Het verzenden van een Facebook-bericht ongedaan maken

Inhoudsopgave:

Het verzenden van een Facebook-bericht ongedaan maken
Het verzenden van een Facebook-bericht ongedaan maken
Anonim

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je het verzenden van een bericht dat je hebt verzonden met Facebook Messenger permanent ongedaan kunt maken. Je kunt het bericht verwijderen uit je eigen chatgeschiedenis of voor iedereen in de chat.

Hoe Facebook-berichten in een webbrowser te verwijderen

Hier leest u hoe u een Messenger-bericht in een webbrowser ongedaan kunt maken:

  1. Selecteer More (drie stippen) en selecteer vervolgens Remove.

    Image
    Image
  2. Selecteer Verzenden voor iedereen om de opmerking uit het gesprek te verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.

    Image
    Image
  3. Klik op Okay om te bevestigen.

    Image
    Image
  4. De sms die je hebt verzonden, is verdwenen. In plaats daarvan zegt een luchtbel: "Je hebt een bericht niet verzonden." Deze bubbel is zichtbaar voor alle deelnemers.

    Image
    Image

Berichten in de Facebook Messenger-app ongedaan maken

Of je nu een Android of een iPhone hebt, het proces voor het ongedaan maken van het verzenden van een bericht dat vanuit de app is verzonden, is hetzelfde.

  1. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast.
  2. Selecteer Meer.
  3. Tik op Verzenden.

    Image
    Image
  4. Kies Verzenden voor iedereen om het bericht uit de discussielijnen van alle chatdeelnemers te verwijderen. Je kunt ook op Verzenden voor jou tikken om het uit je chat te verwijderen, maar op de discussielijnen van andere deelnemers te laten staan.
  5. Selecteer OK om te bevestigen.
  6. Het item dat je niet hebt verzonden, heeft "Je hebt een bericht niet verzonden" op zijn plaats. Iedereen in het gesprek kan dit zien.

    Image
    Image

De unsend-functie is mogelijk niet beschikbaar als je een berichten-app gebruikt die integreert met Facebook anders dan Facebook Messenger.

Bottom Line

Stel dat je net een bericht hebt gestuurd waar je meteen spijt van had, of dat je per ongeluk een persoonlijk bericht naar de verkeerde persoon hebt gestuurd. Tot 2018 konden Facebook-berichten niet ongedaan worden gemaakt of uit de inbox van de ontvanger worden verwijderd. Nu kunt u uw woorden, GIF's, emoji's of al het andere dat u naar een persoon of groep mensen hebt gestuurd, terugnemen.

Kunnen mensen nog steeds niet-verzonden Facebook-berichten zien?

Als je een bericht ongedaan maakt, wordt het uit het gesprek verwijderd, dus het kan verdwijnen voordat de ontvanger het daadwerkelijk ziet. Het is echter heel goed mogelijk dat ze het bericht al hebben bekeken, vooral als het enige tijd eerder is verzonden. De ontvanger ziet dat je een bericht niet hebt verzonden.

Als onderdeel van zijn missie om cyberpesten te voorkomen, kunnen Facebook-beheerders korte tijd niet-verzonden berichten zien voor het geval een bericht wordt gerapporteerd wegens beleidsschendingen. Wanneer iemand een bericht ongedaan maakt, wordt het bericht vervangen door tekst die aangeeft dat het bericht is verwijderd. Op die manier kun je gebruikers melden wegens intimidatie door op de naam van de afzender te tikken en vervolgens Er is iets mis te selecteren in de Facebook Messenger-app.

Aanbevolen: