Een selfielamp gebruiken

Inhoudsopgave:

Een selfielamp gebruiken
Een selfielamp gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Standaard ringlicht: bevestig het ringlicht aan een standaard. Open de camera-app om het zicht te testen en de hoogte aan te passen.
  • Schakel de ringverlichting in. Pas de helderheid naar wens aan. Maak de selfie.
  • Bevestigde ringverlichting: bevestig de ringverlichting of het verlichte hoesje aan de telefoon. Test, pas de helderheid aan en klik.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een selfielamp gebruikt, ofwel het type dat je voor je telefoon instelt, ofwel het licht dat je rechtstreeks op je smartphone bevestigt of in het telefoonhoesje verwerkt.

Een standaard ringlicht gebruiken voor je selfies

De perfecte selfie maken is moeilijker dan het lijkt, vooral bij weinig licht. Met behulp van een selfielamp kun je dingen opvrolijken, zodat je selfies er nooit saai, schaduwrijk, korrelig of onflatteus uitzien.

Dit zijn zeer eenvoudige instructies voor het gebruik van een standaard ringlicht; de instructies zijn afhankelijk van het type ringlicht dat je hebt.

  1. Raadpleeg de instructies voor uw specifieke ringlicht om het te monteren. Mogelijk moet u het stevig op een apart statief bevestigen als het niet met een eigen statief of standaard wordt geleverd.
  2. Plaats de ringlampstandaard of het statief op een stevige ondergrond en pas de hoogte aan.
  3. Bevestig je smartphone aan het midden van de standaard of het statief zodat deze volledig wordt omringd door het licht. Het is aan jou of je hem in staande of liggende modus plaatst.

    De traditionele manier om een ringlamp te gebruiken, is door je apparaat in de ring te plaatsen, maar je kunt experimenteren met lichthoeken door je apparaat aan de zijkant te plaatsen.

  4. Open je selfie- of camera-app om het zicht te testen en pas indien nodig de hoogte aan.
  5. Schakel de ringverlichting in en gebruik de dimmer om de helderheid aan te passen.

    Image
    Image
  6. Maak je selfie.

Een bevestigbare ringlamp of verlichte hoes gebruiken voor je selfies

De volgende instructies zijn bedoeld om u een algemeen idee te geven van het gebruik van bevestigbare ringlichten en verlichte telefoonhoesjes. Ze variëren in ontwerp en functionaliteit, dus uw specifieke instructies kunnen enigszins afwijken van wat u hier ziet.

  1. Raadpleeg de instructies voor uw specifieke bevestigbare ringlicht of verlichte telefoonhoes. In de meeste gevallen klem je het bevestigbare lampje gewoon op je apparaat of bevestig je het verlichte telefoonhoesje erop, net als elk ander telefoonhoesje.

    Image
    Image
  2. Doe het licht aan.
  3. Open een selfie- of camera-app om het uitzicht te testen.

  4. Gebruik de dimmer om de helderheid aan te passen.
  5. Probeer je apparaat vanuit verschillende hoeken vast te houden om te zien hoe dit je opnamen beïnvloedt.

    Overweeg om een selfiestick te gebruiken om verder te fotograferen of een statief als je handsfree wilt gaan.

  6. Maak je selfie.
  7. Vergeet niet de batterij van uw bevestigbare ringverlichting of verlichte behuizing op te laden wanneer de batterij bijna leeg is.

Standaard ringlicht

Standaard ringlichten zijn natuurlijk niet alleen voor selfies; de meeste professionele fotografen gebruiken ze, vooral als ze gespecialiseerd zijn in portretten. Een flitser is gemonteerd in een cirkelvormige ring met een hol midden. Dit type ringlamp wordt geleverd met een eigen statief of wordt op een statief gemonteerd. Een smartphone of camera zit in het midden van de ring, zodat de selfie baadt in uniforme verlichting.

De standaard ringlamp is ideaal voor make-upartiesten en andere creatievelingen die hun vaardigheden willen laten zien zonder hun apparaten fysiek vast te hoeven houden. Of je nu een pose wilt aannemen of een tutorial wilt opnemen over het aanbrengen van winged eyeliner, een standaard ringlicht is het beste omdat je je handen vrij hebt. Het enige grote nadeel is dat een standaard veel groter is en daarom veel minder handig dan een standaard die aan je telefoon wordt bevestigd. Ze kunnen ook prijzig zijn.

Mini Attachable Selfie Ring Lights

Aansluitbare selfie-ringlichten zijn net als standaard ringlichten, maar veel kleiner en zonder standaard of statief. Ze klikken op het bovenste deel van uw apparaat zodat de camerasensoren worden omcirkeld. Selfielampen kunnen op elke iPhone en elke Android-telefoon worden aangesloten, ongeacht de fabrikant.

Image
Image

Aansluitbare selfie-rechterlichten zijn ideaal voor mensen die liever casual selfies maken en het niet erg vinden om hun handen te gebruiken om hun apparaten omhoog te houden. Omdat ze kleiner zijn, zijn ze draagbaarder en doorgaans kosteneffectiever dan standaard ringlampen.

Verlichte telefoonhoesjes

Verlichte telefoonhoesjes tillen het ringlicht naar een heel nieuw niveau. Dit is een telefoonhoesje waarvan het licht uit de omtrek komt.

Image
Image

Als je wilt dat je selfielamp zo discreet en gemakkelijk toegankelijk mogelijk is, dan is de verlichte telefoonhoes iets voor jou. Het is een echt hoesje, dus je kunt het op je telefoon houden, waardoor het de handigste optie voor selfie-licht van allemaal is. Helaas bieden verlichte telefoonhoesjes niet dezelfde bescherming als beschermende hoesjes, dus ze zullen je apparaat niet redden als je het laat vallen of nat wordt.

Aanbevolen: