Hoe Msvcr90.dll te repareren is ontbrekende of niet gevonden fouten

Inhoudsopgave:

Hoe Msvcr90.dll te repareren is ontbrekende of niet gevonden fouten
Hoe Msvcr90.dll te repareren is ontbrekende of niet gevonden fouten
Anonim

Msvcr90.dll-fouten worden veroorzaakt door het verwijderen of beschadigen van het msvcr90 DLL-bestand. Msvcr90.dll-fouten kunnen te wijten zijn aan problemen met het Windows-register, een virus- of malwareprobleem of zelfs een hardwarefout.

Msvcr90.dll Fouten

Deze foutmeldingen kunnen verschijnen tijdens het gebruik van bepaalde programma's, wanneer Windows opstart, of zelfs tijdens een Windows-installatie.

De fout kan voorkomen in elk Microsoft-besturingssysteem, inclusief Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP en Windows 2000.

Hier zijn enkele veelvoorkomende manieren waarop u deze fouten kunt zien:

  • Msvcr90.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat msvcr90.dll niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen.
  • Kan [PATH]\msvcr90.dll niet vinden. Het bestand msvcr90.dll ontbreekt.
  • Kan [APPLICATIE] niet starten. Er ontbreekt een vereist onderdeel: msvcr90.dll. Installeer [APPLICATION] opnieuw.

Image
Image

We raden af om DLL-bestanden zoals msvcr90.dll te downloaden van een DLL-downloadwebsite. Als je een kopie van dit bestand nodig hebt, kun je het het beste uit de originele, legitieme bron halen.

Hoe Msvcr90.dll fouten te herstellen

Probeer deze oplossingen in volgorde totdat het probleem is opgelost:

  1. Download en installeer de Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update om het bestand msvcr90.dll te herstellen met de meest recente kopie van Microsoft.

    Je moet kiezen tussen de 64-bits of 32-bits versies; hier leest u hoe u weet of u een 32-bits of 64-bits systeem gebruikt.

    Image
    Image

    Mogelijk moet u Windows in de veilige modus starten om deze stappen te voltooien als u vanwege de fout geen normale toegang tot Windows kunt krijgen.

  2. Als je per ongeluk msvcr90.dll hebt verwijderd, kun je het bestand mogelijk herstellen vanuit de Prullenbak. Als je het al hebt geleegd, probeer dan software voor gegevensherstel te gebruiken om het terug te krijgen.

    Image
    Image

    Herstel alleen een verwijderd msvcr90.dll-bestand als u zeker weet dat u het zelf hebt verwijderd, omdat het niet verstandig zou zijn om een kwaadaardig bestand te herstellen dat door uw antivirusprogramma is verwijderd.

  3. Voer een virus-/malwarescan uit. De fout msvcr90.dll die u ziet, kan te maken hebben met een vijandig programma dat zich voordoet als het DLL-bestand.
  4. Gebruik Systeemherstel om recente systeemwijzigingen ongedaan te maken. Als u vermoedt dat de msvcr90.dll-fout is veroorzaakt door recente wijzigingen in een belangrijk bestand of belangrijke configuratie, zou Systeemherstel dit moeten kunnen oplossen.
  5. Installeer het programma dat het bestand msvcr90.dll gebruikt opnieuw als de fout optreedt wanneer u een bepaald programma gebruikt.

    Image
    Image
  6. Installeer Windows Updates. Sommige servicepacks en patches bevatten belangrijke updates voor de DLL-bestanden op uw pc, en een ervan kan van toepassing zijn op dit specifieke bestand.
  7. Voer een Windows Opstartherstel uit om alle Windows DLL-bestanden te herstellen naar hun werkende versies.

    Image
    Image
  8. Gebruik een gratis Windows register cleaner om ongeldige msvcr90.dll registervermeldingen te verwijderen die de fout zouden kunnen veroorzaken.

  9. Voer een schone installatie van Windows uit als laatste redmiddel om te beginnen met een nieuwe kopie van het besturingssysteem.

    Alle informatie op uw harde schijf wordt gewist als u deze stap voltooit.

  10. Gebruik een gratis geheugentesttool of een testprogramma voor de harde schijf om te controleren op hardwaregerelateerde DLL-fouten.

    Als de hardware een van uw tests niet doorstaat, vervang dan het geheugen of vervang de harde schijf zo snel mogelijk, of breng uw pc naar een professionele computerreparatieservice.

    Image
    Image

Msvcr90.dll Fouten in Microsoft Excel

Als u de fout msvcr90.dll krijgt tijdens het openen van Microsoft Excel, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en dubbelklikt u op het programmapictogram om Excel in de veilige modus te starten. Hiermee worden invoegtoepassingen uitgeschakeld, zodat u kunt verwijderen wat de DLL-fout veroorzaakt. Ga naar File > Options > Add-ins en schakel ze één voor één weer in, sluiten en Excel elke keer opnieuw openen totdat u de boosdoener vindt.

Aanbevolen: