Microsoft voegt nieuwe functies toe voor Bing en Edge

Microsoft voegt nieuwe functies toe voor Bing en Edge
Microsoft voegt nieuwe functies toe voor Bing en Edge
Anonim

Microsoft heeft donderdag updates uitgebracht voor zijn Edge-webbrowser en Bing-zoekmachine die zich richten op het verbeteren van winkelen tijdens back-to-school, online beveiliging en inhoudsorganisatie.

Met de update heeft Bing een nieuwe Back-to-School-hub die producten verzamelt die relevant zijn voor terugkerende studenten en de best mogelijke deals toont. De producten die op de hub worden getoond, variëren van basisschoolbenodigdheden tot duurdere items, zoals laptops, computerschermen en zelfs grafische kaarten.

Image
Image

De nieuwe hub organiseert de producten via categorieën om te laten zien waar je de best mogelijke deals kunt krijgen. Gecombineerd met gevestigde functies zoals coupons en cashback-kortingen op Microsoft Edge, streeft de nieuwe Bing ernaar om de aankoopervaring te verbeteren.

De update naar Microsoft Edge brengt een functie die gebruikers vertelt of een wachtwoord dat ze hebben gemaakt sterk genoeg is en of het al dan niet ergens anders wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde wachtwoord niet voor meerdere accounts wordt gebruikt. Gebruikers kunnen ook hun inloggegevens opslaan om het gemakkelijker te maken om op verschillende apparaten in te loggen.

Image
Image

Microsoft Edge krijgt ook een nieuwe Outlook-browserextensie waarmee gebruikers e-mails kunnen verzenden en hun agenda kunnen beheren zonder naar een nieuw tabblad te hoeven overschakelen. Bovendien hebben gebruikers toegang tot hun Outlook- of Hotmail-accounts zonder een app te hoeven openen. De extensie kan worden gedownload in de Edge Add-ons store.

Ten slotte bevat de Edge-update een functie waarmee gebruikers schermafbeeldingen rechtstreeks in hun collecties kunnen opslaan voor een betere organisatie, in plaats van dat die afbeeldingen in een map worden gegooid.

Aanbevolen: