Google Meet voegt limiet van 60 minuten toe voor gratis videogesprekken

Google Meet voegt limiet van 60 minuten toe voor gratis videogesprekken
Google Meet voegt limiet van 60 minuten toe voor gratis videogesprekken
Anonim

Google heeft onlangs de stekker uit onbeperkt gratis Google Meet-videogesprekken getrokken en in plaats daarvan een oproeplimiet van 60 minuten ingevoerd.

Volgens 9to5Google zijn Google Meet-videogesprekken met drie of meer mensen (zonder abonnement) beperkt tot één uur, in plaats van onbeperkte videotijd. Deelnemers aan een videogesprek ontvangen om 55 minuten een waarschuwing dat hun vergadering binnenkort zal eindigen, met de mogelijkheid dat de host hun Google-account upgradet.

Image
Image

Als je een één-op-één gesprek met iemand voert, kun je nog maximaal 24 uur een Google Meet-videogesprek voeren als je geen Google Workspace-abonnement hebt.

Google stond aanvankelijk iedereen toe om gedurende een bepaalde tijd een Google Meet-videogesprek te voeren aan het begin van de pandemie in april 2020. 9to5Google merkt echter op dat het bedrijf zijn onbeperkte oproepdeadline bleef verlengen naarmate de pandemie voortduurde- eerst van september 2020 tot maart 2021, en uiteindelijk eind vorige maand.

Google Workspace-functies zijn nu gratis voor iedereen, maar voor bepaalde functies, zoals onbeperkte duur van videogesprekken, is een betaald abonnement vereist vanaf $ 6 per maand. Handige functies, zoals de mogelijkheid om slimme suggesties te delen in e-mails of documenten, andere gebruikers te vermelden om ze toe te voegen aan taken en te presenteren in Google Documenten, en Spreadsheets of Presentaties rechtstreeks toe te voegen aan uw Google Meet-gesprekken, zijn beschikbaar voor iedereen met of zonder een abonnement nadat Google Workspace-functies vorige maand had geopend voor iedereen met een Google-account.

De limiet van één uur van Google Meet is eigenlijk meer dan de meeste apps voor videoconferenties. Zoom laat je bijvoorbeeld slechts 40 minuten videobellen met het gratis abonnement, en Uberconference stelt je in staat 45 minuten te chatten voordat je een gratis gesprek begint.

Aanbevolen: