Hoe u uw YouTube-accountinstellingen beheert

Inhoudsopgave:

Hoe u uw YouTube-accountinstellingen beheert
Hoe u uw YouTube-accountinstellingen beheert
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer Account om profiel- en kanaalinstellingen te bewerken, Privacy om afspeellijsten te beheren, en Facturering en betalingenvoor aankopen.
  • Kies Notifications om e-mailwaarschuwingen in te stellen, Afspelen en prestaties voor videokwaliteit, en Verbonden appsom YouTube-beloningen te verdienen.
  • Ga naar Geavanceerde instellingen om het account te verwijderen of te verwijderen. Beheer meer geavanceerde instellingen in de mobiele YouTube-app.

Nadat je een YouTube-account hebt gemaakt met je Google-gebruikersnaam en -wachtwoord, kun je de instellingen van je nieuwe account beheren. Dit artikel geeft een overzicht van wat je kunt aanpassen op de YouTube-website en de mobiele app.

Toegang tot YouTube-accountinstellingen

Image
Image

Klik op de YouTube-website en -app op je profielafbeelding en selecteer vervolgens Instellingen om alles te zien wat je kunt beheren, zoals meldingen, afspelen en prestaties, en privacy-instellingen.

Dit artikel behandelt wat u kunt beheren als u op Instellingen in het vervolgkeuzemenu klikt. Je kunt Your Channel of YouTube Studio kiezen om rechtstreeks naar je YouTube-kanaal te gaan en nog meer aanpassingen te maken.

Bewerk je profiel op Google

Image
Image

Dit is de pagina waar je naartoe wordt geleid nadat je op Instellingen op de YouTube-website hebt geklikt. Klik op Bewerken op Google om je naam of profielafbeelding te wijzigen (deze zijn hetzelfde als je Google-naam en profielafbeelding). Daar kunt u uw contactgegevens, geslacht en verjaardag bijwerken. U kunt er ook voor kiezen om de informatie openbaar of privé te maken.

Pas je YouTube-kanaalinstellingen aan

Image
Image

Je YouTube-kanaal bevat je openbare informatie. Je hebt er geen nodig om video's op YouTube te bekijken, maar je hebt er wel een nodig om video's te uploaden, op video's te reageren en afspeellijsten te maken.

Selecteer Uw kanalen toevoegen of beheren om een nieuw kanaal toe te voegen, of selecteer Kanaalstatus en functies om het volgende te bewerken (meestal optioneel) kanaal instellingen:

  • Algemeen: Het type valuta dat u accepteert.
  • Channel: voeg uw locatie en zoekwoorden toe en kies uw doelgroep (kinderen of niet).
  • Upload defaults: Wijs een standaard titel, beschrijving of tags toe aan alle video's. Stel alle video's in op openbaar, privé of verborgen.
  • Machtigingen: Sta bepaalde mensen toe om video's te bewerken, te beheren en te uploaden naar je kanaal.
  • Community: moderators toevoegen, gebruikers en links blokkeren en regels voor opmerkingen instellen.

Ga naar de YouTube Studio en selecteer Aanpassingen om kunst toe te voegen (een banner bovenaan je YouTube-kanaal), links, een watermerk om weer te geven op de video's die je uploadt, of om het e-mailadres dat aan je YouTube-account is gekoppeld te wijzigen.

Voorkeuren instellen voor YouTube-meldingen

Image
Image

Stel in het gedeelte Meldingen je voorkeuren voor YouTube-meldingen in. Misschien wil je berichten ontvangen over aanbevolen video's, wanneer een nieuwe video wordt geüpload naar een kanaal waarop je bent geabonneerd, activiteit op je kanaal, wanneer iemand op je opmerkingen reageert en meer.

Bedien het afspelen en uitvoeren van video's

Image
Image

In het gedeelte Afspelen en prestaties kun je je voorkeuren instellen voor het bekijken van infokaarten op video's, ondertitelingsinstellingen (on of off), en of je video's van hoge kwaliteit kunt bekijken. Deze afspeelinstellingen verschillen per apparaat.

Privacy-instellingen van YouTube-account

Image
Image

De YouTube-privacyinstellingen bepalen wie je afspeellijsten en abonnementen kan zien. In dit gedeelte kunt u uw Google Ad-instellingen of Google-gegevens en personalisatie-instellingen niet wijzigen.

Verbind apps met YouTube voor beloningen

Image
Image

Klik op Verbonden apps om verbinding te maken met een YouTube-beloningspartner en in-game-beloningen te verdienen wanneer je bepaalde livestreams op YouTube bekijkt.

Facturerings- en betalingsinformatie toevoegen

Image
Image

Of je nu beta alt voor YouTube Premium, doneert aan een YouTuber of beta alt voor een film, je moet je betaalmethode instellen in het gedeelte Facturering en betalingen van YouTube. Met YouTube kun je ook Snelle aankoop instellen, wat betekent dat je je identiteit niet vanaf een van je apparaten hoeft te verifiëren voordat je een aankoop doet.

Verwijder of verplaats je account in Geavanceerde instellingen

Image
Image

Je kunt je gebruikers-ID en kanaal-ID zien in Geavanceerde instellingen. Dit is ook waar je naartoe gaat om je kanaal naar een geheel nieuw account te verplaatsen of het helemaal te verwijderen. Als je je YouTube-account verwijdert, wordt je Google-account niet verwijderd.

Meer instellingen in de YouTube-app

Image
Image

De instellingen op de mobiele YouTube-app zijn dezelfde als die op de website, en er zijn er nog meer. U kunt herinneringen instellen om een pauze te nemen of naar bed te gaan. (YouTube weet hoe verleidelijk het is om video na video te bekijken in de app.)

Je kunt alleen HD-video's afspelen via wifi, video's zo instellen dat ze vijf tot 60 seconden vooruit en achteruit worden overgeslagen wanneer je dubbel op het scherm tikt, en de app verbinden met je tv om video's op een groter formaat te bekijken. scherm.

Met de app kun je ook verbinding maken met Google Translate, je kijkgeschiedenis beheren, de uploadkwaliteit van je video's kiezen, mobiele meldingen instellen en gedempte video's met ondertiteling in je feed bekijken.

Ontdek alle YouTube-instellingen om de YouTube-ervaring te personaliseren en ten volle te genieten.

Aanbevolen: