Een bestandsbijlage verzenden met Outlook.com

Inhoudsopgave:

Een bestandsbijlage verzenden met Outlook.com
Een bestandsbijlage verzenden met Outlook.com
Anonim

Wat te weten

  • Select paperclip icon > Browse This Computer > navigeer naar het bestand > Open.
  • Als u een bestand van een cloudservice wilt bijvoegen, selecteert u Browse cloud-locaties > kies een bestand van OneDrive of een andere service.
  • Kies om een link te delen, een kopie van een cloudbestand.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u bestanden kunt toevoegen aan e-mailberichten van Outlook.com. U kunt een kopie delen van een bestand dat op uw computer is opgeslagen of een koppeling delen naar een bestand dat is opgeslagen op een cloudservice voor delen, zoals OneDrive. Instructies hebben betrekking op Outlook.com en Outlook Online.

Stuur een bestandsbijlage met Outlook.com

De maximale grootte voor bijgevoegde bestanden in Outlook.com is 20 MB. U kunt die limiet echter omzeilen door bestanden te delen als OneDrive-, Dropbox- of Google Drive-bijlage. Bestanden van deze services voor het delen van de cloud verschijnen als een koppeling in het bericht. Het delen van bestanden van een cloudservice verbruikt uw e-mailopslag niet en het kost geen tijd om deze bijlagen in Outlook te downloaden.

  1. Selecteer Nieuw bericht en stel uw e-mailbericht op.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bijvoegen.

    Om Attach te vinden, zoek je naar het paperclippictogram in de werkbalken boven en onder het bericht. Beide activeren dezelfde optie.

    Image
    Image
  3. Als u een bestand wilt toevoegen dat op uw computer is opgeslagen, selecteert u Blader door deze computer om het dialoogvenster Open weer te geven, kiest u het bestand en selecteer Open om het bestand aan het e-mailbericht toe te voegen. Ga dan naar stap 6.

    Image
    Image
  4. Als u een bestand van een cloudopslagservice wilt bijvoegen, selecteert u Blader door cloudlocaties. Kies vervolgens het bestand in uw OneDrive-account (of een ander verbonden cloudaccount) en selecteer Next.

    Image
    Image

    Als u Google Drive of Dropbox gebruikt, selecteert u Add an account om verbinding te maken met de service met uw Outlook.com-account. Deze accounts moeten worden toegevoegd voordat u bestanden kunt bijvoegen die zijn opgeslagen op deze cloudlocaties.

  5. Wanneer u een bestand deelt vanuit OneDrive (of een ander cloudaccount), kiest u voor Delen als OneDrive-link of Bijvoegen als kopie. Als je het bestand als een link deelt, kan de ontvanger het bestand online bekijken.

    Image
    Image

    Als het bestand de maximale grootte overschrijdt, wordt u gevraagd het naar OneDrive te uploaden en als OneDrive-bestand bij te voegen. U kunt het bestand niet bijvoegen en een kopie verzenden.

  6. Wacht tot het bestand volledig is geüpload. Wanneer het uploaden is voltooid, verschijnt de bijlage als een pictogram in het venster voor het samenstellen van het bericht.

    Image
    Image
  7. Beëindig het opstellen van uw bericht en selecteer vervolgens Verzenden om het bericht met de bijlage af te leveren.

Identificeer uzelf en waarschuw uw ontvanger over de bestandsbijlage

Laat je ontvanger weten dat je een e-mail verzendt met een bijlage, zodat ze niet aannemen dat het een spam-e-mail is. Als u de bijlage naar iemand stuurt die u niet goed kent, geef hem dan voldoende informatie om uw identiteit te verifiëren en vertel hem wat er in het bestand staat.

Bij sommige e-mailsystemen is het gemakkelijk om bijgevoegde bestanden over het hoofd te zien. Dit is nog een reden om in uw bericht duidelijk te maken dat er een bestand is bijgevoegd. Vermeld de naam, de grootte en wat het bevat. Op die manier weet uw ontvanger dat hij naar de bijlage moet zoeken en dat deze veilig kan worden geopend.

Aanbevolen: