NVIDIA GeForce-videokaartstuurprogramma's v516.94 (2022-08-09)

Inhoudsopgave:

NVIDIA GeForce-videokaartstuurprogramma's v516.94 (2022-08-09)
NVIDIA GeForce-videokaartstuurprogramma's v516.94 (2022-08-09)
Anonim

NVIDIA heeft op 9 augustus 2022 GeForce-stuurprogramma's versie 516.94 uitgebracht. Dit is de nieuwste versie van deze stuurprogramma's die beschikbaar is voor de meeste NVIDIA-videokaarten.

Dit is de laatste, WHQL-versie van deze stuurprogramma's en vervangt alle eerder beschikbare stuurprogramma's. Je moet v516.94 installeren als je een ondersteunde NVIDIA GPU hebt waarop een eerdere driverversie draait.

Image
Image

Als je een eerdere bètaversie van dit stuurprogramma hebt geïnstalleerd, update dan zo snel mogelijk naar v516.94. Het is bijna altijd een beter idee om de WHQL-gecertificeerde versie van een stuurprogramma te installeren.

Bekijk welke versie van dit stuurprogramma ik heb geïnstalleerd? als u niet zeker weet welke NVIDIA GeForce-stuurprogrammaversie u hebt geïnstalleerd.

Wijzigingen in NVIDIA GeForce v516.94

Hier zijn details over de nieuwe functies, fixes en andere wijzigingen in v516.94 in vergelijking met de vorige release:

  • Fixed: [Apex Legends] Verbetert de stabiliteit van het spel.
  • Fixed: [Red Dead Redemption 2] Prestatieverbetering bij gebruik van DLSS is lager in vergelijking met eerdere stuurprogramma's.
  • Fixed: [Overwatch] Game kan vastlopen bij het starten van een match.
  • Fixed: [MSI GE66 Raider 10UG/MSI GE76 Raider 10UH] De helderheidsinstelling van Windows werkt niet wanneer de notebook in de speciale GPU-modus staat.
  • Fixed: [Ridderlijkheid 2] Het wisselen van de DLSS-preset kan ervoor zorgen dat de gameplay glinstert of een zwarte rechthoek toont.
  • Fixed: [Dungeons 3] Game crasht bij opstarten.
  • Fixed: [Destiny 2] Game kan willekeurig vastlopen na het starten van de game of tijdens het spelen.
  • Fixed: [Prepar3D] Lichtbronnen geven knipperende zwarte dozen weer.
  • Fixed: [Xbox Application] Windowed G-SYNC wordt geactiveerd en veroorzaakt stotterende/trage prestaties in de Xbox-app.
  • Fixed: [NVIDIA Ampere GPU]: als de GPU is aangesloten op een HDMI 2.1 audio/video-ontvanger, kan het geluid wegvallen bij het afspelen van Dolby Atmos.

Voor volledige informatie over deze versie, inclusief openstaande problemen, zie Release 515 Driver for Windows, Version 516.94, een PDF-bestand op de NVIDIA-website.

Download NVIDIA-videokaartstuurprogramma's v516.94

De meeste NVIDIA GPU's worden volledig ondersteund met het v516.94-stuurprogramma in de 64-bits edities van Windows 11 en Windows 10.

De gemakkelijkste manier om het juiste stuurprogramma voor uw apparaat te krijgen, is via GeForce Experience. Ga naar de GeForce Drivers-pagina en selecteer DOWNLOAD NOW om het te downloaden. Als u die route volgt, hoeft u niet te weten of u op de 32-bits of 64-bits links hieronder moet klikken.

De volgende downloads zijn ALLEEN voor Desktop GPU's. Dit zijn de NVIDIA-stuurprogramma's die u nodig hebt als u een ION/ION LE of GeForce GPU op uw desktopcomputer hebt geïnstalleerd.

Deze downloads zijn ALLEEN voor Notebook GPU's. Dit zijn de NVIDIA-stuurprogramma's die u nodig hebt als uw laptop, netbook, notebook of tablet wordt aangedreven door een NVIDIA ION/ION LE of GeForce GPU.

NVIDIA-stuurprogramma's voor Windows 8, 7, Vista en XP

NVIDIA ondersteunt Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP steeds minder bij elke nieuwe GPU en driverrelease. Ze ondersteunen echter wel veel GPU's op deze versies van Windows.

Desktop GPU's

Notebook GPU's

Vista en XP

De volgende stuurprogramma's zijn alleen ontworpen voor desktop-GPU's, maar u kunt geluk hebben om ze op uw notebook of laptop-pc te laten werken. Als dat niet het geval is, neem dan contact op met uw computermaker voor betere stuurprogramma's of met NVIDIA voor een oudere versie.

Andere NVIDIA-stuurprogramma's

Andere downloads zoals nForce-stuurprogramma's, GeForce-stuurprogramma's voor niet-Windows-besturingssystemen, eerdere releases van stuurprogramma's en nog veel meer, zijn te vinden op de pagina GeForce-stuurprogramma's.

Als u een relatief recente versie van NVIDIA's GeForce-stuurprogramma's gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het NVIDIA-pictogram in het systeemvak en kiest u Controleren op updates U kunt downloaden en installeer het stuurprogramma automatisch vanaf daar. Als u om updates van bètastuurprogramma's wilt worden gevraagd, moet u het juiste vakje op het tabblad Voorkeuren aanvinken.

Als u op zoek bent naar een up-to-date informatiebron over nieuwe stuurprogramma's, bekijk dan onze lijsten met Windows 10-stuurprogramma's, Windows 8-stuurprogramma's of Windows 7-stuurprogramma's. We houden die pagina's up-to-date met informatie en links naar nieuwe stuurprogramma's die verkrijgbaar zijn bij NVIDIA en andere grote hardwarefabrikanten.

Andere manieren om nieuwe NVIDIA-stuurprogramma's te krijgen

NVIDIA's GeForce Experience kan worden geïnstalleerd om NVIDIA-stuurprogramma's te detecteren die moeten worden geïnstalleerd. Dit maakt het heel gemakkelijk om niet alleen te weten wanneer de stuurprogramma's moeten worden bijgewerkt, maar ook waar, precies, om de updates te krijgen - het programma zal het voor u doen.

Een andere automatische manier om NVIDIA-stuurprogramma's te downloaden en te installeren, is een gratis hulpprogramma voor het bijwerken van stuurprogramma's.

Hoewel het altijd de voorkeur heeft om stuurprogramma's rechtstreeks van de fabrikant te downloaden, kunt u in plaats daarvan een derde partij gebruiken. Zie deze websites voor het downloaden van stuurprogramma's voor enkele voorbeelden.

Problemen met deze nieuwe NVIDIA-stuurprogramma's?

Een goede eerste stap als uw nieuw geïnstalleerde NVIDIA-stuurprogramma's niet werken, is het verwijderen van het NVIDIA-installatiepakket dat u zojuist hebt uitgevoerd en het vervolgens opnieuw te installeren. U kunt dit doen vanuit de juiste applet in het Configuratiescherm.

Als je het NVIDIA-pakket om de een of andere reden niet opnieuw kunt installeren, probeer dan het stuurprogramma terug te draaien, ook iets wat je doet vanuit het Configuratiescherm. Zie Een stuurprogramma terugdraaien voor gedetailleerde instructies in alle versies van Windows.

Aanbevolen: