Hoe u uw Samsung Galaxy Watch instelt

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Samsung Galaxy Watch instelt
Hoe u uw Samsung Galaxy Watch instelt
Anonim

Wat te weten

  • Om een horloge aan een smartphone te koppelen, start u de app op de telefoon, kiest u het horlogemodel, tikt u op Toestaan en selecteert u een horloge.
  • Als u een schermvergrendeling wilt instellen, gaat u naar Instellingen > Beveiliging > Lock > Type en selecteer een slottype (pattern, PIN of none).
  • Om apps te downloaden, draait u de ring van het horloge om naar Galaxy Apps of Play Store. te gaan

De Samsung Galaxy Watch is de nieuwste generatie draagbare technologie van Samsung en vervangt de Samsung Gear-lijn. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Samsung Galaxy-horloge instelt. De instructies zijn van toepassing op alle modellen van de originele Samsung Galaxy smartwatch. Aanvullende informatie behandelt hoe u apps kunt downloaden en hoe u uw horloge kunt vinden.

Image
Image

Een Samsung Galaxy Watch instellen

Nadat je je horloge uit de doos hebt gehaald, is de eerste stap om het op te laden met het meegeleverde draadloze oplaadstation. Wanneer de LED-indicator rood is, wordt het horloge opgeladen; wanneer het lampje groen wordt, is het apparaat volledig opgeladen.

U kunt optioneel een schermvergrendeling voor uw horloge instellen. Draai de ring van het horloge naar links of rechts en tik op Settings > Security > Lock >Type en selecteer vervolgens het type schermvergrendeling dat u wilt gebruiken (pattern, PIN ofgeen).

Zodra je je Galaxy Watch hebt ingesteld, kun je meldingen ontvangen, games spelen, je trainingen volgen en meer.

Een Galaxy Watch koppelen met een smartphone

Als je je smartwatch wilt synchroniseren met een Android-telefoon, moet je de Galaxy Wearable-app installeren, die compatibel is met apparaten met Android 5.0 Lollipop of hoger. iPhone-gebruikers moeten de Galaxy Wear-app voor iOS 9.0 en hoger installeren.

  1. Start de app op je telefoon en kies je horlogemodel.
  2. Tik op Toestaan om de benodigde machtigingen te verlenen.
  3. Er verschijnt een Bluetooth-koppelingsverzoek op het scherm. Selecteer uw horloge wanneer het wordt gedetecteerd. Wanneer u uw apparaten met succes hebt gekoppeld, geeft het horloge een korte zelfstudie weer zodat u vertrouwd kunt raken met de functies ervan.

    Image
    Image

    Als uw Galaxy Watch 4G LTE heeft, activeert u deze door uw draadloze netwerkaanbieder te bellen.

Apps downloaden voor Samsung Galaxy-horloges

Ga naar Galaxy Apps of de Play Store om Galaxy Watch-apps te downloaden door de ring van het horloge naar links of rechts te draaien. U vindt de volgende apps voorgeladen op uw apparaat:

  • SmartThings: bedien smarthome-apparaten vanaf je horloge.
  • Samsung He alth: Registreer uw trainingen en andere gezondheidsgerelateerde gegevens.
  • Bixby: gebruik de virtuele assistent van Samsung.

Je kunt ook verschillende wijzerplaten downloaden van Galaxy Apps. Houd de wijzerplaat ingedrukt om een vooraf geladen wijzerplaat te selecteren of een nieuwe te downloaden. Tik op Aanpassen om de wijzerplaat naar wens aan te passen.

Je kunt ook de Galaxy Wearable-app op je horloge starten en de aanwijzingen volgen om verbinding te maken met je smartphone.

Een Samsung Galaxy Watch gebruiken

Draai de ring naar links of rechts om meldingen te bekijken, een app te selecteren of door schermen te navigeren. U kunt ook over het scherm vegen om meldingen te zien, het Snelpaneel te bekijken of door schermen te navigeren.

Om een telefoongesprek te beantwoorden of te weigeren, veeg of draai je de ring. Veeg omhoog en tik op Bericht weigeren om de beller naar de voicemail te sturen of te reageren met een vooraf ingesteld sms-bericht. Wanneer u een sms ontvangt, veegt u omhoog of draait u de ring van het horloge om snel te antwoorden en tikt u vervolgens op Reacties bewerken om een aangepast bericht toe te voegen.

Je kunt alleen bellen als het horloge via Bluetooth is verbonden met LTE of een smartphone.

Hoe u uw Galaxy Watch kunt vinden

Ga op je smartphone naar Galaxy Wearable > Instellingen > Find My Watch > Start. U kunt uw smartphone ook vanaf uw horloge lokaliseren door te tikken op Find My Phone > Start.

Aanbevolen: