1Password 8 komt eindelijk naar Android en iOS

1Password 8 komt eindelijk naar Android en iOS
1Password 8 komt eindelijk naar Android en iOS
Anonim

De nieuwste editie van 1Password vindt zijn weg naar Android en iOS, herbouwd als een geheel nieuwe app.

Het is nog niet zo lang geleden dat 1Password 8 voor macOS arriveerde, met een verfijnd uiterlijk en een meer vertrouwde interface, maar er was geen liefde voor mobiele apparaten. Blijkbaar zou 1Password 8 voor Android en iOS niet werken als een directe update en in plaats daarvan een geheel nieuwe app moeten zijn.

Image
Image

1Password 8 op mobiel biedt meer aanpassingsopties, zodat u kunt beslissen wat u het vaakst wilt zien en waar u het op uw startscherm wilt laten verschijnen. Een nieuwe navigatiebalk maakt het gemakkelijker om terug te gaan naar het startscherm, geeft toegang tot andere items van al je verbonden accounts en laat je gemakkelijk zoeken naar alles wat je niet meteen kunt vinden.

Watchtower wordt ook toegevoegd voor mobiel en is direct toegankelijk vanuit de navigatiebalk. De bijgewerkte functie geeft u in één oogopslag details over mogelijke beveiligingsproblemen en geeft aanbevelingen voor manieren om de beveiliging van uw account te verbeteren. Het kan u laten weten of uw account mogelijk ook deel uitmaakte van een gegevenslek, zodat u uw wachtwoord onmiddellijk kunt wijzigen.

Je kunt 1Password 8 nu downloaden op Android of iOS en een gratis proefperiode van 14 dagen instellen, waarna je je kunt aanmelden voor een maandelijks abonnement van $ 3,99 of een jaarlidmaatschap van $ 35,99.

Aanbevolen: