Vivo bereidt kleurrijke smartphone voor die indruk moet maken op aspirant-shutterbugs

Vivo bereidt kleurrijke smartphone voor die indruk moet maken op aspirant-shutterbugs
Vivo bereidt kleurrijke smartphone voor die indruk moet maken op aspirant-shutterbugs
Anonim

Als er één ding is waarop je kunt rekenen bij elke nieuwe smartphone-iteratie, dan is het een flinke hobbel in de cameraspecificaties, maar de aanstaande smartphonelijn van Vivo kan je foto's en video's echt naar een hoger niveau tillen.

De Chinese elektronicafabrikant heeft zojuist de V25-serie smartphones aangekondigd, bestaande uit de V25-standaardeditie en de V25 Pro. Deze telefoons leggen een grote nadruk op cameratechnologie, waarbij het bedrijf zegt dat gebruikers het camerasysteem kunnen gebruiken om "een reis naar zelfexpressie te maken".

Image
Image

Als er niets anders is, lijken de specificaties van de hoofdcamera op zijn zachtst gezegd robuust. Een 64-megapixel OIS (optical image stabilized camera) is ontworpen om onscherpte te minimaliseren en langere belichtingstijden te ondersteunen voor helderdere beelden in situaties met weinig licht.

Wat betreft hulpcamera's, deze telefoons bevatten een 8-megapixel groothoekcamera en een 2-megapixel "supermacro"-camera voor het maken van opnamen van dichtbij. Er is ook een camera in perforatiestijl in het midden voor selfies die varieert van 32 megapixels tot 50 megapixels, afhankelijk van voor welke versie je springt.

Beide telefoons zijn uitgerust met AI-verbeterde algoritmen om foto's en video's te verbeteren, hoewel de V25 Pro dit nog een stap verder gaat met een eigen algoritme voor het retoucheren van de huid.

Image
Image

Dit zijn ook, weet je, telefoons, met hoogwaardige specificaties die passen bij moderne gadgets. De V25 Pro heeft een octa-core MediaTek Dimensity 1300 CPU met RAM-opties tot 12 GB. De standaard V25 heeft een lagere MediaTek Dimensity 900-processor, maar maakt RAM-upgrades tot 12 GB mogelijk.

Elke telefoon is ook verkrijgbaar in een duizelingwekkende reeks kleuren, waaronder verschillende tinten blauw, goud, zwart en meer.

Dus wat is het slechte nieuws? Vivo's V25-lijn wordt gelanceerd in meer dan 20 landen, maar de Verenigde Staten zijn daar (voorlopig) niet een van. Wat betreft de prijsstelling, zegt het bedrijf dat dit zal variëren afhankelijk van de regio. Ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Aanbevolen: