Power Supply Company Headwolf bereidt zijn eerste Android 12-tablet voor

Power Supply Company Headwolf bereidt zijn eerste Android 12-tablet voor
Power Supply Company Headwolf bereidt zijn eerste Android 12-tablet voor
Anonim

Er zijn niet zoveel tablets met Android 12, waarbij de meeste fabrikanten vertrouwen op oudere besturingssystemen of op Google's tablet-gecentreerde besturingssysteem Android 12L.

Dat begint langzaam te veranderen, nu het Chinese stroomvoorzienings- en energieopslagbedrijf Headwolf zich aansluit bij Samsung, Lenovo en een of twee anderen door een tablet uit te brengen die Android 12 uit de doos draait. Ze noemen het de WPad1 en het wordt morgen gelanceerd.

Image
Image

Naast het vertrouwen op Android 12, beschikt de middenklasse-tablet van Headwolf over een 10,1-inch scherm, 4 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een Helio P22 Octa-core-processor. Het tabblad biedt ook toegang tot 4G LTE, WiFi en Bluetooth.

Wat de camera's betreft, vindt u een ultrahelder camerasysteem van 800 W aan de voorkant en een ultrahelder camerasysteem van 1600 W aan de achterkant voor het maken van foto's en video's. De buitenkant van de tablet heeft een metalen behuizing met afgeronde randen en een smalle rand van 7 mm.

Natuurlijk zijn specificaties niet de enige maatstaf voor het nut van een tablet. Er is ook Android 12 zelf, dat een overvloed aan aanpassingsopties biedt via het Material You-ecosysteem, nieuwe privacybeheersoftware, bijgewerkte widgets, meerkanaalsaudio en meer.

Headwolf verhoogt hier de lat door ook Google Kids Space op te nemen, de geliefde educatieve suite voor kinderen van het bedrijf. Deze software is voorgeïnstalleerd op de tablet.

De WPad1 voegt zich bij het andere recente tabletaanbod van het bedrijf, waaronder de 8-inch FPad1 en de 10,36-inch HPad1.

Headwolf's nieuwste tablet is nu te koop voor $200 op de website van het bedrijf of via online retailer BangGood.

Aanbevolen: