Hoe apps zichtbaar te maken op een iPhone

Inhoudsopgave:

Hoe apps zichtbaar te maken op een iPhone
Hoe apps zichtbaar te maken op een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Om een verborgen app zichtbaar te maken, gaat u naar App-bibliotheek en zoekt u de app. Tik en houd het pictogram vast en schuif het naar links.
  • Als u een verwijderde app wilt ophalen, tikt u op App Store > uw profielpictogram > Purchased> Niet op deze iPhone> download icoon.

Dit artikel legt uit hoe je apps die je op je iPhone hebt verborgen, zichtbaar kunt maken en hoe je apps kunt ophalen die je van je iPhone hebt verwijderd.

Hoe maak ik verborgen apps zichtbaar?

Misschien heb je in het verleden verborgen apps op je iPhone omdat je ze niet vaak gebruikte of omdat je gewoon van een paar opgeruimde startschermen houdt. Als je besluit dat je een verborgen app weer op je startscherm wilt, kun je deze vinden in je app-bibliotheek.

Deze methode is van toepassing op apps die je op je iPhone hebt verborgen, niet op apps die je hebt verborgen in je lijst met gekochte apps of hebt verwijderd van de iPhone.

  1. Veeg van rechts naar links op het Home-scherm om de app-bibliotheek te openen. Het kan een paar schermen verder zijn, dus blijf vegen totdat je App Library in een zoekbalk boven aan het scherm ziet.

    Image
    Image
  2. Tik op de zoekbalk in de app-bibliotheek om een alfabetische lijst met apps te bekijken. Scroll naar de app die je zichtbaar wilt maken.

    Weet je de exacte naam van de gewenste app niet meer? Geen probleem. U kunt een of twee letters van de naam in het zoekveld typen en vervolgens de resultaten bekijken die verschijnen totdat u vindt wat u zoekt.

  3. Tik en houd de naam vast van de app die je zichtbaar wilt maken. Schuif je vinger naar links zonder de app los te laten om hem naar je startscherm te verplaatsen, waar hij en alle andere apps op het scherm zullen wiebelen. Blijf de app schuiven totdat deze op het startscherm staat waar u hem wilt hebben. Tik op Gereed

    Image
    Image

Hoe vind je verwijderde apps op het startscherm van de iPhone?

Als je een app wilt vinden die je hebt verwijderd (niet verborgen) op je iPhone, dan is er een andere manier om dit te doen.

  1. Open de App Store app en tik op de Account knop bovenaan het scherm. Er staat waarschijnlijk jouw foto op.

    Image
    Image
  2. Selecteer Gekocht en tik op de Niet op deze iPhone tab.
  3. Scroll naar beneden en tik op de app die je wilt ophalen. Als je het hebt gevonden, tik je op het downloadpictogram ernaast om het aan je iPhone toe te voegen.

    Image
    Image

    Als de app die je opha alt oorspronkelijk een betaalde app was, hoef je er niet opnieuw voor te betalen.

FAQ

    Hoe maak je apps zichtbaar op Apple Watch?

    Open de Watch-app op je gekoppelde iPhone. Ga naar het My Watch tabblad > Geïnstalleerd op Apple Watch en schakel de Toon App op Apple Watch in schakel voor de app die u zichtbaar wilt maken.

    Hoe kan ik alle apps op mijn iPhone zichtbaar maken?

    Er is geen manier om alle verborgen apps tegelijk zichtbaar te maken. Je moet ze afzonderlijk opnieuw downloaden.

Aanbevolen: