Zettaguard Upgraded 4K 60Hz 4x1 HDMI Switcher Review: een solide switcher voor de prijs

Inhoudsopgave:

Zettaguard Upgraded 4K 60Hz 4x1 HDMI Switcher Review: een solide switcher voor de prijs
Zettaguard Upgraded 4K 60Hz 4x1 HDMI Switcher Review: een solide switcher voor de prijs
Anonim

Bottom Line

Als u een veelzijdige HDMI-switcher wilt die goed gebouwd en handig is, is de Zettaguard Upgraded 4K 60Hz 4x1 HDMI Switcher een solide keuze voor uw home entertainment-opstelling.

Zettaguard 4K HDMI-switcher

Image
Image

We hebben de Zettaguard Upgraded 4K 60Hz 4x1 HDMI Switcher gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Zettaguard Upgraded 4K 60Hz 4x1 HDMI Switcher is een solide instap in de HDMI-switchermarkt. Het is geladen met vier HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang (vandaar de aanduiding 4x1) zodat je een overvloed aan consoles, mediaspelers of pc's op je tv kunt aansluiten zonder constant met kabels en poorten te moeten goochelen. Hij kan een 4K-signaal verzenden met een verversingssnelheid tot 60 Hz en is doordacht ontworpen met poorten aan de achterkant van de stevige aluminium behuizing om de nachtmerrie van modern kabelbeheer te verzachten.

Image
Image

Ontwerp: Eenvoudig en functioneel

Deze Zettaguard-switch heeft vier ingangen en één uitgangspoort, allemaal weggestopt in de achterkant van de switch om de kabels netjes en georganiseerd te houden. Het chassis van de switcher is bescheiden, met een profiel van ongeveer 0,7 inch en een zwart/zilveren aluminium behuizing. Hij voelt stevig aan en heeft rubberen pootjes om het oppervlak onder de schakelaar te beschermen. Helaas bevat het geen HDMI-audiosplitter, dus je zult het geluid van je bron naar je audio-installatie moeten omleiden als je je inhoud op speciale luidsprekers wilt afspelen. Voor video ondersteunt deze switch HDMI 2.0, HDCP 2.2 en Dolby TrueHD-standaarden.

De Zettaguard is doordacht ontworpen met poorten aan de achterkant van zijn solide aluminium behuizing om de nachtmerrie van modern kabelbeheer te verminderen.

De afstandsbediening heeft een knop voor elke HDMI-ingang en een speciale knop voor de beeld-in-beeld-modus, waarmee kijkers tegelijkertijd alle actieve ingangen kunnen bekijken.

Image
Image

Configuratieproces: klaar in seconden

Om de Zettaguard-schakelaar in te stellen, hebben we drie verschillende HDMI-kabels aangesloten die naar een Playstation 4, een Nintendo Switch en een Windows-pc lopen en hebben we een HDMI-kabel van de switcher naar een BenQ HT3550-projector, die 4K is, geleid 3D geschikt. De installatie was eenvoudig en omdat alle poorten zich aan de achterkant van de switch bevinden, is de installatie netjes en beheersbaar.

Image
Image

Kenmerken en prestaties: een betrouwbare keuze

De Zettaguard HDMI-switcher heeft een breed scala aan functies. Hij heeft vier ingangen, schakelt automatisch naar elke ingang wanneer je hem aanzet, en sport-LED-lampjes om aan te geven welke ingangen actief zijn. Om te voorkomen dat de switcher stroom krijgt van de invoerapparaten, werkt de Zettaguard op een speciale AC-adapter. Bovendien heeft het een beeld-in-beeld-voorbeeldmodus om tegelijkertijd miniaturen van alle actieve ingangen weer te geven. Gemiddeld vonden we dat het schakelen tussen ingangen ongeveer negen seconden duurde, precies in het midden van het bereik van de switchers die we hebben getest. Dankzij de overdrachtssnelheid van 18 Gbps werkte het betrouwbaar met onze PS4, Nintendo Switch en pc zonder merkbare latentie.

Het heeft vier ingangen, schakelt automatisch naar elke ingang wanneer je hem aanzet, en sport-LED-lampjes om aan te geven welke ingangen actief zijn.

We hadden ook goede ervaringen met de 4K-filminhoud die we op onze pc hebben gestreamd. De HDR-kleuring deed de video echt knallen en we konden onze HDCP 2 afspelen.2-afhankelijke video's. Dolby TrueHD liet ons de audio horen met een opmerkelijke getrouwheid aan de originele opname. Als de switcher ook als audiosplitter had gefunctioneerd, was dat een totaaloplossing geweest.

Bottom Line

De Zettaguard kost je ongeveer $ 40, vrij standaard voor zijn categorie. Het biedt alle functies die je redelijkerwijs zou willen in een HDMI-switcher: vier poorten, HDCP 2.2-compatibiliteit, een afstandsbediening en PIP-modus.

Zettaguard verbeterde 4K 60Hz 4x1 HDMI-switcher versus J-Tech Digital 4K 30HZ vierpoorts HDMI-switcher

Deze twee presteren ongeveer gelijk en worden verkocht voor vergelijkbare prijzen, maar de Zettaguard-switch kost $ 40 en is goed gebouwd. Het belangrijkste verschil is echter dat de J-Tech-switcher, die ongeveer $ 35 kost, slechts een verversingssnelheid van 30 Hz heeft en niet HDCP 2.2-compatibel is. Voor $ 5 meer is de Zettaguard een behoorlijk belangrijke upgrade in die twee categorieën, vooral gezien de verschuiving tussen gameconsoles (en in pc-gaming) naar hogere verversingssnelheden/meer frames per seconde.

Een goede optie om je entertainmentimperium te beheren

Zettaguard Upgraded 4K 60Hz 4x1 HDMI Switcher is een betrouwbare switcher voor een redelijke prijs. Met een gemiddelde wisseltijd van negen seconden, HDCP 2.2-compliance en geen latentie, maakt het home-entertainment veel eenvoudiger te beheren.

Specs

  • Productnaam 4K HDMI-switcher
  • Product Merk Zettaguard
  • MPN ZW412
  • Prijs $40.00
  • Releasedatum april 2016
  • Productafmetingen 2,63 x 2,68 x 0,71 inch.
  • Poorten HDMI
  • Ondersteunde formaten HDCP 2.2, ondersteunt videoformaat tot 4k2k@60hz met 24bit RGB/ycbcr 4: 4: 4/ycbcr 4: 2: 2; ondersteunt LPCM 7.1Ch, Dolby True en DTS-HD Master Audio
  • Luidsprekers Nee
  • Verbindingsopties: Alleen HDMI

Aanbevolen: