NFL lanceert goedkopere streamingdienst voor live en on-demand games

NFL lanceert goedkopere streamingdienst voor live en on-demand games
NFL lanceert goedkopere streamingdienst voor live en on-demand games
Anonim

Game Pass is jarenlang de beste en enige manier geweest om NFL-games die niet op de markt zijn on demand te streamen, maar de hoge prijs heeft veel consumenten afgeschrikt. De voetbalorganisatie heeft hoorde de klachten van deze consumenten, omdat ze met Game Pass stoppen ten gunste van een gloednieuwe en goedkopere streamingdienst genaamd NFL+. De dienst wordt vandaag gelanceerd, controleert de wacht.

Image
Image

Het streamingplatform is opgesplitst in twee niveaus. De standaard NFL+ is $ 5 per maand of $ 40 voor een jaar. Je krijgt hier veel voor de prijs, met live lokale en primetime-games, live preseason-games die niet op de markt zijn, live game-audio en advertentievrije toegang tot de programmeerbibliotheek van de NFL.

NFL+ Premium omvat al het bovenstaande, met wat extra pit voor echte liefhebbers. Voor $ 10 per maand of $ 80 per jaar krijg je advertentievrije volledige game-replays, gecondenseerde game-replays en toegang tot Coaches Film-aanbiedingen zoals All-22.

Al het bovenstaande? Dat is het goede nieuws. Houd vast aan je varkensleer voor enkele van de beperkingen die verband houden met NFL+. Out-of-market en primetime games zijn alleen beschikbaar op telefoons en tablets, niet op computers of televisies.

Preseason-games zijn beschikbaar op alle apparaten, inclusief tv's, maar deze zijn beperkt tot competities die niet op de markt zijn.

Toch, zelfs met die limieten, is de prijs goed, vooral in vergelijking met de jaarlijkse kosten van $ 100 van Game Pass. NFL+ en NFL+ Premium zijn nu te koop via de NFL-app.

Aanbevolen: