Top 10 best uitziende Xbox 360-games

Inhoudsopgave:

Top 10 best uitziende Xbox 360-games
Top 10 best uitziende Xbox 360-games
Anonim

De Xbox 360 bestaat al vele jaren, wat betekent dat hij een enorme bibliotheek met prachtig uitziende games heeft. Hier zijn onze keuzes voor tien van de mooiste titels die je op het systeem kunt spelen. De volgorde van de lijst maakt niet zoveel uit, ze zien er allemaal geweldig uit.

Gears of War 3

Image
Image

Gears of War legde de lat voor Xbox 360-graphics behoorlijk hoog in 2006, maar het werd later gepolijst en geperfectioneerd door Gears of War 3. Het derde deel in de populaire actiefranchise ziet er prachtig uit, met de beste belichting, deeltjeseffecten en explosies in de serie. Zelfs vandaag de dag ziet het er nog fantastisch uit.

Alan Wake

Image
Image

Alan Wake staat nog steeds als een van de beste horrorgames op Xbox 360, en zelfs nu ziet het er nog steeds geweldig uit. De lichteffecten zijn van topklasse, wat niet verwonderlijk is aangezien licht je grootste wapen in de game is. Al het andere ziet er natuurlijk ook fantastisch uit.

DiRT 3

Image
Image

De DiRT-reeks rallyracegames zag er altijd goed uit, maar bereikte een hoogtepunt op Xbox 360 met DiRT 3. De mooiste automodellen. De beste verlichting. De beste weersomstandigheden en stof- en rookeffecten. DiRT 3 ziet er absoluut prachtig uit.

Fight Night Champion

Image
Image

We geven de voorkeur aan de gameplay in Fight Night Round 3, maar als je op zoek bent naar mooie beelden, dan is Fight Night Champion de duidelijke winnaar (en het speelt ook behoorlijk goed). De personagemodellen zijn gewoon uitstekend en de animatie is perfect, maar details zoals snijwonden en kneuzingen die tijdens het gevecht schade vertonen, zijn gewoon geweldig. Niet alleen dat, het publiek ziet er zelfs geweldig uit in deze game!

Viva Pinata

Image
Image

Het lijkt op het eerste gezicht schattig en knuffelig, maar laat Viva Pinata niet liggen omdat je denkt dat het een kinderspel is. De pluizige kleine piñata's zien er verbazingwekkend goed uit en de tuinen die ze bewonen zijn weelderig en helemaal geweldig. De animatie is ook erg goed, en gewoon achterover leunen en kijken naar je piñata's die in je tuin spelen, is een van de simpele geneugten van videogames die maar al te vaak over het hoofd worden gezien.

Crysis 3

Image
Image

De Crysis-serie staat synoniem voor geweldige graphics en Crysis 3 is de mooiste van het stel. Het ziet er gewoon geweldig uit, met verbluffende belichting en speciale effecten en verbluffende omgevingsdetails.

Forza Motorsport 4

Image
Image

Het is nek-aan-nek tussen DiRT 3 en Forza 4, maar we moeten Forza de beste algehele racegame-visuals op Xbox 360 geven. Deze game heeft een nieuwe verlichtingsengine geïmplementeerd waardoor het er ongelooflijk realistisch uitziet. Turn 10 weet echt wat ze doen.

Call of Duty: Advanced Warfare

Image
Image

De Xbox One-versie van Call of Duty: Advanced Warfare kreeg alle aandacht, maar de 360-versie is ook echt geweldig. Het is net zo gemakkelijk de best uitziende CoD-game op de oudere console, met geweldige speciale effecten en omgevingsdetails.

Dood of levend 5: Laatste ronde

Image
Image

De best uitziende vechtgame op Xbox 360 is ongetwijfeld een van de verschillende versies van Dead or Alive 5. Zeg wat je wilt over de wispelturige troeven van de vrouwelijke vechters, de game ziet er geweldig uit, met geweldige personagemodellen met een realistische huid texturen en geweldige milieudetails. Vechters nemen zelfs vuil en zweet op terwijl ze vechten, en water verandert ook hoe ze eruitzien. De game is gewoon prachtig.

Halo 4

Image
Image

Halo was altijd een mooie serie, maar het was nooit op het randje van visuals tot Halo 4. Deze game is waanzinnig verbluffend. Het eerste niveau zal je verbazen en het blijft de rest van de campagne constant prachtig. Sommige mensen vinden de gameplay-richting van de serie met deze aflevering niet goed, maar je moet de beelden respecteren.

Aanbevolen: