Apple bereidt mogelijk zijn grootste productlancering ooit voor

Apple bereidt mogelijk zijn grootste productlancering ooit voor
Apple bereidt mogelijk zijn grootste productlancering ooit voor
Anonim

Met het volgende grote evenement van Apple waarschijnlijk over een maand of twee, anticipeert Bloomberg's Apple-specialist Mark Gurman op wat misschien wel het grootste jaar voor nieuwe hardware ooit wordt.

Zoals Gurman uitlegt, heeft Apple de neiging om in de lente kleine updates en producten te onthullen, nieuwe software in de zomer en de meeste hardware in de herfst. Het is een strategie die bedoeld is om anticipatie op nieuwe producten op te bouwen en de kans op een lucratief vakantieseizoen te vergroten. Gurman is echter ook van mening dat een reeks deponeringen bij de Euraziatische Economische Commissie erop zou kunnen wijzen dat Apple een grotere line-up heeft gepland voor zijn voorjaarsevenement.

Image
Image

De 12 deponeringen, die Consomac ontdekte, omvatten drie niet-uitgebrachte iPhone-modellen en negen niet-uitgebrachte iPad-modellen. Voorlopig onthullen de lijsten alleen identificatienummers zoals "A2595" en "A2766", dus de specificaties en prestaties zijn nog steeds een mysterie.

Hoewel de bedoeling van Apple nog steeds onzeker is, heeft Gurman er vertrouwen in dat het in 2022 een uitgebreide productreeks zal aankondigen (en vervolgens zal uitbrengen). apparaten eerder dan normaal in de lente of als het zijn geplande herfstopstelling vroeg heeft ingediend.

Image
Image

We zullen moeten wachten op het voorjaarsevenement van Apple, dat naar verwachting in maart of april zal plaatsvinden, om erachter te komen of er hardware-aankondigingen eerder dan normaal worden gedaan. Maar Gurman heeft te horen gekregen dat hij dit najaar de "grootste reeks nieuwe hardwareproducten in zijn geschiedenis" van het bedrijf kan verwachten. Hoe dan ook, ergens in 2022 zullen we waarschijnlijk veel nieuwe iPhone- en iPad-hardware gaan zien.

Aanbevolen: