Hoe TutuApp te installeren op iOS- en Android-apparaten

Inhoudsopgave:

Hoe TutuApp te installeren op iOS- en Android-apparaten
Hoe TutuApp te installeren op iOS- en Android-apparaten
Anonim

Wat te weten

  • iOS: Ga naar TutuApp-site > Download VIP > Install. Selecteer desgevraagd Toestaan.
  • Open vervolgens Instellingen > Profiel gedownload > Installeren > Enter > Install > Continue > kies abonnement & betaling.
  • Android: Ga naar TutuApp-site > Download > Install.

Dit artikel legt uit hoe u TutuApp installeert op iOS 13 en op Android 9 en 10.

Hoe TutuApp te installeren

TutuApp installeren op zowel iOS als Android is eenvoudig, maar vereist verschillende methoden. Volg de onderstaande stappen zorgvuldig voor uw besturingssysteem om een succesvolle installatie van TutuApp te garanderen.

TutuApp op iOS

TutuApp installeren op iOS duurt slechts een paar minuten en slechts een paar stappen. TutuApp is getest voor iPhone en wordt gecontroleerd om veilig te zijn voor iOS. Het zal de privacy- en beveiligingsintegriteit van uw iPhone niet verstoren.

Volg de onderstaande stappen om TutuApp voor iPhone te installeren.

  1. Open de Safari-browser en ga naar
  2. Tik bovenaan op de Download VIP link.
  3. Tik op Installeren als daarom wordt gevraagd.
  4. Je iPhone vraagt of het goed is om een profiel te downloaden. Tik op Toestaan.
  5. Ga naar Instellingen > Profiel gedownload. Tik op de Install link in de rechterbovenhoek.

  6. Tik op Enter.
  7. Je ziet een pop-up met de vraag of je het profiel wilt installeren. Tik op Installeren.
  8. Safari opent automatisch met een pop-up die op je wacht. Tik op Doorgaan.
  9. Kies uw pakketplan van één, twee of drie jaar. Je kunt je ook aanmelden voor een levenslang abonnement.
  10. Kies uw betaalmethode en voer uw betalingsgegevens in.
  11. Zodra de betaling is voltooid, ziet u het TutuApp-pictogram op uw startscherm. Het is klaar voor gebruik.

TutuApp op Android

Het is gemakkelijk om TutuApp op je Android-apparaat te installeren. Volg de onderstaande stappen om te installeren en te gebruiken.

  1. Open Google Chrome en ga naar
  2. Tik op Download.
  3. Mogelijk ziet u een prompt om Chrome toegang te geven tot uw bestanden om de download op te slaan. Tik op Ja om het toe te staan. Als u ook een melding krijgt over speciale toegang, tikt u op de groene Install link.

  4. Er kan een beveiligingsmelding verschijnen waarin staat dat u geen bestanden van niet-vertrouwde bronnen mag installeren. Tik op de link Instellingen en gebruik de tuimelschakelaar om downloads van Onbekende bronnen toe te staan. U kunt ook een melding over onveilige bestanden zien, tik op OK.

    Image
    Image
  5. Zodra het bestand is gedownload, wordt het geïnstalleerd. Als je klaar bent, tik je rechtsonder op Open en ben je klaar om te gaan browsen.

    Image
    Image

    Als u de gratis versie van TutuApp op Android gebruikt, ziet u pop-upadvertenties. Tik gewoon op X in de hoek om ze te sluiten.

Hoe TutuApp te gebruiken op Android en iPhone

De TutuApp-winkel heeft een paar categorieën om door te bladeren om de beste apps, games en tools te vinden. Als TutuApp nieuw voor je is, kun je het beste beginnen met het downloaden van een eenvoudig spel of het streamen van content.

Een van de meest populaire apps in TutuApp is een aangepaste versie van Spotify die premium content bevat. Enkele andere freebies om te proeven zijn een Facebook-app met Messenger inbegrepen en WhatsApp++ met extra privacyfuncties. VPN-apps zijn ook populair.

Op zowel iOS als Android is het gebruik van TutuApp eenvoudig. Het werkt op dezelfde manier als zowel de Apple App Store als de Google Play Store. Je kunt zelfs naar apps zoeken met het vergrootglas.

Om je eerste app te installeren met TutuApp:

  1. Zoek de app die je wilt downloaden.
  2. Tik op Get.
  3. Na het downloaden zal de app je vragen of je deze wilt installeren. Tik op Installeren.

    De beveiligingsinstellingen van uw Android-telefoon kunnen de installatie blokkeren en u vragen om naar de instellingen te gaan en deze goed te keuren met de tuimelschakelaar Onbekende bron.

  4. Tik op Install en het proces wordt voltooid.

  5. Tik onderaan op Open om de nieuwe app te gebruiken.

Wat is TutuApp en is het veilig?

TutuApp is een hoog gewaardeerde app store die 100% wordt vertrouwd door beveiligingsexperts en gebruikers. De ontwikkelaars waarborgen uw veiligheid tegen malware en virussen door de app continu te testen en te monitoren. Ze raden echter ook aan om een VPN-app vanuit TutuApp te installeren om je online ervaring verder te beveiligen.

TutuApp is onlangs overgestapt op een VIP-only model voor iOS voor $ 18,99 per jaar. Om het te installeren, moet je je aanmelden voor een pakketplan om het op iOS te gebruiken. De Android-versie is echter nog steeds gratis.

Aanbevolen: