Snapchat is eindelijk op internet

Snapchat is eindelijk op internet
Snapchat is eindelijk op internet
Anonim

Snapchat is eindelijk beschikbaar voor pc's/laptops via een nieuwe webversie, hoewel het alleen werkt met Chrome.

Snapchat draaien op een pc of Mac was vroeger mogelijk met een Android-emulator, maar niet iedereen heeft het geduld/de kennis die nodig is om zoiets op te zetten. Ook is de app sindsdien bijgewerkt, zodat deze helemaal niet op een emulator draait, dus op de computer gebaseerde Snapchat werd weer een utopie. Behalve dat het weer een realiteit is, want nu is er een officiële weboptie waarvoor je alleen maar hoeft in te loggen om het te laten werken.

Image
Image

Als je al een Snapchat+ account hebt, kun je naar web.snapchat.com gaan, je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren en je bent helemaal klaar. Snapchat voor het web is een uitbreiding van de mobiele app, dus al je informatie en contacten worden overgedragen. Videobellen, chatreacties, chatantwoorden en andere functies werken ook in de webversie, net als in de app, en hoewel ze nog niet beschikbaar zijn, zullen er binnenkort ook lenzen worden toegevoegd.

Het enige voorbehoud bij dit alles is dat Chrome vereist is. Dus als je Snapchat voor het web wilt gebruiken en op een andere webbrowser wilt vertrouwen, moet je ofwel wachten en hopen dat er extra browsercompatibiliteit wordt toegevoegd of Chrome alleen voor Snapchat installeren.

Als je in de VS, het VK, Canada, Australië of Nieuw-Zeeland bent, kun je Snapchat voor internet vandaag nog gaan gebruiken. Snap Inc. zegt dat het "binnenkort" open zal gaan voor de rest van de wereldwijde gemeenschap. Het enige dat u nodig hebt om aan de slag te gaan, is uw bestaande Snapchat+-account ($ 3,99 per maand, $ 39,99 per jaar) en de Chrome-webbrowser.

Aanbevolen: