Hoe twee of meer Gmail-accounts te combineren

Inhoudsopgave:

Hoe twee of meer Gmail-accounts te combineren
Hoe twee of meer Gmail-accounts te combineren
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer Instellingen > Bekijk alle instellingen > Accounts en imports en selecteerE-mail en contacten importeren.
  • Log in op je andere accounts om alle berichten te importeren en voeg vervolgens elk secundair adres toe als een verzendadres aan het hoofd-Gmail-account.
  • Kies onder E-mail verzenden als Beantwoorden vanaf hetzelfde adres waarnaar het bericht is verzonden en stel vervolgens doorsturen in vanaf de andere accounts.

Dit artikel legt uit hoe je twee of meer Gmail-accounts kunt samenvoegen, zodat je al je e-mails van al je accounts in één interface kunt lezen en verzenden.

Als u toegang wilt tot al uw Gmail-accounts op dezelfde computer, hoeft u geen accounts samen te voegen. Schakel in plaats daarvan eenvoudig tussen uw Gmail-accounts.

Hoe Gmail-accounts samen te voegen

Volg deze algemene stappen om vanaf één account toegang te krijgen tot uw Gmail-accounts.

  1. Selecteer vanuit uw primaire e-mailaccount het Instellingen tandwiel in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bekijk alle instellingen.

    Image
    Image
  3. Ga naar de Accounts en Imports tab.

    Image
    Image
  4. Kies E-mail en contacten importeren.

    Image
    Image
  5. In het venster dat verschijnt, logt u in als het andere account en volgt u de instructies op het scherm om alle berichten te importeren.

    Image
    Image

    Herhaal deze stap voor elk account waaruit u e-mails wilt importeren. U kunt de voortgang van het samenvoegen controleren op de Accounts en Imports pagina.

  6. Voeg elk secundair adres toe als verzendadres aan het hoofd-Gmail-account. Op deze manier kunt u e-mails verzenden vanuit de accounts die u in stap 1 hebt toegevoegd, rechtstreeks vanuit uw hoofdaccount.

    Image
    Image
  7. Kies in de sectie E-mail verzenden als Beantwoorden vanaf hetzelfde adres waarnaar het bericht is verzonden.

    Image
    Image

    Als u niet wilt antwoorden vanuit het tweede account, kiest u ervoor om e-mail te verzenden vanaf uw primaire, standaardaccount.

  8. Nadat al uw e-mail is geïmporteerd, stelt u het doorsturen van de secundaire accounts in, zodat nieuwe berichten altijd naar uw primaire account gaan.

    Image
    Image

Nu de bestaande e-mails van uw accounts in uw primaire account staan en elk is ingesteld om nieuwe berichten voor onbepaalde tijd door te sturen naar uw hoofdaccount, kunt u de E-mail verzenden als veilig verwijderenaccounts van de Accounts en Imports pagina.

Je kunt berichten daar bewaren als je in de toekomst e-mail onder die accounts wilt verzenden, maar het is niet langer nodig voor de samenvoegbewerking. Al uw bestaande en toekomstige berichten worden opgeslagen in het primaire account.

Aanbevolen: