Met de nieuwe update van Telegram kun je verbinding maken met streaming-apps

Met de nieuwe update van Telegram kun je verbinding maken met streaming-apps
Met de nieuwe update van Telegram kun je verbinding maken met streaming-apps
Anonim

Telegram Messenger's nieuwe update voor zijn iOS- en Android-apps brengt nieuwe functies en wijzigingen in de gebruikersinterface.

De app-update bevat een nieuwe Download Manager die elk type bestand van minder dan 2 GB kan verzenden, ondersteuning voor live streaming-apps op Mac-computers en een nieuw Bijlage-menu. De Android-app ha alt de iOS-versie in omdat deze in de nachtmodus semi-transparante menu's ontvangt.

Image
Image

Naast de nieuwe limiet van 2 GB, geeft de downloadmanager gebruikers onbeperkte cloudopslag en een nieuwe methode om hun gedownloade bestanden te beheren. Vanaf het tabblad Downloads kun je dicteren welk bestand prioriteit krijgt en de mogelijkheid om bestanden te bekijken in een chat met anderen.

Ondertussen kun je met Telegram Groups and Channels verbinding maken met streaming-apps op je desktop, zoals OBS Studio en XSplit, met de mogelijkheid om overlays toe te voegen en de schermlay-out te wijzigen. Er komt ook een nieuwe knop 'Start met' in videochats waarmee u zich kunt aanmelden bij uw streaming-app.

Telegram belooft lage latentie en streams van hoge kwaliteit, maar kijkend naar de aankondigingsvideo, lijkt de nieuwe functie alleen voor iOS en macOS te zijn zonder duidelijke indicatie van pc- of Android-ondersteuning.

Image
Image

De eerder genoemde semi-transparante menu's die naar Android komen, zijn gewoon een manier om achtergronden en andere soorten media beter te zien terwijl je scrolt, een functie die al sinds 2021 op iOS zit.

Sommige minder ingrijpende wijzigingen zijn onder meer een nieuw bijlagemenu waarmee u meerdere afbeeldingen kunt aanpassen voordat u ze verzendt en nieuwe animaties voor het inlogmenu. De update is nu aan de gang, dus houd je Telegram-app in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Aanbevolen: