Wave Race 64' brengt het best uitziende water uit de jaren 90 naar de switch

Wave Race 64' brengt het best uitziende water uit de jaren 90 naar de switch
Wave Race 64' brengt het best uitziende water uit de jaren 90 naar de switch
Anonim

Een van de eerste in de VS uitgebrachte games van de Nintendo 64 is bestemd voor de Nintendo Switch als onderdeel van de nog steeds groeiende N64-gamebibliotheek.

Het is officieel. Wave Race 64 gaat naar de Nintendo Switch, waardoor je nog een reden hebt om bij de console te blijven. Deze release versterkt de groeiende N64-bibliotheek van de Switch nog verder na het ontvangen van andere klassiekers zoals Pokemon Snap en Super Mario 64.

Image
Image

Wave Race 64 was een van de eerste racegames van de N64 in de VS, net achter Super Mario 64 en Pilotwings 64, en ongeveer drie maanden voordat Mario Kart 64 de andere games in populariteit zou overschaduwen. Wat Wave Race 64 destijds onderscheidde van de meeste andere racers, zelfs op andere platforms, is de combinatie van luchtacrobatiek en waterfysica. Dingen die nu misschien niet zo opvallen, maar 26 jaar geleden, toen videogameconsoles net 3D begonnen te omarmen, waren ze behoorlijk indrukwekkend.

Net als bij andere N64-bibliotheekgames op de Switch, is Wave Race 64 geen remake of remaster. Het is eigenlijk gewoon een gedigitaliseerde versie van het origineel, gespeeld via de Switch-hardware, dus de beelden zien er wat vloeiender uit. Dus het ziet er misschien een beetje beter uit dan in 1996, maar visueel is het nog steeds van zijn eigen tijd.

Wave Race 64 wordt op vrijdag 19 augustus gratis toegevoegd aan de Switch Online Nintendo 64-bibliotheek wereldwijd. Maar als je geen Switch Online + Expansion Pack-lid bent, moet je je wel abonneren om toegang te krijgen.

Aanbevolen: