel- en satelliettelevisie, met als bijkomend voordeel dat je kunt kijken op je telefoon, tablet en andere apparaten.

Deze gids helpt je te bepalen of je je wel of niet moet abonneren op YouTube TV op basis van veel factoren die verband houden met je specifieke budget, kijkgewoonten en levensstijl.

Wat is YouTube TV?

YouTube TV is een streamingdienst van YouTube, maar het is niet hetzelfde als YouTube. Het is vergelijkbaar met kabel- en satelliettelevisie, maar je streamt het via internet. Je kunt een streamingapparaat zoals Fire TV of Roku gebruiken om het op je tv te bekijken, een app op je telefoon of tablet, of naar de website gaan om het op je computer of laptop te bekijken.

De populairste kabelzenders, zoals AMC, TBS en Discovery, bieden live televisie. Waar beschikbaar, kunt u ook livestreams van uw lokale kanalen ontvangen. Naast de livestreams kun je ook programma's opnemen om later te bekijken, en verschillende films en tv-programma's zijn op elk moment beschikbaar om on-demand te streamen.

Image
Image

Wie moet YouTube TV krijgen?

Veel mensen genieten elke dag van YouTube TV. Overweeg om je te abonneren als je:

  • Je moet je favoriete programma's bekijken wanneer ze worden uitgezonden of ze op zijn minst DVR voor later
  • Hou van live sport en andere evenementen
  • Kan geen toegang krijgen tot je lokale zenders met een antenne
  • Knip het snoer door maar mis live televisie

Wie zou YouTube TV niet moeten krijgen?

Niet iedereen heeft een live tv-streamingservice nodig. Misschien niet als je:

  • Nooit live tv kijken en dat ook niet doen
  • Heeft geen interesse in live sport en andere evenementen
  • Heeft al kabel en wil het snoer niet doorknippen

Waarom je YouTube TV zou moeten kopen

YouTube TV biedt live toegang tot dezelfde kanalen als kabel- en satellietdiensten, maar met meer flexibiliteit met betrekking tot waar en hoe je kijkt. Het heeft veel voordelen die u niet kunt krijgen van kabel-tv. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen om YouTube TV te kopen:

Je bent een snoersnijder en Miss Live TV

Je hebt het snoer doorgeknipt, maar je hebt ontdekt dat je de mogelijkheid mist om af te stemmen op live-tv. Of je nu het kijken met je vrienden en familie mist of het zat bent om te wachten tot je favoriete programma's op andere streamingdiensten verschijnen, YouTube TV biedt een vergelijkbare ervaring als kabeltelevisie met enkele extra voordelen.

Image
Image

Je bent een serieuze binge-watcher en hebt veel DVR-opslag nodig

Je volgt veel shows en wilt er niet constant een aantal van je DVR verwijderen om ruimte te maken voor meer. Kabel- en satelliet-tv beperken het aantal shows (meestal per ruimte) dat u kunt DVR, net als de meeste tv-streamingservices. YouTube TV is anders omdat het onbeperkte DVR-opslag biedt. Je hoeft nooit meer een show te missen, en zelfs als je iets vergeet te DVR, kan het toch op aanvraag beschikbaar zijn.

Je wilt niet gebonden zijn aan je tv

Je hebt een streamingapparaat en kijkt graag op het grote scherm, maar je bent altijd onderweg. Je moet live en on-demand tv kunnen streamen naar je telefoon, tablet en laptop, waar je ook bent, wanneer je maar wilt, zonder beperkingen. Het is een mooie dag buiten, maar je wilt je favoriete show niet missen? Geen probleem, laad de YouTube TV-app op je tablet en geniet van de zon.

Je hebt meerdere tv-kijkers in je huis

Je houdt ervan om live tv te kijken, en dat geldt ook voor verschillende andere mensen in je huis, maar dat betekent niet dat je hetzelfde wilt kijken. Met YouTube TV kun je zes gebruikersaccounts koppelen, en maximaal drie mensen kunnen op elk moment verschillende programma's streamen.

Je kunt geen lokale tv kijken met een antenne

Je hebt het snoer doorgeknipt, maar ontdekte dat je geen lokale tv kunt kijken met een antenne of dat je een dure antenne voor op het dak moet kopen. Met YouTube TV hoef je geen lokaal nieuws en programma's te missen. Het omvat lokale ABC-, NBC-, CBS- en Fox-stations op de meeste locaties. Als u binnen de Verenigde Staten reist, kunt u zelfs lokale stations bekijken voor het gebied dat u bezoekt.

Wanneer je geen YouTube TV zou moeten krijgen

Hoewel YouTube TV veel kijkopties biedt, is het niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen zullen de diensten van YouTube TV niet genoeg gebruiken om de kosten te rechtvaardigen (andere streamingdiensten die geen live tv bevatten, zijn veel goedkoper). Veel snoersnijders hebben het idee van live televisie achter zich gelaten, in welk geval er betere opties zijn.

Je kijkt nooit live tv

Als je gestopt bent met live tv kijken voordat je het snoer doorknipt, dan is een live tv-streamingservice zoals YouTube TV waarschijnlijk niet de moeite waard. Je zou je kunnen aanmelden voor Netflix, Hulu, Disney+, Paramount+ en HBO Max, en de gecombineerde rekening zou lager zijn dan wat YouTube TV kost, dus dat zou de betere optie zijn als je niet om live-tv en sport geeft.

Je brengt veel tijd door buiten de Verenigde Staten

YouTube TV werkt prima als je binnen de Verenigde Staten reist, maar niet buiten de Verenigde Staten. Als je veel van je tijd buiten de Verenigde Staten doorbrengt, is een maandelijks abonnement op YouTube TV misschien niet de beste investering.

Je kijkt naar veel regionale sporten

YouTube TV biedt veel live sport, maar heeft niet de beste dekking voor regionale sportnetwerken (RSN). Dat betekent dat je misschien een aantal MLB-, NBA- en NHL-wedstrijden in het reguliere seizoen mist als het geen contracten heeft met de regionale sportnetwerken in jouw regio. Als dat een grote zorg is, controleer dan op welk kanaal de thuiswedstrijden van je favoriete team worden uitgezonden en kijk of YouTube TV dat kanaal aanbiedt.

Wil je live tv en sport streamen?

Na het doorknippen van het snoer missen veel kijkers live-tv en YouTube TV vervult die jeuk. Het biedt dezelfde tv-kijkervaring die u gewend bent van kabel- of satellietaanbieders, maar met enkele extra voordelen. U kunt op verschillende apparaten kijken, niet alleen op uw tv, en u kunt een onbeperkt aantal programma's opnemen op uw dvd. De DVR is cloudgebaseerd, wat betekent dat je overal waar je toegang hebt tot internet toegang hebt tot je opgenomen programma's.

Als je streamingdiensten zoals Netflix en Prime Video hebt gebruikt en het beu bent om een jaar of langer te wachten op de nieuwste seizoenen van je favoriete programma's, dan is YouTube TV de oplossing. Het is ook geweldig als je veel reist, zolang je maar binnen de Verenigde Staten reist, omdat je maar ongeveer eens per drie maanden verbinding hoeft te maken vanuit je thuisgebied. Je kunt blijven genieten van live streaming televisie, waar je ook bent.

Bottom Line

Hulu With Live TV is Hulu's versie van YouTube TV. Ze bieden zeer vergelijkbare diensten, maar sommige factoren onderscheiden hen. YouTube TV biedt nog een paar kanalen, waaronder lokale PBS-stations, die Hulu niet heeft. Het maakt ook drie gelijktijdige streams mogelijk, vergeleken met twee gelijktijdige streams van Hulu. Ondanks dat Hulu over het algemeen minder kanalen heeft, heeft het een aantal kanalen die YouTube TV niet heeft, dus het is essentieel om te controleren welke service je favorieten heeft voordat je kiest.

Wat is beter: Netflix of YouTube TV?

Netflix en YouTube TV zijn totaal verschillende diensten, dus het is niet eenvoudig om ze te vergelijken. Netflix heeft meer inhoud voor aanzienlijk minder geld als u op zoek bent naar tv-programma's, films en documentaires om te streamen. Netflix biedt echter geen live tv. Als je live tv wilt kijken, dan is Netflix niets voor jou.

FAQ

    Hoe krijg ik YouTube TV op Roku?

    Roku-streamingboxen en -sticks hebben een YouTube TV-app die losstaat van de gewone YouTube-app. Nadat je het hebt gedownload, moet je inloggen met of een YouTube-account maken en een betalingsoptie instellen om de service te gebruiken.

    Welke kanalen zijn er op YouTube TV?

    De exacte kanaalopstelling van YouTube TV hangt af van je locatie. U kunt uw lokale ABC-, NBC-, Fox- en CBS-filialen en openbare tv bekijken. Het platform heeft ook sportstations zoals NFL Network en ESPN. Het basisniveau zonder add-ons heeft lokale, sport-, nieuws-, lifestyle- en familiekanalen; je kunt extra betalen voor opties zoals HBO en Showtime.

Aanbevolen: