Telegram krijgt eindelijk een functie voor videogesprekken

Telegram krijgt eindelijk een functie voor videogesprekken
Telegram krijgt eindelijk een functie voor videogesprekken
Anonim

Telegram introduceert eindelijk groepsvideogesprekken in zijn app, zodat je met maximaal 30 mensen tegelijk kunt chatten.

Na meer dan een jaar plannen te hebben gemaakt voor een broodnodige functie voor videobellen voor groepen, kondigde Telegram maandag officieel de beschikbaarheid aan. U kunt nu een Telegram-videogesprek voeren op iOS- en Android-smartphones, maar ook op tablets en desktops.

Image
Image

Het bedrijf zei dat deelnemers aan videogesprekken maximaal de eerste 30 mensen zijn die meedoen, maar merkte op dat er een onbeperkt aantal deelnemers met alleen audio kan zijn. Telegram zei ook dat het van plan is om de limiet van 30 personen in de toekomst te verhogen.

De nieuwe videogesprekken hebben ook een handige optie waarmee je iemands videoscherm aan je feed kunt vastpinnen, zodat ze voorop blijven staan als meer deelnemers deelnemen aan het gesprek.

Andere updates die Telegram maandag aankondigde, zijn onder meer betere opties voor ruisonderdrukking, de mogelijkheid om scherm te delen tijdens een videogesprek, het importeren van stickers en geanimeerde achtergronden en emoji's. Je kunt ook gemakkelijker communiceren met Telegram-bots met een nieuwe menuknop waarmee je kunt bladeren en opdrachten naar bots kunt sturen voor bot-enthousiastelingen.

Image
Image

Volgens gegevens van het mobiele analistenbureau Sensor Tower zijn de downloads van Telegram sinds januari 2020 bijna vier keer zo hoog geweest. Het aantal downloads van de app steeg aan het begin van het jaar, met ongeveer 40 miljoen mensen die de app alleen al in januari downloadden.

De app is een populair alternatief voor WhatsApp geworden omdat het optionele end-to-end-codering heeft en geen eigendom is van Facebook. Ook hoef je, in tegenstelling tot WhatsApp, je telefoonnummer niet te delen, wat een belangrijk voordeel is om met grote groepen te chatten.

Telegram zei dat het uw gegevens niet gebruikt om advertenties te targeten en uw gegevens niet aan derden bekendmaakt.

Aanbevolen: