Verbeter uw videobewerking met de nieuwe softwaresuite van Chromebook

Verbeter uw videobewerking met de nieuwe softwaresuite van Chromebook
Verbeter uw videobewerking met de nieuwe softwaresuite van Chromebook
Anonim

Chromebooks hebben in korte tijd een lange weg afgelegd en die vooruitgang vertraagt niet snel.

Een goed voorbeeld? Google heeft zojuist aangekondigd dat Chromebooks een complete softwaresuite voor videobewerking en het maken van films zullen ontvangen als onderdeel van een grote vernieuwing van Google Foto's en ChromeOS. Niet slecht voor een kleine, lichte en goedkope reeks computers.

Image
Image

De filmeditor is ontworpen voor gewone gebruikers die een snelle clip willen maken, hoewel het enkele robuuste functies biedt voor meer geavanceerde toepassingen. Voor nieuwkomers legt de software de nadruk op gebruiksgemak, met thema's, filters, muziek en titelkaarten die allemaal beschikbaar zijn met slechts een paar tikken of klikken.

Voor meer professionele gebruikers is er de toevoeging van de beroemde LumaFusion-app voor videobewerking. Dit biedt multitrack-mogelijkheden, afbeeldingen, visuele effecten, overgangen, gesproken tekst, kleurcorrectie en nog veel meer.

Er is ook een AI-component die automatisch films maakt van door de gebruiker ingevoerde videobeelden en foto's, die volgens Google "intelligent selecteert" de meest betekenisvolle momenten uit langere clips. Al deze functies zijn rechtstreeks gekoppeld aan Google Foto's en ChromeOS, wat betekent dat gebruikers een video kunnen openen in de Galerij-app en eenvoudig met één tik kunnen overschakelen naar een van deze editors.

Image
Image

Het vernieuwen van Google Foto's stopt echter niet bij het bewerken van video's, aangezien de update ook nieuwe manieren bevat om achtergronden aan je startscherm toe te voegen, lichte en donkere thema's, een nieuwe PDF-editor en integraties met Google Agenda. Chromebook-gebruikers kunnen uitkijken naar de video-editor en meer wanneer deze dit najaar wordt gelanceerd.

Aanbevolen: