Filler: een eenvoudig en verslavend gratis online spel

Inhoudsopgave:

Filler: een eenvoudig en verslavend gratis online spel
Filler: een eenvoudig en verslavend gratis online spel
Anonim

Filler is een leuk tijdverspillend spel waarbij het doel is om 2/3 van het scherm te vullen met de opvulballen die je maakt terwijl je de stuiterballen ontwijkt. Zodra je het scherm hebt overgenomen, leeg je het level en ga je naar het volgende.

Terwijl je door de levels beweegt, zie je meer stuiterballen en een beperkt aantal opvulballen die je kunt maken.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zeer gemakkelijk om te leren spelen.
  • Super verslavend.
  • Inclusief muziek.

Wat we niet leuk vinden

Het is gemakkelijk om je na een tijdje te vervelen.

Hoeveel tijd u kunt verspillen met vulmiddel

Filler heeft het potentieel om een hoop van je tijd te verspillen! Dit spel heeft meer dan 100 levels, en aangezien ze steeds moeilijker worden, zal je veel tijd verspillen aan het proberen om je vrienden te verslaan.

Deze tijdverspiller heeft het potentieel om weken of zelfs maanden te spelen.

Hoe Filler te spelen

Het is heel gemakkelijk om het te begrijpen.

  1. Bezoek Kongregate om Filler te spelen.

    Adobe Flash is vereist om dit spel te spelen. De meeste browsers laten u echter geen Flash meer gebruiken, en dus werken de meeste sites die Filler hosten niet meer. Een ding dat u kunt proberen, is door de aanwijzingen in de bovenstaande link te volgen om SuperNova te installeren, wat bedoeld is om gameplay mogelijk te maken.

  2. Klik en houd de muisknop ingedrukt om een grote witte vulbal te maken. Hoe langer je ingedrukt houdt, hoe groter je vulbal zal worden.
  3. Laat de muis los om je bal volledig te maken voordat een stuiterbal hem raakt.

    Pas echter op, want de kleine stuiterballen zullen je vulbal laten knappen terwijl je hem vult.

  4. Blijf meer opvulballen maken totdat het scherm voor 2/3 vol is met opvulballen en je het level voltooit. Het huidige niveau stopt automatisch wanneer je 2/3 van het scherm bereikt.

Bovenaan het scherm staat een percentage van het scherm dat gevuld is met opvulballen, hoeveel tijd je nog hebt, hoeveel opvulballen je nog kunt maken en hoeveel levens je hebt. Al deze worden verwerkt in je eindscore.

Filler tips en trucs

Hier zijn een paar tips en trucs die we hebben ontdekt tijdens het spelen van dit spel:

  • Beweeg de muis rond om de stuiterballen te vermijden terwijl je je vulbal maakt. Dit vergroot de kans dat je een goede plek vindt om het te laten vallen, zelfs als je het groter maakt. (Dit vereist wat verfijnde hand-oogcoördinatie!)
  • Je kunt de stuiterballen onder stapels van je opvulballen vangen, evenals in de hoek van het scherm onder een grote opvulbal. Zolang ze in de val zitten, kunnen ze de vulballen die je aan het maken bent niet vernietigen.
  • Als je een groot aantal opvulballen hebt die je kunt maken, kun je deze opvulballen maken in de lege ruimtes tussen je bestaande opvulballen. Omdat je in wezen opgesloten vulballen maakt, zijn ze veilig voor de stuiterballen.
  • Haal je eerste vulbal zo groot als je kunt. Je hebt heel veel open ruimte om het groot te maken, dus profiteer van die eerste.
  • Als je extra opvulballen over hebt, overweeg dan om een paar kleinere te gebruiken om de stuiterballen uit de weg te duwen om ruimte te maken voor een grotere opvulbal.
  • Gebruik de stuiterballen in je voordeel door ze je ballen over het scherm te laten bewegen. Zodra ze hun werk hebben gedaan, kun je de lege ruimtes die ze creëren gebruiken om meer opvulballen te maken.
  • Zelfs als je het spel verliest, kun je je score indienen om met anderen te concurreren.
  • Houd bij hoeveel levens en ballen je nog hebt! Je kunt in dit spel niet terugkeren naar checkpoints, dus als je verliest, moet je al die niveaus opnieuw herhalen.

Wat we denken over Filler

We zijn echt verslaafd aan Filler. We houden ervan om de stuiterballen vast te houden en het dan gemakkelijk maken om meer opvulballen te maken.

Het is een uitdagende game en we hebben het moeilijk om uit de levels te komen in de hoge jaren '20. Maar hoe leuk het ook is, als je eenmaal die niveaus hebt bereikt, wordt het nogal overbodig en kan het gemakkelijk saai worden.

Dat gezegd hebbende, na jaren van het ontdekken van Filler, is het nog steeds een favoriet waar we keer op keer op terugkomen.

Andere spellen zoals Filler

Als je van Filler houdt, kun je ook genieten van andere tijdverspillers zoals Falling Sand Game en Acrobots. Dit zijn slechts een paar andere verslavende spellen die je spieren voor strategische planning strekken.

Aanbevolen: