Google One-abonnees krijgen nu premium tools voor videogesprekken

Google One-abonnees krijgen nu premium tools voor videogesprekken
Google One-abonnees krijgen nu premium tools voor videogesprekken
Anonim

Gemiddelde gebruikers van het cloudopslagaanbod van Google konden tot nu toe alleen maar jaloers zijn op de reeks tools voor videogesprekken die beschikbaar zijn voor het bedrijfsgerichte Workspace-platform van het bedrijf.

The big G introduceert een overvloed aan verbeterde functies voor videobellen voor Google One-abonnees, waarvan de meeste voorheen alleen toegankelijk waren voor betalende zakelijke gebruikers van Workspace.

Image
Image

Wat staat er op de rol? Google heeft de veel gehate tijdslimiet van één uur voor videogesprekken in groepen verwijderd en deze opgeschoven naar 24 uur. Het systeem bevat nu ook robuuste audiofilters om achtergrondgeluiden, zoals bouwgeluiden of blaffende honden, te verwijderen.

Bovendien kunnen Google One-gebruikers gesprekken opnemen en opslaan naar Google Drive om 'speciale momenten opnieuw te beleven en te delen'.

Dit trio van videochattools is niet toegankelijk voor alle Google One-gebruikers, omdat ze zijn gereserveerd voor betalende abonnees met cloudopslagabonnementen van 2 TB of meer. Deze functies zullen ook niet meteen voor iedereen beschikbaar zijn, aangezien het bedrijf een gelaagd systeem gebruikt voor de uitrol.

Image
Image

Wat de locatie betreft, zegt Google dat de functies naar de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Brazilië, Japan en Australië komen, en dat er "binnenkort" meer landen komen.

Naast de integratie van Workspace-tools voor videogesprekken met Google One, is het bedrijf bezig met het toevoegen van 'geselecteerde premiumfuncties' van Meet, Gmail en Agenda, hoewel ze geen specifieke informatie hebben gegeven over welke aspecten van elk app zou worden uitgekozen voor One-gebruikers.

Aanbevolen: