Hoe u uw verhaal op Instagram kunt verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw verhaal op Instagram kunt verbergen
Hoe u uw verhaal op Instagram kunt verbergen
Anonim

Je kunt snelle momenten delen met je Instagram-volgers door Instagram-verhalen te posten, dit zijn foto's en video's op volledig scherm die na 24 uur verdwijnen. Als je niet wilt dat iemand specifiek je Instagram-verhalen te zien krijgt, kun je deze toevoegen aan je lijst Verbergen voor verhaal. Zo verberg je je verhaal op Instagram.

Hoe het verbergen van verhalen op Instagram werkt

Als je verhalen voor volgers verbergt, zijn ze er niet wijzer van dat je dat hebt gedaan. Ze kunnen nog steeds je normale berichten in hun homefeed zien, je profiel bekijken en met je communiceren. Ze zullen je verhalen alleen niet zien verschijnen in hun verhalenfeed of op je profiel. Dit kan de voorkeur hebben boven ze te blokkeren of ze te verwijderen als volger.

De volgende instructies kunnen worden gevolgd, of je nu Instagram voor iOS of Android gebruikt. Afbeeldingen worden geleverd voor de iOS-versie, maar Android-gebruikers zouden geen problemen moeten hebben om mee te volgen.

Instagramverhalen verbergen voor volgers in Instellingen

Als je je verhalen voor bepaalde mensen wilt verbergen voordat je iets plaatst, kun je dit doen via je instellingen.

  1. Open de Instagram-app en tik op het pictogram profile in het onderste menu om naar je profiel te gaan.
  2. Tik op het menu icoon in de rechterbovenhoek.

  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Privacy.

    Image
    Image
  5. Tik op Verhaal onder Interacties.
  6. Tik op Verberg verhaal van.
  7. Tik op de cirkel rechts van een naam om een blauw vinkje toe te passen op iedereen voor wie je je verhaal wilt verbergen.

    Image
    Image

    Als je veel volgers hebt, gebruik dan het zoekveld bovenaan om een naam in te typen en ze sneller te vinden.

  8. Tik op Klaar (iOS) of het blauwe vinkje (Android) rechtsboven. Iedereen die is opgenomen in je lijst Verhaal verbergen van ziet je verhalen niet verschijnen in hun verhalenfeed op het tabblad Start of omcirkeld op je profiel.

    Je kunt deze lijst op elk moment bewerken als je meer mensen wilt opnemen of iemand van de lijst wilt halen en ze je verhalen opnieuw wilt laten zien.

Instagramverhalen verbergen voor volgers uit de kijkerslijst op een verhaal

Je kunt zien wie je verhalen heeft bekeken die momenteel zijn gepost. Als je iemand in de weergaveteller ziet die je niet wilt zien, kun je deze hier verbergen.

  1. Tik om een van je verhalen te bekijken en tik vervolgens op de weergaveteller Gezien door X onderaan om een lijst te zien met volgers die het hebben bekeken.
  2. Zoek een volger voor wie je je verhalen wilt verbergen en tik op de drie stippen die rechts van hun naam verschijnen.
  3. Tik op Verberg verhaal van [Naam]. Ze worden automatisch toegevoegd aan je Verhaal verbergen voor lijst, die je kunt openen via je instellingen.

    Image
    Image

Extra tips over het verbergen van je Instagramverhalen

Houd er rekening mee dat je alleen huidige volgers voor je verhalen kunt verbergen - niet zomaar iedereen. Dus als je Instagram-profiel is ingesteld op openbaar en je ziet dat mensen die jou niet volgen ook je verhalen bekijken, kun je overwegen om je Instagram-profiel privé te maken.

Je merkt misschien ook dat je verhaal op een locatiepagina of een hashtagpagina verschijnt, die je bovenaan de weergaveteller kunt zien. Om te verbergen dat het hier verschijnt, tikt u gewoon op X rechts van de locatie- of hashtagpagina.

Ten slotte, als je bepaalde verhalen liever met een kleinere groep mensen wilt delen, kun je overwegen de functie Close Friends van Instagram te gebruiken, waarmee je verhalen alleen kunt delen met een groep volgers die je hebt gekozen.

Aanbevolen: