Hoe zich te ontdoen van de holle pijl op de iPhone

Inhoudsopgave:

Hoe zich te ontdoen van de holle pijl op de iPhone
Hoe zich te ontdoen van de holle pijl op de iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Als u de pijl wilt uitschakelen, gaat u naar Instellingen > Privacy > Locatieservices > Systeemservices > Statusbalkpictogram > Uit.
  • Om app-specifieke locatietoegang te blokkeren, ga naar Instellingen > Privacy > Locatiediensten > Locatietoegang toestaan > Nooit.

Dit artikel laat je twee manieren zien om van de holle pijl op een iPhone af te komen. Je kunt meer dan één methode gebruiken om het uit de linkerbovenhoek van het iPhone-scherm te verwijderen als je het een onnodige afleiding vindt.

Het statusbalkpictogram uitschakelen

Dit is de gemakkelijkste methode om de pijlpictogrammen te verwijderen die worden gebruikt door locatieservices. Locatieservices voor iOS en apps van derden blijven echter op de achtergrond actief, zelfs als u het statusbalkpictogram uitschakelt.

  1. Open Instellingen.
  2. Selecteer Privacy.
  3. Selecteer Locatievoorzieningen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Systeemservices door naar beneden te gaan in de lijst met apps die locatieservices gebruiken op de iPhone. Let op de vermelding van de drie verschillende typen pijlpictogrammen die op het scherm worden vermeld.
  5. Veeg naar de onderkant van het scherm en schakel het Statusbalk pictogram in om het pictogram Locatievoorzieningen in de statusbalk uit te schakelen.

    Image
    Image
  6. Je kunt de instelling opnieuw wijzigen om locatieservices op iOS in te schakelen en de pijl op het scherm terug te brengen.

Locatietoegang beperken

Je iPhone zal de holle pijl weergeven volgens de locatierechten die je ervoor hebt geconfigureerd. Wijzig de locatietoegang om de indicatie op het scherm te beheren.

  1. Open Settings > Privacy > Location Services en ga door de lijst met apps die locatie-informatie nodig.
  2. Selecteer de specifieke app om de toegangsrechten voor de locatie te beheren.
  3. Kies onder Locatietoegang toestaan Nooit om de app de toegang tot je locatie te blokkeren en de holle pijl uit te schakelen.

    Image
    Image

    Tip:

    Sommige apps gebruiken alleen locatieservices als ze open zijn of op de achtergrond staan. Verwijder de holle pijl door de iOS-app af te sluiten door de miniatuur van de app weg te vegen van de multitasking-weergave.

Wat is de holle pijl op de iPhone?

De holle pijl is een specifiek pictogram dat wordt gebruikt door locatieservices op iOS. Dit betekent dat een app je locatie-informatie zal gebruiken onder bepaalde voorwaarden die door de app zijn bepaald of door jou zijn geconfigureerd in de app-machtigingen.

Opmerking:

Deze holle pijl geeft altijd aan dat locatieservices zijn ingeschakeld. De pijl wordt ingevuld wanneer een app of een proces de locatie van uw iPhone opvraagt. Zodra de app de locatie-informatie heeft ontvangen, keert de pijl weer terug naar een hol pictogram.

FAQ

    Hoe deel ik mijn locatie op de iPhone?

    Als u uw locatie op een iPhone wilt delen met een Family Sharing- of iCloud-account, gaat u naar Instellingen > uw naam >Find My en schakel Share My Location in. Tik in een bericht op Info > Mijn locatie delen.

    Hoe zie ik iemands locatie op de iPhone?

    De gemakkelijkste manier om iemand met een iPhone te volgen, is door de Zoek mijn-app te gebruiken. Om te vinden en gevonden te worden met de app Zoek mijn, moet u Mijn locatie delen met uw vrienden inschakelen. Eenmaal ingeschakeld, kun je ze volgen op een kaart, en zij kunnen jou volgen.

    Hoe controleer ik de locatiegeschiedenis van mijn iPhone?

    Ga naar Instellingen > Privacy > Locatieservices om de locatiegeschiedenis van je iPhone te controleren > Systeemservices > Belangrijke locaties Tik in Google Maps op uw profielafbeelding > Uw gegevens in Maps > Activiteit bekijken en verwijderen

Aanbevolen: