Bestel pizza met je geest met behulp van Domino's nieuwe AR-app

Bestel pizza met je geest met behulp van Domino's nieuwe AR-app
Bestel pizza met je geest met behulp van Domino's nieuwe AR-app
Anonim

Domino's heeft een nieuwe bestel-app gelanceerd met een unieke AR-ervaring, gemaakt in samenwerking met de Netflix-serie Stranger Things.

Het wordt de Domino's Mind Ordering-app genoemd en plaatst je in de schoenen van Eleven, een personage met mindcontrol-krachten in een vervallen laboratorium in de Stranger Things-wereld. De app is een AR-spel waarbij je een pizza bestelt door met je geest een pizzadoos op te tillen.

Image
Image

De manier waarop het werkt, is dat de app is verbonden met je Domino's-account. Op de website van Domino kun je een pizza instellen als Easy Order voor snel afrekenen, en dit is wat je bestelt via de AR-app.

Domino's Mind Ordering heeft gezichtsherkenning en eye-tracking-functies waarmee je telekinese kunt 'gebruiken' via gezichtsuitdrukkingen en hoofdbewegingen. Ook op de app staan verschillende Easter Eggs met betrekking tot Stranger Things, zoals de 20-zijdige dobbelsteen die wordt gebruikt door personages in de show. Als onderdeel van de ervaring kun je ook het lab verkennen waarin je personage zich bevindt.

Image
Image

Zoals je misschien al geraden hebt, dient de app als marketingmiddel voor het debuut van seizoen vier van Stranger Things op 27 mei.

Domino's Mind Ordering-app is met kleine beperkingen beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store. Mind Ordering vereist Android 9 of hoger om te werken op Android-telefoons, en voor Apple-apparaten is iOS 11 of hoger vereist.

Aanbevolen: