Hoe een zombie-dorpeling te genezen in Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe een zombie-dorpeling te genezen in Minecraft
Hoe een zombie-dorpeling te genezen in Minecraft
Anonim

In het geval dat een van je dorpelingen wordt gebeten door de ondoden, kun je als volgt een zombie-dorpeling genezen in Minecraft.

Hoe een zombie-dorpeling te genezen in Minecraft

Hoe een zombie-dorpeling te genezen in Minecraft

Volg deze stappen om van een zombie-dorpeling weer een gewone dorpeling te maken:

  1. Maak een Splash Potion of Weakness. In een Brewing Stand, brouw je een Potion of Weakness en voeg je Gunpowder toe. Je kunt ook een Splash Potion of Weakness krijgen door heksen te verslaan.

    Image
    Image
  2. Maak een Golden Apple. Gebruik een knutseltafel, plaats 1 Appel in het middelste vak en plaats 8 Goudstaven in de overige vakken. Je kunt ook gouden appels vinden in schatkisten.

    Om goudstaven te maken, gebruik je een oven om ruw goud te smelten.

    Image
    Image
  3. Ruik het Splash Potion of Weakness uit en gebruik het op de zombie-dorpeling.

    Ga achteruit zodat het drankje jou niet ook beïnvloedt. Je kunt ook op de Zombie Villager schieten met een Weakness Arrow.

    Image
    Image
  4. Rust de Golden Apple uit en gebruik hem op de zombie-dorpeling.

    Image
    Image
  5. De zombie-dorpeling begint te trillen en de wervelingen rond zijn hoofd worden rood. Ga achteruit en wacht ongeveer 2 minuten.

    Voordat je zombie-dorpeling weer normaal wordt, schakel je alle nabijgelegen mobs uit, zodat ze de dorpeling niet aanvallen zodra deze is genezen.

    Image
    Image
  6. Na een paar minuten zal de dorpeling weer normaal worden. Genezen dorpelingen behouden hun spullen en eerdere beroepen.

    Image
    Image

Bottom Line

Je ontgrendelt de prestatie van Zombie Doctor als je een zombie-dorpeling geneest. Als speciale dank ruilt de dorpeling items met korting.

Benodigde materialen om een zombiedorpeling te genezen

Om een zombie-dorpeling te genezen, heb je maar twee items nodig:

  • 1 Splash Potion of Weakness
  • 1 Gouden Appel

Hoe vind ik een zombie-dorpeling?

Zombies verschijnen 's nachts of onder zeer weinig licht. Je zult waarschijnlijk zombie-dorpelingen aantreffen in verlaten dorpen en de kelders van iglo's. Als je in de creatieve modus speelt, kun je een Zombie Villager-spawn-ei gebruiken.

Dorpsbewoners kunnen ook in zombiedorpelingen veranderen als ze door zombies worden gebeten. Dorpelingen in zombies kunnen anderen infecteren, zelfs terwijl ze genezen, dus als je een zombie-dorpeling vindt, probeer hem dan te vangen door er een gat omheen te graven dat minstens twee blokken diep is.

Zombies kunnen het zonlicht niet overleven, dus genees je zombiedorpsbewoners voordat ze krokant worden!

FAQ

    Hoe tem ik een zombiepaard in Minecraft?

    Zombiepaarden zijn passieve mobs, wat betekent dat ze alleen verschijnen en rondzwerven; je kunt ze aanvallen, maar je kunt ze niet temmen of berijden tenzij je Legacy Console Edition 1.0.7 of hoger gebruikt. Als je echter Java Edition 1.11 of hoger gebruikt, kun je een tamme oproepen met het commando summon/zombie_horse ~ ~ ~ {Tame:1b} en erop rijden met een zadel. Je kunt ze ook besturen met een lijn.

    Hoe zorg ik ervoor dat een Zombified Piglin stopt met aanvallen?

    Zodra je aggro hebt getrokken uit een Zombified Piglin, zullen deze en elk ander Zombified Piglin binnen een bereik van 67x22x67 tot 111×22×111 vierkanten (Jave Edition) of 20-blocks (Bedrock Edition) aanvallen. Je kunt het beëindigen door het volgbereik te verlaten of de gezichtslijn te verbreken.

Aanbevolen: