Nieuwe Motorola Edge biedt benijdenswaardige functies voor een solide prijs

Nieuwe Motorola Edge biedt benijdenswaardige functies voor een solide prijs
Nieuwe Motorola Edge biedt benijdenswaardige functies voor een solide prijs
Anonim

Niet iedereen heeft $1.000+ te besteden aan een smartphone, zelfs als die kosten door een provider worden opgesplitst in 24 betalingen, wat heeft geleid tot de opkomst van mid-range producten.

Motorola heeft bijvoorbeeld het concept van mid-range smartphones omarmd met zijn Edge-lijn, en het bedrijf heeft zojuist een nieuw model aangekondigd dat boordevol functies zit en, belangrijker nog, je bank niet helemaal leegmaakt account.

Image
Image

De 2022 Edge-smartphone is een enigszins gedowngradede versie van de ultra-premium Edge + van het bedrijf, terwijl deze voor een drastisch lagere prijs binnenkomt. Voor $ 500 krijg je een heleboel functies die doorgaans zijn gereserveerd voor duurdere aanbiedingen, zoals echte 5G-connectiviteit, WiFi 6E-ondersteuning en snellaadmogelijkheden.

De nieuwe Edge heeft ook een 6,6-inch OLED-scherm met HDR10+, een verversingssnelheid van 144 Hz en een 100% DCI-P3-kleurruimte, wat betekent dat dit scherm bijna alles op de markt evenaart, ongeacht de prijs.

Extra functies zijn niet zo ultra-premium. De telefoon bevat een MediaTek Dimensity 1050 CPU van gemiddeld niveau, een batterij van 5000 mAh, RAM-opties tot 8 GB en opslagopties tot 256 GB.

Het camerasysteem is voldoende, met een 50 MP hoofdcamera, een 13 MP ultrabrede camera met macro-ondersteuning en een 32 MP camera aan de voorzijde voor, wacht maar, selfies. Deze camera's worden echter bijgestaan door dieptesensoren en fasedetectie-autofocus (PDAF.)

Motorola zegt dat de nieuwste versie van zijn Edge-smartphone "in de komende weken" beschikbaar zal zijn voor in de VS gevestigde T-Mobile-klanten. Andere providers, zoals AT&T en Verizon, zullen de telefoon kort daarna ontvangen, zoals zullen grote winkelketens en online winkelpuien.

Aanbevolen: