Hoe verander je je cameo op Snapchat

Inhoudsopgave:

Hoe verander je je cameo op Snapchat
Hoe verander je je cameo op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Om een nieuwe cameo te maken, ga naar Chat > Smiley icon > Cameos > Maak mijn cameo.
  • Als u een cameo wilt wijzigen, gaat u naar Instellingen > Cameo's > Actions >Mijn cameo-selfie wijzigen > Mijn cameo maken.
  • Om een cameo te verwijderen, ga naar Instellingen > Cameos > Actions >Clear My Cameos Selfie.

Dit artikel laat je zien hoe je je cameo op Snapchat kunt veranderen als je het niet meer leuk vindt. Je kunt je oude selfie wissen en helemaal opnieuw beginnen of snel de ene selfie met de andere verwisselen.

Opmerking:

De screenshots zijn van Snapchat op iOS. Specifieke stappen kunnen verschillen in de Snapchat-app voor Android, maar het basisproces is hetzelfde.

Hoe maak je een cameo Selfie van Scratch

Snapchat leidt je door de stappen om je gezicht aan de stickers toe te voegen en je eerste Cameo-selfie te maken. Volg dezelfde stappen, zelfs als je al eerder een Cameo-selfie hebt gemaakt.

Opmerking:

Als je al eerder een Cameo-selfie hebt gemaakt, verandert het Cameo-pictogram in een kleine selfie met een regenboogachtergrond en hartjes.

  1. Open Snapchat en selecteer het Chat icoon.
  2. Selecteer een vriend uit de chatlijst en open een chat met hen. Je hoeft de cameo nu niet met ze te delen.
  3. Tik op het smileypictogram rechts van het chatberichtveld. Selecteer vervolgens het Cameos pictogram (de omtrek van een gezicht met een plusteken).

    Image
    Image
  4. Tik op een van de cameo-tegels en volg de instructies op het scherm om je eerste cameo-selfie te maken. De silhouetomtrek wordt blauw als je je gezicht perfect positioneert.

  5. Selecteer Maak mijn cameo of kies een foto uit de Camera Roll op je telefoon.
  6. Kies een van de twee silhouetpictogrammen en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Snapchat duurt een paar seconden om de cameo's te maken. Een schermoverlay zegt dat je ook cameo's met vrienden kunt maken en welke andere acties je op hen kunt ondernemen. Selecteer Oké of Sla deze stap over om terug te keren naar je chatscherm.
  8. Kies een cameo en gebruik deze in een chat met een vriend. Als je de cameo wilt wijzigen, selecteer je de kleine Nieuwe Selfie-knop boven de werkbalk en doorloop je de stappen opnieuw.

    Image
    Image

Tip:

Bij sommige cameo's kun je de tekst aanpassen. Je kunt ook cameo's voor twee personen maken als je vriend je toestaat om hun selfie te gebruiken.

Een cameo-selfie wijzigen vanuit de instellingen van Snapchat

Snapchat-instellingen hebben een speciale ruimte om de Cameo-selfies die je maakt te beheren. Je kunt hier je eerste Cameo-sticker maken en vervolgens de opties gebruiken om ze te beheren.

  1. Tik op Instellingen (het tandwielpictogram) in het Profile scherm om de instellingen van Snapchat te openen.
  2. Selecteer Cameos in de lijst.
  3. Selecteer Actions > Change My Cameos Selfie om het Create My Cameo-camerascherm te openen.
  4. Selecteer Maak mijn cameo of kies een foto uit de camerarol om de eerdere cameo te vervangen door de nieuwe.
  5. Als u het lichaamstype wilt wijzigen, selecteert u Actions > Change Cameos Body Type.
  6. Selecteer als alternatief Actions > Clear My Cameos Selfie om de bestaande Cameos te verwijderen en nieuwe te maken.

    Image
    Image
  7. De nieuwe selfie vervangt automatisch je oude. Met Snapchat kun je slechts één selfie voor cameo's tegelijk gebruiken.

Wat is een cameo op Snapchat?

Cameo's zijn stickers en geanimeerde video's met jouw selfie of die van een vriend. Ze zijn een visuele manier om meer persoonlijkheid toe te voegen aan je chats op Snapchat.

FAQ

    Hoe kiest Snapchat wie er in mijn cameoverhalen staat?

    Snapchat heeft een algoritme dat bepa alt wie er in je cameoverhalen verschijnt. Mensen met wie je het laatst hebt geklikt, staan meestal bovenaan. Als je niet wilt dat vreemden in je cameoverhalen verschijnen, verander dan wie toegang heeft tot je cameo's.

    Hoe bepaal ik wie mijn Cameo-selfies kan gebruiken?

    Ga naar je profiel en tik op het tandwiel Instellingen. Selecteer in het gedeelte Wie kan Mijn verhaal bekijken > Gebruik mijn cameo-selfie.

    Hoe maak ik een cameo voor twee personen op Snapchat?

    Eerst moeten beide gebruikers de ander toestaan om hun Cameo-selfies te gebruiken. Open vervolgens een gesprek met je vriend en tik op het Smiley-pictogram > Cameos en zoek naar een lay-out die ruimte biedt voor twee personen.

Aanbevolen: